dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVerkoop Insel Air vliegtickets stopgezet in Suriname

Verkoop Insel Air vliegtickets stopgezet in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 mrt – In Suriname zijn geen vliegtickets meer te koop van de Antilliaanse luchtvaartmaatschappij Insel Air. Reisbureaus hebben een brief ontvangen van Insel Air. In de brief wordt duidelijk gemaakt dat de reisbureaus geen vliegbiljetten meer mogen verkopen van het bedrijf voor in elk geval de route Paramaribo – Curaçao. Ook de reden wordt aangegeven.

Volgens Insel Air zijn alle vluchten op deze route stopgezet. Volgens de Times of Suriname zal deze situatie gehandhaafd blijven tot zeker eind juni. Tegen die tijd wil het bedrijf zover zijn haar toekomstplannen bekend te maken. Voorlopig houdt Insel Air haar vluchten nog beperkt tot Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. De afgelopen tijd zijn er vaker problemen geweest met vluchten van Insel Air.

Het beeld van gestrande passagiers in zowel Paramaribo als op Curaçao heeft vaker het nieuws gehaald. De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, is meer dan eens erbij gehaald om gestrande passagiers alsnog naar hun bestemming te vervoeren. Insel Air is vooral de problemen geraakt sinds strenger optreden van de Nederlandse luchtvaartautoriteiten. Onder meer is een toestel afgekeurd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Ach nog even, dan landt er helemaal geen vliegtuig meer in Suriname. Minister Miranda heeft luchtverkeersleiders hun contracten niet verlengd met als gevolg niet voldoende, gekwalificeerd personeel, met als gevolg sluiting van het Surinaamse luchtruim. Deze man Was DC en is nu minister, tja alleen in Suriname mogelijk. Dus Insel Air maak jullie niet druk, komt nooit meer goed pfffff


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES