donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVoorstelling 'Op klompen naar Calcutta' in Utrecht

Voorstelling ‘Op klompen naar Calcutta’ in Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

Dit weekend, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017, speelt de Surinaams-Rotterdamse cabaretier Narsingh zijn nieuwste programma ‘Op klompen naar Calcutta’ in het Werftheater te Utrecht. In de voorstelling sleurt hij je, met amusante anekdotes en korte humoristische acts, mee in zijn zoektocht naar zichzelf. Een reis die je meevoert van de straten van Rotterdam-West naar de haven van Calcutta en weer terug. Geniet volop van deze rasverteller!

Is het de omgeving waarin we opgroeien die bepaalt wie we zijn? Of zijn het toch onze genen? Worden we gevormd door stamppot met een kuiltje jus of een verre voorouder die lang geleden in Calcutta op een boot stapte om te gaan werken op de plantages van Suriname? In Op klompen naar Calcutta neemt Narsingh deze vragen onder de loep. Zijn treffende, grappige verhalen toveren gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht!

Datum: vr 3 en za 4 maart 2017
Open: vanaf 19:45 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €15 / €14 cjp en u-pas – Meer info hier…

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
  1. Hahaha, die hindoes toch. Ze denken dat ze bakra’s zijn, hahaha. Ze geven hun kinderen tegenwoordig alleen maar bakranamen, hahaha. Ze zijn wel erg flexibel, hahaha.
    Kijk hier op waterkant eens, hahaha. Al die hindoes zoals Koos en Haco en Passant en die anderen kiezen allemaal bakranamen, hahaha. Er is niks meer van ze overgebleven, hahaha. Ze zijn zichzelf kwijt voor eeuwig, hahaha. Daarom moeten ze ook bekeerd worden, om ze toch nog te redden, hahaha.


    Maak melding
  2. Ik dacht aan de voetballer Narsingh 🙂 En heer Habi Bullah u geeft af op Hindoes die hun namen verbasterd hebben. Kijkt u toch eerst naar uw eigen naam. Habi Bullah ! Dit is je reinste Godsverlakkerij. Het is HabiBBullah (dus met dubbele b) of Habibullah (aan elkaar geschreven) maar niet zoals u schrijft.
    Mafkees ! Maar godzijdank blijft u lachen met uw ha ha ha


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES