zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentLichtere straf voor Surinaamse dancehallartiest King Koyeba

Lichtere straf voor Surinaamse dancehallartiest King Koyeba

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 28 feb – Lowenso Misiedjan, meer bekend als King Koyeba, krijgt een lichtere gevangenisstraf voor handel in drugs. De rechter heeft beslist dat de vooral in Suriname gevierde dancehallartiest zestien maanden gevangenisstraf krijgt. Een groot deel van deze straf, tien maanden, is voorwaardelijk. Het betekent dat King Koyeba eerder vrijkomt.

In april mag hij zich weer een vrij man noemen. Het Openbaar Ministerie had twee jaar met aftrek geëist tegen King Koyeba. De dancehallartiest zou dan pas volgend jaar vrijkomen. Hij werd in oktober aangehouden na een inval van de politie op twee adressen in Wanica. Tijdens de invallen werd ruim zeshonderd gram marihuana gevonden. Het grootste deel zat in een schooltas.

De tas bleek toe te behoren aan een schoolgaand neefje van de artiest. Het neefje verklaarde later dat hij de marihuana moest bewaren voor King Koyeba. Als beloning mocht hij een deel verkopen op school. Bij Koyeba zelf is ook een hoeveelheid marihuana aangetroffen. Hij zei het spul te verkopen om zijn kinderen en een zwangere vriendin te kunnen verzorgen. Hoewel verwacht was dat hij vroeger vrij zou komen, gebeurde dit niet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

21 REACTIES
 1. Suriname is geworden tot een “names and faces”staat.Als je bakka mangs heb zit je goed.Iemand heeft een goed woordje voor hem gedaan.We weten allemaal wie Suriname bezit..en de dienst uitmaakt.Als je hem kan overtuigen of bij hem een tegoed heb is het zo geregeld.


  Maak melding

 2. Goede dag meneer /mevrouw. First oefenden, voor ’t eerst in aanmerking gekomen met justitie. Zo gaat ’t. Hoeveel keren, of meermalen veroordeeld voor dat vergrijp. Voorwaardelijk straf telt voor een periode. Wordt je weer aangehouden omtrent drugs, moet je resterende straf uitzitten.


  Maak melding

 3. Mi Gado,
  A duivel deze e-promote-marihuana- tap-in-pet bij de schoolgaande jeugd !!
  Als hij vrij komt zal hij met spoed weer een paar “bij-vrouwen” zwanger maken !!!

  De rechters hebben hem nu erg populair gemaakt bij de jeugd !!
  Is men nagegaan of onderzocht of hij ook” lid is van een rovers bende ” ????


  Maak melding

 4. Brunswijk heeft de rechters bedreigd !!!!
  Het land is in moreel verval, dagelijks een beroving.
  Het is over en uit met dit land. Het land komt er nooit meer bovenop.Onafhankelijkheid is funest geweest voor het land. Betere optie zou zijn om het land te verdelen onder alle bevolkingsgroepen. Dan pas zal je ontwikkeling zien. West Suriname is een 2e Dubai en oost Suriname een 2e Haïti.


  Maak melding

 5. Zuch ,zucht nu de rechters het niet erg vinden dat lieve nichtjes en neefjes op school coke voor oom en tante mogen verkopen dan wordt het ..openbaar lager coke onderwijs !


  Maak melding

 6. Een lichtere straf voor handel in drugs…..Dat is gezellig!! Tot welke catogorie of groep of klasse of…………zou deze dancehallartiest behoren in de gemeenschap??? Ouders die hun kroos een goede opvoeding geven,denk ik niet dat ze deze dancehallartiest als een goed voorbeeld zullen zien…..Let er extra op !!!!


  Maak melding

 7. Op de Weg naar Atjoni is zondag een gewapende roofoverval gepleegd. De criminelen zijn ervandoor gegaan met 50 gram goud en mobiele telefoons.

  Starnieuws verneemt dat de drie criminelen gemaskerd en gewapend waren met jachtgeweren.

  De vier slachtoffers die beroofd zijn, werden mishandeld door de criminelen. De politie heeft hen verwezen naar de Medische Zending voor behandeling. De rovers zijn nog voortvluchtig.


  Maak melding

 8. Koyeba leidde zijn neefje op om president van Suriname te worden.Dat heeft geen missen.
  Om het hoogste ambt in het land te dragen moet op zijn minst handel in …. staan op de CV.


  Maak melding

 9. @ Ray,
  De ouders van Sunny Point en Texas haasten zich om hun kinderen in te schrijven op de “Openbare Lagere Coke & Marihuana School !!
  Gelukkig geen R.K; EBGS,Arya Dewaker school !!


  Maak melding

 10. O. JA ” king KOYEBA” IS AL AANGETROKKEN OM SPECIALE LESSEN TE VERZORGEN MET EEN PET OP MET EEN MARIHUANA BLAD-TEKENING EROP !!” sPECIALE LESSEN IN HET TELEN EN VERNADELEN VAN MARIHUANA !!!


  Maak melding

 11. @ Subaihaiti

  Op zicht een goed idee van jou ; maar dat niet lukken, het zou prachtig zijn. Nu al kunnen ze niet met elkaar leven,laatstaan als men het land gaat verdelen.Ik weet dat de Hindustanen en Javanen het gaat redden, maar voor mijn zwarte broeders vrees ik het ergste. Het gevolg wordt erger dan het nu al is. Wat wij nodig hebben is een goede leider in het land, iemand die iedereen het volk kan stimuleren op alle fronten ! De leider wat we nu hebben kan en wil dat niet; erger nog, hij streeft voor zijn en naaste belang en verder basta.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 12. @JZwartmans,

  Broeder, hahaha. Die King Guyaba heeft nu mooie materiaal om liedjes over te schrijven, hahaha.
  Misschien kan hij de Surinaamse jeugd verlekkeren met ‘keep away from Santo Boma’ liedjes, hahaha.


  Maak melding

 13. Als ik zo naar hem kijk, krijg ik het gevoel dat deze jongeman hoogbegaafd is !!!! Want deze jongeman heeft nooit een schoolstoel verwarmd maar hij is wel ondernemer geworden, hij heeft een eigen koeriersbedrijf, maar hij heeft het zo druk om te koerieren daarom delegeert hij zijn zaken !!!

  Weet iemand waarom in het binnenland de brievenbussen op 10 meter hoogte zijn bevestigd????


  Maak melding

 14. Jullie kletsen alle over king koyeba, verbeter de wereld begin bij jezelf. Laat God oordelen jullie zijn geen van allen beter dan hem . Hou je mond dicht en focus op andere dingen. King koyeba is toevallig gepakt er zijn zoveel daar buiten. Ik zou zeggen Surinamers laat hem met rust . Stop over king koyeba en doen jullie iets beter met jullie kostbare tijd op de wereld .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES