Blasterjaxx in Suriname voor Phagwa Festival

2
Blasterjaxx in Suriname voor Phagwa Festival

Het internationaal bekende producer/deejay duo #Blasterjaxx is momenteel in Suriname voor het grote (#Holi) Phagwa Festival vandaag op het Onafhankelijkheidsplein. Bij aankomst op de Johan Adolf Pengel Luchthaven werden ze door een helicopter van Pegasus opgehaald en naar Paramaribo vervoerd(FOTO). Blasterjaxx is vandaag samen met DJ Chuckie de hoofdact op dit festival, dat wordt gehouden op de nationale vrije dag in verband met de Holi Phagwa viering.

Op deze zesde editie van het Lustig Gives Back Phagwa Festival dat straks in Paramaribo wordt gehouden, zijn ook lokale DJ’s en artiesten opgenomen zoals: cC Futego Alli, D-Nesh, LocoMoco, DannyPlay, Darryl Nevin, DJ Joel, Issiah Roberts, Rovtrax, Awiin, Oefmeister, Cubix Records, Enver & Tjatjie, Vinyl Disciples, Madd Asian, Jaysan Haimer, Andy Safado en Gilly Gonzales.

Het Onafhankelijksplein, waar het evenement plaatsvindt, wordt omgetoverd tot een grote ‘Discotheek’. (FOTO: Lustig Events/Mr. Zonneman)


2 REACTIES

  1. De bedoeling van het feest was dat de mensen productief werden, uikeken om het land te bewerken of iets te ondernemen.
    Die bedoeling lijkt helemaal verloren te gaan met comerciële feestviering.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.