zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriprofs 'Plus': doelstelling stichting uitgebreid

Suriprofs ‘Plus’: doelstelling stichting uitgebreid

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend presenteerde de Stichting Suriprofs haar nieuwe logo. Opvallend hieraan is de toevoeging ‘Plus’, welke staat voor de uitbreiding van de doelstelling en organisatie. Dat zegt Jörgen Raymann, die sinds kort de opvolger van Stanley Menzo is als voorzitter.

“Voetbal blijft onze basis en onze oorsprong, maar wij willen ons draagvlak verbreden met professionals uit alle disciplines die affiniteit hebben met Suriname en het Caribisch gebied” aldus Raymann.

Een recent voorbeeld is de hulpactie die op initiatief van de Stichting Suriprofs op touw is gezet om het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo financieel en materieel te ondersteunen. Hieraan hebben professionals uit tal van disciplines een bijdrage geleverd.

Suriprofs plus biedt voortaan ook een platform voor professionals met Surinaamse, Antilliaanse en Caraïbische roots. Of een duidelijke affiniteit met landen uit deze regio.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Waarom Antilliaanse en Caraïbische roots erbij betrekken.
  Wat voor voordeel heeft Suriname hieraan.
  Ik zie niet dat deze landen Suriname zouden vertegenwoordigen. Hou het Surinaams.


  Maak melding
 2. Djoeka Joe geheel met je eens. Raymann had een filmpje gemaakt vanuit het AZP en wist glashard te vertellen dat er geen geld was voor de medicamenten welke het AZP dringend nodig hadden, net als de overige ziekenhuizen. Ik vond hem als cabaretier leuk, maar laat hij de portemonnee van meneer Bouterse vragen om medicamenten aan te schaffen, geld meer dan voldoende bij meneer op zijn buitenlandse rekeningen.


  Maak melding
 3. Figuren als Stenley Menzo, Clarence Seedorf en J. Raimann zijn grote aaanhangers van Bouterse. Wie weet wat ze allemaal transporteren voor Bouterse, want de kans dat ze 100% controle krijgen op Schiphol is kleiner dan bij de gewone man.


  Maak melding
 4. @Pakpakhaan

  Je kunt soms beter je mond maar houden als je niet weet wat je moet zeggen…….

  Deze drie heren hebben meer karakter in hun kleine teen dan jij in je hele lichaam!!

  Wat heb jij voor de Surinaamse gemeenschap betekent……..

  Zwijg gewoon en kap met dat afgunstige gedrag !!

  Ik steun de Suriprofs Plus!!

  Gegroet,

  Wendell


  Maak melding
 5. Ik vind jammer dat Suriprofs niet alleen voetballers betreft nu. Hadden die andere professionals niet een eiggen stichting kunnen opzetten?


  Maak melding
 6. Wat een hopeloze NEGATIEVE reacties van mensen hier……om te zwijgen over allerlei beschuldigen!!! De meeste van deze gasten heeft waarschijnlijk nooit een “goede doel” voor Su gesteund…..maar maken hun negatieve smoel altijd wijd open!!!


  Maak melding
 7. Sommige Suris blijven maar in hokjes denken…….daarom kunnen ze niet tegen veranderingen…….de meeste van ze leven als kluizenaars in Nederland en hebben geen bemoeienis met bijna niemand……..daarom schrikken ze als anderen die wel met een breed publiek optrekken……met nieuwe ideeën komen!!!!


  Maak melding
 8. De Surinaamse mentaliteit is als een emmer zonder bodem,
  Je flikkert er van alles in en word geabsorbeerd door de boden waarop het staat, en er wordt niets maar dan ook niets mee gedaan, en zo komt. Je geen streep verder, Surinameprofs doen in ieder geval iets, en de andere 450000
  Suris doen niets, alleen maar mekkeren, zoals de kapitein tegen de passagiers zij, mensen de het schip vergaat, waarop de passagiers zijden kan mij wat schelen, het is niet ons schip


  Maak melding
 9. Ach kleingeestigen zullen altijd klein blijven denken! Typische krabbenmenraliteit! Elkaar niet steunen maar afbranden! Allemaal kleine Premmetjes die alleen maar van de zijlijn blaten! In plaats dat jullie de Suriprofs de hand reiken beginnen jullie te zeiken! Dat wij als volk niet vooruitkomen kan je Bouta in de schoenen schuiven, maar het heeft vooral met deze bekrompen mentaliteit te maken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES