dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKawina-ster Glenn Sno na 17 jaar weer in Suriname

Kawina-ster Glenn Sno na 17 jaar weer in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De in Nederland woonachtige Kawina-ster Glenn Sno is na ongeveer 17 jaar weer in zijn geboorteland Suriname voor familiebezoek. Sno gaat in deze periode wel wat optredens geven, op verzoek van de fans. Een van z’n optredens is op 25 maart in De Witte Lotus. Voor zijn muzikale begeleiding zal Naks Kaseko Loko zorgen.

Glenn Sno is medeoprichter van de legendarische kawinaband van de tachtiger en negentiger jaren Ai Sa Si bekend van hits als ‘Ping Pong´, ‘Aleise Fadon’ en ‘Miss Sranan’. Daarnaast maakte hij ook deel uit van de kawinagroep Tamga 92. Enkele jaren daarna richtte hij zijn eigen muziekgroep Sensation en scoorde de hit ‘Zet t Noh’. Glenn Sno blijft vier weken in Suriname.

(FOTO: Glenn Sno(r) samen met Kenny B/(c)Mi Blaka & Mi Breyti Facebook pagina)

Ping Pong:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES