woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenEconomieNationale Partij Suriname: vertrouwen in economie weg

Nationale Partij Suriname: vertrouwen in economie weg

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 mrt – Het vertrouwen in de Surinaamse economie en in het bestuurlijke vermogen van de regering is compleet verdwenen. Dit stelt Gregory Rusland parlementariër en voorzitter van de Nationale Partij Suriname, NPS. Het laatste kredietwaardigheidsrapport van Fitch mag geen verbazing wekken. Niemand heeft er nog geloof in dat de regering Bouterse iets deugdelijks tot stand kan brengen.

Beloftes worden maar raak gemaakt, maar niets wordt nagekomen. Het mag dan ook niet verwonderen dat het vertrouwen zowat uitgeknepen is. Fitch heeft de kredietwaardigheid van de economie verlaagd en dat voor de tweede achtereenvolgende maal. Dit voorspelt weinig goeds. “Met deze verlaging wordt aan de internationale gemeenschap het signaal afgegeven dat Suriname zijn zaken niet op orde heeft”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd.

Het komt er op neer dat geld lenen aan Suriname hogere risico’s met zich mee brengt. Als er nog ergens geld te lenen valt, zal de rente extra hoog uitvallen. Rusland en ook andere oppositieleden zien het oordeel van Fitch als een bevestiging van een vrije val van de economie. Het zal alleen maar erger worden en dat met een regering die de kluts compleet kwijt is. Fitch voorspelt ook meer kostenverhogingen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

20 REACTIES
 1. Maar jullie leggen toch ook kransjes op de zogenaamde “dag van de revolutie” /De dag van de achteruitgang / de dag van de leugen … Dus jullie zijn medeplichtig aan de vernietiging !!


  Maak melding
 2. Hallo. niet vergeten dat het Front in 2000, onder leiding van Andre Telting (Governor CBVS) en Humhrey Hildenberg (minister van Financien) de puinhopen van de NDP, die de verkiezingen in 1996 hadden gewonnen, heeft opgeruimd door 3 nullen met succes te schrappen. Telting is bij de CBVS opgevolgd door Hoefdraad, die er een ramp van heeft gemaakt en Hildenberg door diverse ministers van Financien. Later werd Hoefdraad ook een rampminister van Financien.
  Conclusie: Ik heb meer vertrouwen in de NPS dan in de NDP als het gaat om Surinaame economisch te redden.
  Weg met de NDP


  Maak melding
 3. @John; ik ook. NDP heeft geen visie, alleen mi-sie- ka- na. ZE hebben het voorgezien gehouden, nu zoveel als mogelijk de eigen zakken vullen en op tijd verkassen. Je gaat ze na 2020 niet meer horen alleen Judas mi-sie- ka- na, ergens in de jungle onder een a kang barie boom prediken over Du- bye- bye.


  Maak melding
 4. Alle paars verdoemde arme paria’s verdienen het om beroofd te worden door hun lijder en zijn paarse roversbende. Nog dieper in de paarse modder der armoede en misdaad zullen velen van hen wegzakken. Baas no habi no wang enkri medelijden of ka te maken, het zijn zijn duivelse paarse rovers en hij alleen die baat hebben bij het verdelen van de roofbuit, megaschulden is wat al die paarse honden en ratten krijgen als gratis paarse spijs, wo ka.


  Maak melding
 5. @John ( om 13:41 uur )

  VOLKOMEN ermee eens !!
  Groot VERSCHIL is namelijk dat de toenmalige FRONT minister van financiën als achternaam Hildenberg draagt terwijl de huidige NDP- PALJAS op financiën beter bekend staat als minister ” SCHULDENBERG ” !!!

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding
 6. KUMAKOISI moet gewoon van het Toneel verdwijnen. Suriname is REDDELOOS verloren met KUMA aan de Knoppen.

  Wanneer gaat dit nou eens eindelijk Doordringen tot het Surinaamse Volk.

  Zie hier: Hij zal nooit BEZUINIGINGEN DOORVOEREN op zijn PLEE-KABINET waar zijn Daltons het voor het zeggen hebben.


  Maak melding
 7. Ach ja, Gregory pleur nou toch eens een keertje op man.
  Steeds weer de bekende feiten benoemen en telkens weer zout in de wonden van het volk strooien.
  Wanneer gaan jullie nou echt over tot acties?
  Als je daartoe toch niet bereid bent, houdt het volk dan niet voor de gek en val dood.


  Maak melding
 8. Wat is Gregory Zeurland een naar mannetje. Die man ziet alleen maar beren op de weg. Maar goed wat je verwacht je anders van lakei die supporter is van de oud kolonisator.


  Maak melding
 9. bouta tof jere!!!!!
  deze man doet met suriname hoor!!!!!!
  bouterse gaat de geschiedenis in als de slechtste president van
  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel caraibisch gebied!!!!!!
  om 1 man aks bouta alias moordenaar pinaart heel suriname!
  kan deze man niet geslacht worden??????


  Maak melding
 10. Er is nog redding voor surinam!a.vervroeg verkiezing schrijven,alle onterechte vermogen verbeurd verklaren,ale gestolen geld terug halen,diplomatiekeband hetstele.,oa nl europeese unie,en de laaste alle rovers achter de trallie zonodignuitleveren


  Maak melding
 11. Parbo,

  die beren zijn: 70% inflatie….9-11% economische krimp….Koers SRD 2.8 > 8.5….Schuldenplafond van 60% > 80%. Fitch-rating naar B-. Blijf lekker je kop in zand in het zand steken…Paarse minkukel.


  Maak melding
 12. =Natuurlijk heeft men geen vertrouwen meer in de economie als Suriname de status van B- heeft bereikt. Wat denken jullie van dit bericht::::::

  Brazilië pakt Surinaams smokkelschip

  PARAJURU – De Braziliaanse politie heeft een grote smokkelpoging uit Suriname verijdeld. Aan de noordkust van Brazilië werd een Surinaams schip gevonden dat op een zandbank aan de grond was gelopen. Aan boord waren meer dan 4000 dozen vol smokkelwaar, waaronder voor honderdduizenden euro’s aan sigaretten en wapens.

  Volgens Braziliaanse media wisten de vier opvarenden te ontkomen. Op de bestemming van de lading zijn vijf mensen opgepakt, onder wie een agent die het gebouw bewaakte. Drie vrachtwagens en twee auto’s zijn in beslag genomen. De wagens werden gebruikt om de drugs te verspreiden over het Amazone-gebied


  Maak melding
 13. De oppositie is zo machteloos, haar rest niets anders dan het maken van statements.
  Elke instituut in Suriname is gesaboteerd en geen van ze heeft nog een onafhankelijke macht of gezag.
  De wens van de helft van het volk lijkt te zijn uitgekomen.


  Maak melding
 14. De leider van de TODDOPRASORO partij heeft gesproken,…..eee gedout jongoe.ga werken aan de FRAMBO partij IDIOOT.! met je anderhalve zetel in DNA.


  Maak melding
 15. Je hebt altijd losers and winners, de winners die zullen altijd overwinnen en hebben een positieve kijk op alles,de losers daar en tegen,die gaan altijd overal zitten schijten,overal bevuilen,janken,want ze hebben geen visie,en zijn gedoemd ten onder te gaan,van hard werken hebben zij een broertje,nogmaals ze schijten en poepen overal,dat zie j ook hier op waterkant,het zijn altijd dezelfden,een klein groepje van 6 / 7 mislukkelingen,die altijd hun braaksel,aan anderen proberen op te dringen,je moet wel aan een behoorlijke dosis trauma’s ,van zelf overschatting lijden,tot een andere conclusie kom ik niet,zielige nietsnutten niemand luistert naar jullie meningen,Suriname gt lekker zijn eigen weg,en wij de echte Surinamers zijn daar content mee,aub stoppen met dat geblaad,poeperij,schijterij,huilerij,het slachtoffer rol,het gt allemaal geen zoden aan de dijk zetten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES