‘Regering doet niets tegen toenemende misdaad in Suriname’

52
politie in Suriname

PARAMARIBO, 10 mrt – De regering doet praktisch niets tegen de toenemende misdaad in het land. Dit zeggen parlementariërs van de oppositie. Burgers zijn als het ware aan hun lot overgelaten en erger nog, aan de grillen van het gespuis. Vrouwen worden verkracht in hun woning en ook nog beroofd van het weinige dat ze bezitten.

De regering en vooral het ministerie van Justitie & Politie kreeg er van langs in het parlement. Burgers hebben volgen Krishna Mathoera (VHP) de indruk dat ze van de autoriteiten niets te evrwachten hebben. Weliswaar meldde minister Jennifer van Dijk-Silos niet zo lang geleden dat er geld is vrijgemaakt voor het versterken van de politie. Onder meer zouden voertuigen worden aangeschaft.

Eerder hadden politieagenten zich beklaagd over het gebrek aan alles aan het werk. Zelfs papier ontbreekt om processen-verbaal op te maken. Volgens Mathoera staan nu dertig politievoertuigen werkeloos. De reden: geen geld voor het aanbrengen van zwaailichten en opschriften. “Ik kan me niet voorstellen dat de misdaad toeneemt en dat dertig politievoertuigen geparkeerd staan”, aldus Mathoera.


52 REACTIES

 1. Laat me niet lachen dit is zeker als grap bedoeld?!
  De gehele ndp regering bestaat uit criminelen!!
  Ze horen allemaal in de gevangenis thuis en wat de criminelen buiten de regering doen…ze volgen gewoon de voorbeelden van hun helden in de ndp regering op!!The next plesjident kan 1 van ze zijn nu ze door hebben dat de surinamers niet slim zijn en zelfs criminelen lijders van het land kunnen worden !


  Maak melding

 2. Dit is het gevolg van de keuze die oerdomme aanhangers van de baas der misdadigers hebben verdiend. Die paarse verarmde stommelingen werden keer op keer gewaarschuwd om niet te stemmen op de nationale delinquenten partij en hun van aard moorddaige lijder en roversbende. Willens en wetens krijsten die paarse idiote debeilen als zombis, we ga vo 5. Anno 2017 weet de hele wereld op wie deze paarse ratten hebben gestemd. Op een moordenaar, wiens zoon en stiefzoon zijn opgesloten. Die ervaren het al, zevenmalen erg, de paarse kommer der misdaad. Zolang die paarse domme aanhangers blijven zwijgen en krijsen, soso lobi de paarse verderver, soso paarse ka en zal de misdaadmoordvloek verder om zich heen blijven grijpen, het gros der paarse stommelingen. Dader en slachtoffer dienen en aanbidden de paarse lijder, sa e mek deng ka.


  Maak melding

 3. Ze had beloofd dat criminaliteit zou worden uitgeroeid maar nee hoor dikke tante Silos is de hele dag te vinden op Face Book.Ahum….en de grootste crimineel loopt altijd nog vrij en blij rond en is haar baas.Daarom dat we haar meer als grappenmaakster en voor clown zien,een dikke clown dan.


  Maak melding

 4. Goed voorbeel doet goed volgen..

  Met criminelen aan de macht worden nieuwe criminelen gevormd..

  een en al een GROTE ROVERSBENDE

  zegt genoeg over de mentaliteit..houding/gedrag


  Maak melding

 5. Vorige maand kwam ze met de mededeling dat ze miljoen bespaard heeft op overuren van de beamten…peh a money go…zeker in haar dikke anus.Belachelijk dat 30 auto’s staan te rotten..met 150.000 SrD zou alles operationeel worden gemaakt. Dors moet een sporttest gaan afleggen, dan weten we immers wie met de nieuwe rekenmethode gelijk afvalt..huh.


  Maak melding

 6. Welke criminineel gaat een andere crimineel bestrijden of aangifte doen.voorbeelden genoeg
  Hoefi cbvs/ brammetje ow7V,ROVERS VAN VERGUNNINGEN CONCESSIES ETC ETC. EIE HOUD WIE VOOR DE GEK??


  Maak melding

 7. In tegenstelling tot vroeger maakt het hun niet uit of je thuis bent of niet.Als ze iets uit je huis willen,komen ze het gewoon halen.Meestal zijn ze met meer dan drie gewapend met vuistvuurwapens en altijd een jachtgeweer.De pistolen kunnen door het slachtoffers over het hoofd gezien worden maar een jacht geweer niet.En als eerst krijgt het slachtoffer die het meest weerbaar uitziet een slag met dat wapen op het hoofd.En daarna worden de bewoners vastgebonden.Aan dienijzers storen de boeven zich allang niet meer.


  Maak melding

 8. Mathoera jij moet de laatste zijn om te praten over de criminaliteit.
  Binnen KPS heb je samen met je goeroe Chan criminaliteit tot stand gehouden en nu Chan zogenaamde president wil worden van de vhp stimuleert hij de criminaliteit zodat hij een issue heft tegen huidige Volkspresident.


  Maak melding

 9. Dit bezigde de huidige president om in 2010 gekozen te worden:
  Als ik president word dan hoeven jullie geen dievenijzer meer aan te brengen. Dievenijzer kunnen worden verwijderd want ik zal er persoonlijk voor zorgen dat de misdaad verdwijnt.

  Ik vraag me af wat hiervan terecht is gekomen.
  Van de wal in de sloot
  Van de regen in de drup


  Maak melding

 10. De criminaliteit neemt toe en de overheid doet niks.
  Wie had anders verwacht.
  Het volk en dus niet alleen de ka-fries maar met juist name de koe-lies hebben hier zelf voor gekozen. Dit is de revolutie van hun eigen leider.
  Alles en iedereen wordt verkracht van bejaarde tot bedreigde diersoorten.
  En dan nog zijn er velen die er trots op zijn.
  Dit is toch triest !! Schandalig !!


  Maak melding

 11. Over misdaad gesproken, corruptie is ook een misdaad.
  Ik heb op suriname nieuws gelezen dat de corruptie wordt aan gepakt, nou dan is er nogal wat te doen in sur.
  Er wordt een commissie samen gesteld, en die moeten hun bevindingen aan PG voorleggen, ik zie de bui al hangen niks no fout, zand er over, dit is openbaarheid van bestuur?????? , communicatie mijn reet, het wordt zo langzamerhand, opzitten pootje geven en blaffen als de baas het zegt.
  Je rijnste dictatuur walgelijk gewoon


  Maak melding

 12. Er is een 2 deling in Suriname. Je heb de verstandige Surinamers, een relatief kleine groep met veel twijfels en vragen over de politieke partijen. En de domme Surinamers, een relatief grote partij en allemaal lid van de NDP.


  Maak melding

 13. Ik snap het niet; ik wacht hier al maanden in mijn auto om overvallen te worden. Opvallend veel sieraden op het lijf waaronder een taratee-keti met een diameter van circa 1 cm.
  Niemand slaat toe: a gersie leki den mang e smeri a taser nanga a Magnum.


  Maak melding

 14. Dat krijg je in een boevenland!!! de ene crimineel is crimineler dan de andere!! Boef boven boef! Bouta boef, regering boef dus waarom de burgers geen boef!!!!!

  De grootste lul vd schaap vd regering is over de dam!!! DUS??????

  @@ ROY!! inderdaad! je hebt volkomen gelijk!!!
  Soort bespaart ook soort!!!


  Maak melding

 15. Begrijpen jullie nog niet dat er met opzet niets tegen de criminaliteit wordt gedaan zodat de staatsveiligheid zogenaamd in gevaar komt,Surinamers worden bewust aan hun lot overgelaten om een en dezelfde persoon.

  Om een persoon wordt het gehele land ten onder gebracht.


  Maak melding

 16. De paarse misdaadvloek is werkende onder het oerdom stom gelazerd paars volk. Velen die stemden op de ndp zijn verworden moordenaars, dieven, rovers, geweldenaars, oplichters, alles wat met drugs te maken heeft, kortom een zeer slecht paars misdadig volk die bewust heeft gekozen voor de baas der misdadigers en zijn paarse roversbende, sa e mek deng ka. De hele wereld weet wat deze paarse idioten te wachten staat, herleving jaren tachtig maar nu met een paarse dimensie, misdaad loont.


  Maak melding

 17. Bla bla bla,ze vergeet erbij te vertellen dat onder 15 jr front ,de misdaad welig tierde,dat men in overweging nam,middels petitie,de doodstraf weer wilde invoeren, en vlak onder haar neus ( commissaris van politie) honderden kilo,s cocaïne uit de politie bureaus verdween,er kwam een tip binnen waar de gestolen drugs te vinden was,politie was onderweg naar het adres,wat bleek,het was haar eigen adres,de aktie moest onmiddellijk gestopt worden,vraag wie opdracht gaf om de aktie te stoppen,en wie minister van politie was,dankzij bewezen diensten zit zij nu in het parlement,info Charmilla Mansaran Kalidien,dus als de vos de passie preekt


  Maak melding

 18. weten jullie die al, ken iemand die ernstig ziek is heeft kanker.
  Kon alleen in Nederland geopereerd worden, daar was een potje voor die beheerd werd door iemand, bij navraag zat er niets meer in dat potje, wat blijk familie, vriendjes en nog wat
  gingen voor, dat ging klokje rond dat is wat ik gehoord heb.


  Maak melding

 19. Ach, dit is oud nieuws, dat was allang bekend.

  Het zijn Haitiaanse toestanden. Het wordt ook niet beter, daarvoor zijn ze te diep ingezakt.

  De minderheden in Suriname zijn alreeds vogelvrij
  verklaard.

  Ik wil niet generaliseren maar de Negre’s hebben de overhand. Dat is niet meer te stuiten.

  De volgende generatie crimineeltjes staan al klaar tot continuiteit.

  en ondanks de slechte economische situatie worden er aan de lopende baan crimineeltjes verwekt door de wakka mangs.

  De daggoe mentaliteit heerst er nog steeds en wordt gewoon doorgegeven aan de volgende generatie’s.( kringloop )

  Het is dweilen met de kraan open.

  En als je het niet geloofd, ga zelf maar kijken!

  .


  Maak melding

 20. Wat willen ze nu verwachten van een hoofdverdachte van moord die met hulp van DNA en ministers alles er aandoet om het 8 december proces te torpederen om ongestraft te blijven.
  Internationaal nergens terecht kan.
  Van zulke figuren kun je helemaal niets maar dan ook helemaal niets verwachten.
  Net zoals de hoofdverdachte van moord doet, eigen belang gaat voor landsbelang.


  Maak melding

 21. DAT NIEUMAND DIT NUET ZIET AAN KOMEN ….
  MENEER BUOTERSE HEEFT HERHAALDELIJK GEZEGT DAT ZIJN LAND AAN HET ONBESTUURBAAR AAN HET WORDEN IS DOOR CRIMINALITIJD. ……

  DUS ALS JE NIETS DOET EN BLIJFT AF WACHTEN ZO AL S NU!!!!!!!!!!
  KAN JE ER WACHTEN DAT HET STEEDS ERGER WORDT

  KAN IE IN DE RECHTBANK VERTELEN …KIJK HET LAND IS NU ONBESTUURBAAR. …DAAR HOOP IE OP DENK IK DAN


  Maak melding

 22. Laat dit een duidelijke signaal zijn dat je met enkel lagere-of technische school opleiding niet voldoen is om president te worden om een land te besturen. .Het was puur arrogantie wat in de jaren 80 is gebeurd.

  En Nl heeft wel enigzins stilletjes in de handen gewreven, wat later een vergissing bleek te zijn. Ze hebben zich laten misleiden door de arrogantie, maar de illusie was andersom.. Thats it!
  De Surinamers hebben vanwege de arrogantuie Nl; ( nadien ) flink met drek bekogeld, en dat heeft NL. geweten ook..

  Vandaar dat NL niks meer van al dat vieze drek moet hebben, want bij sommige is de penetrante stank blijven hangen..

  Zelfs voor een vieze Surinaamse scheet slaan ze op de vlucht.

  Mond dicht kapje op ! Mijn naam is haas.

  Ze hebben hun lesje wel geleerd. Het komt nooit meer goed!

  Who cares zal Wilders zeggen,. .

  En ik klets geen onzin, want ik ben van die generatie dat alles van dichtbij heeft meegemaakt.

  En dat is de reden dat ik nooit zal stemmen op mensen.!
  Niks is verraderlijker dan de mens zelf


  Maak melding

 23. China en India kan ingrijpen, criminelen gaan geen wet maken tegen hunzelf. Nederland gaat ook niets doen.

  Als een grote groep van de bevolking een beroep doet op deze wereldmachten kunnen ze misschien helpen voordat het echt te laat is.

  Jammer dat zo een prachtig land is overgeleverd aan vernietigers.


  Maak melding

 24. slachtoffer van roofoverval@

  India en China hebben hun eigen sores, die gaan geen investeren in landen waar niks meer te halen is..
  Suriname heeft zijn rijkdommen verpand. Het IMF heeft
  Suriname bovendien aan de ketting.

  De knappe koppen uit Azie weten donders goed waar wat te halen valt. Zelfs met corruptie weten ze hun land te verrijken.Het IMF is net een BKR voor hun Dat is de ander kant van het mediale. Dus als de grootste baas van het land loopt te roepen van : moni no de, dan ga je zo iemand met een slechte reputatie toch geen geld lenen? of wel!

  Enige optie is de mensen rechten organisatie van de VN. Maar zelfs dat is not done. De situatie in Suri niet ernstig genoeg.

  Blijf enkel over een revolutie. Maar zelfs dat is niet mogelijk vanwege de vele etnische achtergronden.

  Vreemde mattie’s :
  Suriname behoort tot de Caricom landen , de bondgenoten weten ook wat er in Suri, afspeelt maar je hoort ze amper.
  Ze kijken allemaal de ander kant op.

  Echte mattie’s
  In tegenstelling tot de EU , als er iets gebeurt in de omliggende landen, schreeuwt men moord en brand., voorbeelden genoeg.

  Vanwege de vele etnische achtergronden is Suriname een complexe land.

  Als Suriname nog van NL was , dan zou het nooit zover zijn gekomen. ( dat was de oplossing )

  Zonder eenheid bereik je niks, het is: Een ieder voor zich met eigen clubje.

  Het blijft een cliche’ :

  .


  Maak melding

 25. De kans dat Dora zelf verkracht wordt is 0,0, omdat alleen een na 50 jaar, net vrijgekomen blinde bajesklant, zo desperaat en of zo weinig kieskeurig is, dat hij zal durven of willen, Dora in haar Prado gezeten, omringd door bodyguards, aan te pakken. Dora maakt zich daarom totaal geen zorgen dat het aantal verkrachtingen toeneemt in Suriname.


  Maak melding

 26. Het wordt tijd om een burgerwacht te vormen. Gewapend met jachtgeweren de buurt bewaken. Kapmessen zijn ook een goed wapen.

  Om de gangs achterna te zitten kunnen we een posse opzetten.


  Maak melding

 27. -Suriname is bankroet en heeft geen geld meer zelfs niet om behoorlijk eten te kopen voor het volk.
  Er is daarom ook geen geld voor de minister van Justitie, terwijl er een begroting was voor 17 ministeries. Een ministerie is eruit gevallen en niemand vertelt waar dat geld gebleven is.

  -Grappig vind ik wat Afonoewa te vertellen heeft over het uitbetalen van gelden, dit terwijl ze haar baas Bouterse niet eens de lessen kan lezen dat deze zelfde regering een wanbetaler is. Een stukje tekst::::::::::

  -Assembleelid Silvana Afonsoewa (NDP) heeft donderdag aandacht in De Nationale Assemblee (DNA) gevraagd voor het feit dat verschillende werkgevers nog steeds weigeren concreet invulling te geven aan bedragen die vastgesteld zijn in de Wet Minimumuurloon. Het gaat volgens de politica om voornamelijk vrouwen, die maandelijks een bedrag van SRD 400 mislopen, omdat zij een minimumuurloon hebben van SRD 4,13.
  “Wanneer arbeiders acties hiertegen proberen te ondernemen, worden zij met ontslag bedreigd. Hierdoor zijn de werkenden dan bang om op te komen.

  -Bouterse blijft twee weken in het binnenland, hij denkt dat zijn leven verlengd zal worden en vrij is voor de gevangenis. KARMA zal zich wreken, nu niet, maar ooit zal het gebeuren, ook al gaat hij dood.


  Maak melding

 28. Schandalig zo’n mooi land met zo’n Corrupte regering die het land naar de verdoemenis helpt zo’n groot land met een handje vol mensen maar, en het nog niet op de rij krijgen ,de Muppetshow is nog beter.


  Maak melding

 29. Hey die fucking dikke vette vieze trut silos of hoe ze ook mag heten die van alles en nog wat loopt te roepen dat zij belediging op Facebook strafbaar gaat stellen i.p.v de criminaliteit aan te pakken what a fuck is wrong in mijn mooie land saaanngg daarom ben ik bang om naar Su te gaan, zelfs Suri’s die daar wonen zijn bang voorlopig geen Su hoor sorry.


  Maak melding

 30. Er is zoiets als be carefull what jou asking for; iedereen weet wie de grote cocaïne handelaren zijn in Su ,maar op een op andere wijze,lukt het ze steeds,dat anderen de schuld krijgen,maar om te weten wie dat zijn,follow the money trail,en dan ga j zien wie bezig zijn met witwaspraktijken ,ga twee branches opnoemen de import van tweede handse auto,s en de bouwwereld,by the way,avarel somo en zijn Dalton gang hebben het erg moeilijk om zijn schuldenlast op tijd te voldoen,faillisement dreigt om de hoek,de vette wallen onder zijn ogen spreken boekdelen,dat kan 1ding betekenen slapeloze nachten,het is hem deze maand nog net gelukt dat geld bij elkaar te sprokkelen ,wie weet wat hem de komende mnd staat te wachten,Gerold sewcharan lacht in zijn vuistje,die domme pae sleurde iedereen vr het gerecht,aangemoedigd door sluwe Gerold die een dikke boterham er aan overhield,het is een publiek geheim dat ome Gerold niet goedkoop is,de nadruk op niet goedkoop,domme avarel als hij dat wist mi no sabi,now a mang barba e brong,wie gt het vr hem blussen,De sluwe Ome Gerold misschien


  Maak melding

 31. Mathoera moet de laatste zyn die wat over criminaliteit zeg .zy had pistool in een kind mond gehouden en der zoon heb iemnd dood geredn.dus lul jy heleml niet
  Want je ben niet beter.
  Vhp wil aan de macht komn me mars dr is corrupt.mr god slaap niet ik lt ze vr shamila.wie een graaf kuil valt zelf in


  Maak melding

 32. Wat is er toch met de mens aan de hand?Hermien,ken je het verschil niet tussen goed en slecht?Tussen leven en dood? Mathoera was/is verkeerd bezig als het is zoals je zegt..en het had niet zonder gevolgen mogen blijven.Hadden de militairen/DDB ook hun pistool in de monden van de 15 mannen gezet zonder de trekker over te halen.Dit is niet verkeerd dit is vreselijk en mag absoluut niet zonder gevolgen blijven.Zie je het zoals ik het zie Hermien?Of ga je weer aan het muggenziften?


  Maak melding

 33. @johnsjikara,

  India had wel een boot met wapens gestuurd naar Fiji eilanden toen de zwarten daar de Indiers mishandelden en op allerlei manieren discrimineerden.


  Maak melding

 34. Sensatie zoeker,verdraaien van de feiten,gelukszoeker sprookjes,en leugens verteller mathoera koewarie heeft weer voor haar beurt gesproken,als haar bron haar niet de juiste informatie verschaft,en informatie aan haar verschaft die zij juist wil horen,maw bewust valse informaties verschaft om haar in diskrediet te brengen,moet zij bij haar zelf te rade gaan,of ze wel geschikt is als DNA lid,door een paar telefoontjes te plegen naar de juiste instanties,kon haar de zoveelste blamage bespaard zijn gebleven,maar ja met zoveel boter op j kop en de drang om te scoren zonder met oplossingen modellen te komen,zal niet de laatste keer zijn,dat ze over haar eigen braaksel struikeld,daarvoor is haar ego te groot,zie juiste informatie starnieuws 11 maart 2017,mathoera koemaparie loopt met kilo,s boter op haar hoofd in een land met 30graden Celsius


  Maak melding

 35. Beste Hermien leuk en aardig al die beschuldigingen maar waarom is zij nooit voor die vergrijpen dan veroordeeld ? Volgens mij verzin je ze allemaal uit je dikke duim. Doen de meeste ndp ers trouwens. Jij bent geen uitzondering daar op.


  Maak melding

 36. Lafu tori ini switi sranang;de vhp krijgt niet meer de onvoorwaardelijke ruggesteun van de Abob,dat was duidelijk te merken bij de behandeling van de anticorruptie wet,toen de garnaal zonder hersenen alias de geitenneuker weer met zijn oeverloos gezwets begon zonder dat iemand begreep waar hij het over had,greep Marinus Bee in,er moest gewoon doorvergaderd worden,de gezichten van de vhp leden stonden op onweer,de irritatie stond ook af te lezen op het gezicht van Smelli Belli alias laupi,ik denk dat die strak aan de lijn wordt gehouden en gemuilkorfd is door Ronnie Bravo,het huilen stond hem nabij,awarie koemaparie kreeg ook niet de verwachte steun van Smelli Belli ,avarel somo was weer afwezig,hij is nu overal aan het bedelen,faillisement dreigt,zijn hand overspeelt door bijna iedereen vr ht gerecht te dagen,de enige die er profijt van had was de zeer geraffineerde advocaat,die notabene bijna alle zaken verloor,mij werd verteld dat die Vos in euro en us dollar vr zijn diensten betaald wilt worden;wordt vervolgd


  Maak melding

 37. Aay mi Pappie……Suri is een Wetteloos Regime daarom wordt er geen gehoor gegeven aan Misdaad.
  Of speelt er ook bezuiniging een rol, dat de Politie auto,s niet oprukken na een melding. Wat een “Ballen Tent”. Che!!!!


  Maak melding

 38. Als de regering tegen de misdaad moet gaan optreden dan betekent dit dat de regering tegen zich zelve moet gaan optreden.
  Dus gaat dat mooi niet gebeuren.
  Je gaat met Rovers toch niet praten over ethiek?
  Corruptie en misdaad is nu onderdeel van het Surinaamse Systeem.
  Sta zeker open voor betere suggesties mocht iemand nog iets brilliants weten.


  Maak melding

 39. @Nakul,

  de goed gesitueerde Hindostanen in de betere wijken hebben zelf een gun, die redden zich wel. India hoeft niks te sturen.

  Maar de andere groepen die in de getto wijken wonen, die zijn hoe dan ook de klos.Want ieder wijk heeft zijn eigen gang, daar kom je niet zomaar.

  In de jaren 60 was latourproject en omgeving gevaarlijke wijken , So so Negre gang’s. Gelukkig zijn ze nu oud geworden or dead. Als je daar s’avonds rondliep werd je zo maar gemolesteerd. Het waren de verdorven Negre’s van die tijd.

  Hun nazaten doen tot op heden het zelfde. jong geleerd is oud gedaan. Die wakka dagoe mentaliteit zal er altijd in blijven bij sommige .

  Mennn , wat ben ik blij dat ik heel veel beschaafde Negre’ mattie’s heb. Dat zijn mensen die weten hoe het echte leven is.


  Maak melding

 40. Het zal bij ijdele woorden blijven, net zoals de loze paarse beloften gemaakt door haar paarse lijder. Ndp en lijder zijn de ware oorzaak van de meeste misdaden op grote schaal gevolgd door vele oerdomme idiote paarse dwaze aanhangers. Niet eens? Wel lokoe sang pesa nanga Dini EKA en Meriba Ka. Zo vader zo zoon, misdadig van aard.


  Maak melding

 41. Wat afschuwelijk deze berichten, maar nog afschuwelijker vind ik de vaak zeer degenererende en racistische taal. Helemaal niets bij geleerd? Durf te wedden dat er ook nog volk bij zit dat zich beschaafd en ontwikkeld noemt ? Dat er volk bij zit dat roept ” bakra’s of witman é discrimineer ” . Uiteraard is het goed om kritiek te leveren, maar kan dat niet beschaafd en zonder etnisch gescheld ? Dát komt anders nooit meer goed en is minstens zo crimineel als van de ander beweerd wordt. Lezen jullie kinderen dit ook allemaal? Wat een voorbeelden !


  Maak melding

 42. Bouterse heeft steeds gezegt dat het land onveilig is …om onder een straf uit te komen van het proces….
  Nu kweekt met mede weten de onveiligheid om er op deze wijze van te proditeren.
  Tevebs is het zo dat als er een uit spraak komt en hij zou moeten zitten er ten alle tijden een plaats vervanger is gedurende de periode dat de regering zitting heeft…
  DUS DE CRIMINALIETIJD WORDT DUS OP ZETTELIJK IN DE HAND GEWERKT OM ONRUST TE STROOIEN EN ZO HET LAND ONBESTUURBAAR WORDT……WEER EEN DAAD MET VOOR BEDACHTE RADEN…


  Maak melding

 43. Hierbij mijn antwoordt op deze vraag nu hoor ik al voor de zoveelste keer over roofmoorden verkrachtingen mishandelingen hoelang moet men nauw wachten voordat deze roofmoorden mishandelingen verkrachtingen een einde krijgt mevrouw silos van justitie en politie heeft vorig jaar een bedrag van 750.000 dollar gehad wat doet die mevrouw met het geld wordt het besteed aan de deze gruwlijke moorden mishandeling en verkrachtingen,Mevrouw silos laat er zo gauw mogelijk wat gebeuren want nu op het ogenblik zijn vluchten richting Paramaribo volgeboekt laat de toeristen vooral met rust hun vakantie door brengen zonder negatieve gebeurtenissen er zijn ook gepensioneerden die daar hun ouwedagen willen doorbrengen zonder problemen want ik ken mensen die naar suriname zijn vertrokken en na een half jaar weer in nederland zijn terug gekeerd van wege de criminaliteit die in suriname plaats vindt Ik wil een tip doorgeven dat er ook
  criminelen op A dolf pengel airport doorgeven wie komt en gaat naar nederland want dan weten ze bij wie mischien geld aanwezig is of waardevolle spullen bij zicht dragen .
  Bij deze wens ik u heel veel sterkte en kracht en wijsheid om een eind te maken aan deze criminaliteit in voordeel van suriname en de bevolking en willen we geen negatieviteit horen van vakantie gangers maar positieviteit willlen horen .

  M.v.g.

  Iwan Ramdien.


  Maak melding

 44. Iwan Ramdien@

  jouw waarschuwing kan enkel effectief zijn wanneer je met een bord gaat staan waar ze de toeristische sector promoten.

  ” vakantie naar Suriname op eigen risico “


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.