zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandPresident bezoekt getroffen gebieden binnenland Suriname

President bezoekt getroffen gebieden binnenland Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Desire Bouterse (l) en minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (m) in Suriname vrijdag tijdens een gezellig samen zijn met dorpelingen in Bigi Ston, een gemengd Inheems/Marrons dorp. De president is donderdag samen met enkele ministers en parlementariers begonnen aan een ontmoetingsronde met slachtoffers van de wateroverlast die de afgelopen weken talrijke dorpen in Oost Suriname heedt getroffen. Ook dorpen die niet zijn getroffen, maar op de route voorkomen, krijgen bezoek. Bigi Ston is een van die dorpen. De missie zal 14 dagen duren en gaat langs dorpen aan de Lawa-, Tapanahony-, Beneden- en Boven-Marowijnerivier.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

47 REACTIES
 1. Kijk ze gaan gitaarspelen voor de crimineel en hij denkt liever doen als of je geinteresseerd bent in hun muzikaal gedoe dan vragen te beantwoorden over Moiwana slachtingen.
  Maar goed ,zij gaan muziek maken en de moordenaar behagen en wij vechten door voor gerechtigheid voor de moiwana slachtoffers.
  ,.


  Maak melding
 2. Zo kan de president weer 2 weken moeilijke vragen ontgaan en verantwoording in de DNA ontgaan.

  Waar is het Ontwikkelingsplan, waar is de begroting, wat is er gebeurd met het crisis en herstel plan, wanneer komen de grote leningen binnen, wat is er gedaan met de CLAD onderzoeken. Wanneer gat de regering regeren.


  Maak melding
 3. @ jojo,

  Inderdaad, grijpt deze moordenaar alle mogelijkheden aan, om geen verantwoording te hoeven afleggen, voor de rest begrijp ik die denkwijze van die binnenlandbewoners niet, dat ze op deze moordenaar gestemd hebben, terwijl hij toch verantwoordelijk is geweest voor die slachting in moiwana, en je deze zieke geest ook nog verwelcomd in je dorp.


  Maak melding
 4. Bouta go schep ” wan ptinso Goto e Drijf tap Watra” en gaat dat omtoveren in 24krt goud !!

  Wat zijn de kosten van dit soort “rotsooi” reizen ??
  In april gaat hij vertellen dat er geen geld is voor verhoging/aanpassing van de salarissen van de ambtenaren en van de gepensioneerde landsdienaren en met hen gelijk gestelden !!!

  Ambtenaren en gepensioneerden, “wees op je hoede” ! Dies na wang Zeeuwse Mughabe !!!


  Maak melding
 5. JoJo, je hebt gelijk Bouterse speelt hide and seek games. Dit alles om maar geen antwoorden te hoeven geven. 14 dg vakantie op kosten van de belastingbetaler terwijl het land op zijn gat ligt. Schandalig !


  Maak melding
 6. Deze man bedriegt de boel, terwijl hij de pajongwaaiers in Paramaribo vuile werk voor hem laat opknappen.

  Deze man loopt altijd weg, als er zaken voor zijn eigen belang in Paramaribo in orde gemaakt moeten worden.

  Zie de amnestiewet en vraag hem, waar was je toen?

  Mij houdt Jolicour niet voor de gek.

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?

  Deze man is bezig met zijn eigen belangen in Paramaribo.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 7. Begrijpen jullie dat niet? Die man heeft kort geleden heilige geest ontvangen van dominee Choenie ( penis ) .

  Door die zaligheid kan hij nu bergen verzetten, denk hij..

  In dit geval: Als het kalfje verdronken is dempt men de put!


  Maak melding
 8. Na zoveel ellende, krijgen de mensen uit de getroffen gebieden, tot overmaat van ramp, ook nog een veel belovende en niets waarmakende ellendeling op bezoek.


  Maak melding
 9. Wat een grappenmakers.
  “President bezoekt rampgebieden binnenland Suriname”
  En het artikel begint met de zin “president en minister tijdens een gezellig samenzijn met dorpelingen in Bigi Ston. De gezelligheid wordt nog extra benadrukt door een foto met daarop een gitaarspelende Jimmy inheemse Hendrix en handjeklap van de pres en dorpelingen.
  En mij als stedeling komen vragen om een steentje bij te dragen t.b.v. de noodlijdende dorpelingen.
  Wij hebben het zelf hier zo moeilijk; laatstaan om mij een gitaar te permitteren om de president te vermaken.
  Boi, oen suku’ n passie yere.


  Maak melding
 10. Allemaal verkeerde analyse.
  Hij laat crimineel bruinswijk zien dat het binnenland ook zijn bezit is. Dat hij nog discipelen daar heeft tegen brunswijk


  Maak melding
 11. Volgens mij, is dit gewoon een binnenlandse snoep reisje van de Pres en zijn Ka – binet en zijn vrienden ( Mini – ster. )
  Zeker weer gouden bergen daar beloofd, die nooit uitgevoerd zal worden zoals altijd.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. Ai mi gado Jongoe,
  De zoveelste aflevering van comedy capers met de president in de hoofdrol live in de Surinaamse media.
  Broko baka is niet meer ver genoeg. Hij moet steeds verder het binnenland in om zich te verstoppen voor de vragen van burgers en de assemblee.

  Het hele land dondert zowat in elkaar dus verwacht ik dat hij in het binnenland blijft en niet meer terugkeert naar de stad.

  Het beleid van niks doen en wachten tot een probleem zich voordoet en het dan ontkennen of anderen de schuld geven werkt niet meer. Het volk wil oplossingen en geen excuses waarom problemen niet worden aangepakt.

  Legio problemen en geen antwoorden. Zelfs NDPers geloven niet meer dat het buitenland en de oppositie deze deplorabele situatie van het land hebben veroorzaakt.
  Bouta moet met antwoorden komen of opstappen.

  60 jaar geleden mocht hij nog ongestoord verstoppertje spelen. Nu op zijn leeftijd en met zijn functie maakt hij zichzelf en Suriname belachelijk.


  Maak melding
 13. President als ik je ziet dan lach ik mij rot.Waarom belazerd je je eigen volk.Het zou goed zijn voor het land als je zo snel mogelijk opstapt want met jouw redden wij het niet als land.Je zou die mensen wat van die reserves van het land die verdwenen is moeten teruggeven om ze te helpen uit hun problemen.Dat is mijn advies aan jouw.


  Maak melding
 14. @,…Ray
  Wat een verkiezingsstunt !
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Waar zie jij verkiezingen ,EZEL


  Maak melding
 15. Of het een vooruitgang is?
  Pikin ingie boi wordt president en de grote indianen verlaten de maracca en bespelen gitaar.
  Ik denk niet dat de pikin ingie boi zijn komst met rooksignalen heeft aangekondigd wat wel zou gemoeten.


  Maak melding
 16. Zou hij een toverstokje bij zich hebben om de problemen van de bewoners op te lossen? Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat alleen zijn aanwezigheid en die van zijn entourage de problemen zullen doen verdwijnen.
  Er wordt met geen woord gerept over eventuele (nood)hulp.


  Maak melding
 17. Hij heeft een toverstokje. Hij heeft beloofd dat iedereen die likt aan z’n stokje, directe verlichting krijgt van alle ellende. Als voorbeeld noemt hij Ingri.


  Maak melding
 18. Terwijl het hele land permanent verzuipt in de problemen en ons baasje in geen tijden het parlement bezocht heeft, gaat hij zich persoonlijk, twee weken lang oriënteren in het binnenland, waar de ergste overstromingen vanzelf reeds teruggelopen zijn. De slapeloze nachten in de stad werden ons baasje te veel, daarom greep hij de flut overstromingen in het binnenland aan om twee weken te gaan relaxen in ons mooie binnenland.


  Maak melding
 19. Van sergeant tot president van Suriname zonder enige kennis van zaken om een land te besturen en nu als reddende vader van het binnenland na die overstroming.Dat is het volk belazeren.Dat is mijn mening.


  Maak melding
 20. @ Jacobus,

  Ik moest hartelijk lachen toen ik je posting las !!Maar ik zie de “casirie” welkomsdrank nergens op tafel !!

  Terwijl oudjes doodgaan wegens gebrek aan medicijnen(monie no de) en oudjes dagelijks worden overvallen(monie no de foe bai brandstof gie skoto -wagi(vroeger zouden we zeggen 604),en waar zijn de 60-auto,s die min van J/P heeft gekocht(Mansaram zal zal meer van weten, vandaar de beloning overplaatsing naar ROBG, pe-a-monie-de-foe-mekie-gi=NDP ).
  “TRUMP” kan in de leer gaan bij Desie ,van hoe je het geld van de staat kan laten verdampen met de “tover spreuk” A-NO-MIE !!!


  Maak melding
 21. Deze president grijpt elke wisje wasje aan om te dokken en geen vragen te komen beantwoorden in het parlement. Hij laat al het vuile werk over aan Adhin. Steeds proberen tijd te rekken. Een zeer beschamende vertoning!!!


  Maak melding
 22. Pres is pres van Paramaribo en vh binnenland !

  Heeft daar ook uitleg gegeven van het ZWARE WEER waarin DSB is beland door ingrepen van zijn regiem !

  Met vers gedrukte SRD-biljetten hoopt hij de bank uit het dal te halen !

  Er VERDAMPT geld zowel in Paramaribo, als in het binnenland !

  NEKS NO FOUT !

  PS : Hij is er voor ALLE Surinamers ! Maar….. ………wie niet pro NDP is, is staatsvijand !


  Maak melding
 23. @ Damsco.

  Fa waka ; je kan alles wat ik schrijf negatief beoordelen, mi no e spang brada, ik heb liever dat jij dat doet dan iemand
  met zijn volle verstand ! (No hard feeling)

  @ Wiep – Ding

  Fa waka brada Wiep – Ding; no winsie takru gi wan trawan brada. Laat alles aan die man daar boven !
  Alles komt op zijn pootje terecht, het is kwestie van afwachten, een ieder krijgt haar/ zijn straf.
  Gi a mang dati yu no mang dok, bikasie a mang é tjek ala sani.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 24. Onze poepplesident is hoegenaamd bezig met een charme offensief. Hij laat weten dat hij niet alleen president van Paramaribo is maar van het land Suriname. Jongens, ik denk dat hij met de dag slimmer wordt, niet waar. Waar moet hij nu aanhang zoeken, toch niet alleen in marrongebieden. In Nickerie, Saramacca, commewijne en wanica is hij al uitgekakt….nu nog marowijne en sipaliwini. De oppositie moet harder aan de diverse kernen trekken en gen bewust maken wat er met de staatskas is gebeurd en hoe de demagogen gepaard gaande met nepotisme het land aan schelpen heeft gevoerd…


  Maak melding
 25. Ligt er een plan klaar om die mensen te helpen of gaan ze
  een paar voedsel paketten uitdelen en wachten tot de volgende overstroming ,want die komt volgend jaar zeker .
  Wat dacht u mischien van afgravingen en ophoging van het gebied niet volgend jaar maar nu actie ondernemen.
  Vraag NL om hulp die zijn het beste op dit gebied.
  ALs die mensen daar niet meer kunnen wonen , dan is het niet anders dan elders naar toe te verhuizen.uiteraard ook met hulp.
  Pres besef niet dat hij iets verschrikkelijks op z,n geweten heeft, want die heeft hij niet.
  .


  Maak melding
 26. Die menzen daar kunne toch ook die huizen op palen bouwen? Is goedkoop en niet so moeilijk. Dan kan je aan die water blijven wonen en bij overstroming je zit lekker goed droog. Maar ze gaan zeker wachten tot komt regering met geld en plan.


  Maak melding
 27. Het is te hopen dat piloten dit voorbeeld van de president niet navolgen; stel dat zij tijdens noodweer de besturing van het vliegtuig urenlang verwaarlozen om een paar bange passagiers te gaan troosten.


  Maak melding
 28. Kijk hem handje klap, feesten en lachen op de foto net alsof niets is gebeurt terwijl mensen hulp nodig hebben. Echt niet te geloven in plaatst van aan geven of vragen stellen wat de mensen nodig hebben en wat voor hulp hij kan aanbieden of z.s.m. bijdragen zodat de mensen de komende weken door kunnen migado sampsa nanga a man disie wat een niets snut deze waardeloze president heb voor het eerst zo een waardeloze president gezien die alleen op feesten uit is fucking loser


  Maak melding
 29. Een groot deel van de Surinaamse bevolking houdt ervan om op kosten van anderen luidruchtig te feesten. Wel nu; in hun poepplesident hebben ze een goed voorbeeld aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES