vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenEconomieNieuw bestuur Standaarden Bureau van Suriname

Nieuw bestuur Standaarden Bureau van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie & Toerisme (HI&T) heeft donderdag het nieuw bestuur van het Surinaams Standaarden Bureau geinstalleerd. Het nieuw bestuur moet helpen om invulling te geven aan de uitvoering van de Wet Bedrijven en Beroepen. Welzijn zegt dat standaarden belangrijk zijn in de relatie klant-leverancier als beide partijen willen weten wat ze van elkaar moeten verwachten. De installatie van een nieuw bestuur was nodig, omdat de zittingsperiode van het oud-bestuur in juli 2016 was verlopen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. ZE moeten allemaal een cursus ethiek, algemene beginsel van behoorlijk bestuur en vooral professionele gespreksvoering gaan volgen. Daarbij moeten ze eerst een goed beeld van de eigen normen en waarden in kaart brengen en hoe ze de anderen willen bejegen. Uiteraard moet de hele bureaucratisch molen eerst goed doorgelicht worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES