dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDecoratie voor Henry Ceder tijdens eerbetoon in Suriname

Decoratie voor Henry Ceder tijdens eerbetoon in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vice-president Ashwin Michael Adhin heeft kawinaheld Henry Ceder donderdag gedecoreerd tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. Dit gebeurde namens president Bouterse tijdens een eerbetoon aan Ceder in de Congreshal in Suriname.

De onderscheiding werd door zoon Timothy Ceder in ontvangst genomen. “Ìk ben blij dat hij nog is om dit mee te maken en dat er niet is gewacht tot dat hij er niet meer is, om hem deze grani (eer) te geven”, aldus Timothy.

Henry Ceder, die ernstig ziek is, was zelf niet aanwezig bij het eerbetoon in Suriname. Hij vertoeft in Nederland voor medische behandeling. Ceder was er wel bij op een eerbetoon vorige maand in Nederland.(FOTO: Facebook)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES