Ministry Music Night/Live in hartje Amsterdam

0
Ministry Music Night/Live in hartje Amsterdam

Vanavond, donderdag 2 maart, vindt de Ministry Music Night/Live plaats in hartje Amsterdam en wel in Club Mystique. Laat je verrassen met de lekkerste optredens van bekende en up-coming artiesten op het podium met Open Mic. Goeie live muziek van swingende Groovy & Funky Music, tot lekkere Soul, Jazz, Blues en Rock. Tijdens de Ministry Music Night zorgen deze artiesten ervoor dat het dak er gegarandeerd vanaf wordt gejammed.

Op deze avond kun je genieten van de lekkerste live muziek onder leiding van Ruben Drenthe on keyboards. Met verder on stage: Yoran Vroom achter de drums, Leroy Siegers op gitaar en Henry Sopacua op bass. Is er even een break tussen de Jams door, dan zorgt DJ Cliffhanger ervoor dat de zaal wordt ondergedompeld in de swingendste Dance Classics en R&B.

Wil je zelf meedoen aan de Jam, meldt je dan aan bij Kris Rietveld die deze avond host en zorgt dat iedereen aanbod komt. Club Mystique is een mooie sfeervolle locatie met een groot podium en fantastisch geluid. Alle ingrediënten voor liefhebbers van live muziek om er een top Jam avond van te maken!

Donderdag 2 Maart 2017
Locatie: Club Mystique
VVK: € 9,00
Deur: More at the door
Tijd: 22:00 – 02:00,
Adres: Smaksteeg 19, 1012 SV Amsterdam (Centrum)

Tickets | More info


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.