woensdag, februari 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameTweede Kamerlid Van Bommel bezoekt VHP Suriname

Tweede Kamerlid Van Bommel bezoekt VHP Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Tweede Kamerlid Harry van Bommel en rechtswetenschapper Ramon Ramsodit hebben gisteren een bezoek gebracht aan VHP-voorzitter Chan Santokhi in Suriname. Zij spraken over de oprichting van een diplomatenopleiding, die onderdeel zal worden van de Technological University of the Americas (TUA) aan de Commewijnestraat in Paramaribo. De VHP-voorzitter drong er bij Van Bommel op aan om daar ook de Wetenschappelijke Bureaus van de politieke partijen in Suriname bij te betrekken.

Ramsodit sprak met de voorzitter over de koppeling van de Open Universiteit in Nederland aan de TUA. Met gebruikmaking van de kortingsregeling kunnen Surinaamse studenten tegen fors gereduceerde tarieven in Suriname aan de Open Universiteit studeren tot op het hoogste niveau. Zo wordt zelfs promoveren op afstand mogelijk.

Ramsodit is in Nederland specialist in property rights en op grond van die deskundigheid bepleitte hij bij Santokhi de toetreding van Suriname tot de Patent Treaty Cooperation, een belangrijke VN-organisatie op het gebied van patenten voor nieuwe producten. Nieuwe patenten kunnen dan via Suriname worden verleend, ook voor patenten van producten uit EU-landen. Voordeel is de forse korting van 90% die in het VN-systeem wordt gegarandeerd aan Suriname. Toetreding tot dit verdrag zou voor Suriname van grote economische betekenis zijn.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

15 REACTIES
 1. Van Bommel, de man die iemand had aangerand in Torrarica. Waarom pakken ze hem niet op, er is officieel aangifte gedaan, de surinaamse politie durft deze hollandse god niet op te pakken maar de guys van SFB die een wild meid pakken wel. Wit man vrees.


  Maak melding
 2. Heel goed idee!! het is van harte welkom in Suriname!!

  Begrijpt iemand waarom van bommel niet naar de regering De Boef is gegaan voor overleg! maaaar…. Santokhi heeft het wel duidelijk gemaakt en niets achter de rug!!!!

  Luku sa wan koelie ey du!!! ma no go koskos ding bakra!! ding srefi ey du moeiti djie Sranang!!

  @@ MoeVan!! van Bommel doet in elk geval zijn best!!! Hopelijk komt de rioolrat niet tussen.


  Maak melding
 3. De geile aanrander terug op Surinaamse bodem,hindustaanse vrouwen opgelet in dronken toestand rand hij vrouwen aan,in een dronken bui heeft hij duidelijk toegegeven,wel raad weet met hindustaanse vrouwen,uit zijn buurt blijven dus ,als hij daru begint te zuipen


  Maak melding
 4. Wiep-Ding
  Soms geloof je niet dat iemand wat voor de ander doet,Je hoopt het maar er kan ook een andere bedoeling zijn dat weet je nog niet, hij gaat zich terug trekken uit de kamer misschien komt die naar Suriname.
  Vriendelijke groet


  Maak melding
 5. AHA……..Die van Bommel is wel een bekende figuur bij de Suri,s. Maar als hij straks na de verkiezingen in Blanda op 15 maart 2017 uittreedt uit de 2e Kamer,dan kan hij niets meer doen voor de Suri,s. Che -Che!!!!!!


  Maak melding
 6. Lekker belangrijk welke Nederlandse politici opkomt voor Suriname. Wat mij betreft geen 1. Laat ze maar eerst opkomen voor de Nederlandse belastingbetaler. Suriname heeft gekozen voor onafhankelijk. Ze mogen hun eigen boontjes doppen.


  Maak melding
 7. Ik denk dat van Bommel zich liever bezig kan houden met Nederland.De liquidatie golf,corruptie bij de politie,lek in de Rotterdamse haven,cyber crimi,veiligheid Wilders enz enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES