Voorselectie Suriprofs Legends wedstrijd bekend

1
Voorselectie Suriprofs Legends wedstrijd bekend
Archieffoto: Edgar Davids speelde vroeger ook voor de Suriprofs.

Teammanager André Wasiman heeft deze week de voorselectie van de Suriprofs Legends voor de wedstrijd tegen Oud-Feyenoord op woensdag 22 maart bekendgemaakt. Onder meer Edgar Davids(FOTO), Michael Reiziger, Orlando Engelaar, Glenn Helder en Serginho Greene maken in hun opwachting in het shirt van de Suriprofs, meldt de stichting op haar website.

De in Suriname geboren voormalig voetballer Regilio Vrede, die in De Kuip als coach aantreedt, maakt binnenkort de definitieve namen bekend. Andere oud-Suriprofs op wie Vrede een beroep kan doen op 22 maart zijn onder meer Iwan Redan, Maarten Atmodikoro, Roël Liefden, Romeo Wouden, Purrel Fränkel, Cedric Seedorf, Stefano Seedorf, Mariano Carrilho, Pascal Heije en Mitchell Piqué. Oud-Feyenoord en Suriprof Regi Blinker komt vanwege een knieblessure niet in actie.

Voor Oud-Feyenoord verschijnen in elk geval Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe en Christian Gyan binnen de lijnen. De Suriprofs Legends spelen tegen de Feyenoord-veteranen in de voorwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht, de jaarlijkse benefietwedstrijd van de Rotterdamse koploper in de eredivisie.(FOTO: Suriprofs.nl)

Woensdag 22 maart 2017
Suriprofs Legends tegen Oud-Feyenoord
om 18.45 uur


1 REACTIE

  1. @ Boeldog
    Ga BOELEN.man.na deze generatie SURINAAMSE voetballers,is het Nederlandse voetbal tot op het NUL punt gedaald,met al zijn analisten de èèn weet het nog beter dan de andere,allemaal pannenkoeken en bakkabanas..als men eerlijk was dan zou Oranje,nu Oranje zwart moeten heten….dus hou je mond en ga heen,..OMDAT JE LULT….korenspier !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.