Workshop over Minamata verdrag in Paramaribo

5
Workshop over Minamata verdrag in Paramaribo

Vertegenwoordigers van het Nationaal Instituut voor Milieu en Ontwikkeling in Suriname en de Deputy Resident Representative van de UNDP, Alexis Armstrong (r) vrijdag vlak voor de aanvang van een tweedaagse workshop over het Minamata verdrag in Paramaribo. Het Minamata verdrag heeft als voornaamste doel het beschermen van de menselijke gezondheid en het milieu tegen onverantwoorde uitstoot van kwik en klikverbindingen.

Suriname heeft dertig milieu gerelateerde verdragen geratificeerd, maar het lijkt volgens Nelom erop alsof de meeste verdragen blindelings zijn geratificeerd, zonder plannen om die daadwerkelijk uit te voeren.


5 REACTIES

  1. Het lijkt volgens Nelom erop alsof de meeste verdragen blindelings zijn geratificeerd

    Haha , het understatement van de week met deze regering waar het “belofte maakt schuld” ook al een onbekend begrip is.
    Zolang er nog criminelen in zitten die persoonlijk beter van de goudwinning worden, “op welke manier dan ook”, ook op andere gebieden kijk naar naar Braamspunt, het milieu interesseert ze geen flikker, als ze er niet aan kunnen verdienen, domme klootzakken, het ecotoerisme op de lange duur kan Suriname nl. meer op verdienen


    Maak melding

  2. Alex Armstrong moet zijn ogen laten checken. Hij gelooft blindelings in deze ndp regering en laat zich goed voor de gek houden.Hij moet zijn ogen openen en een kijkje nemen rond hem ,Dingen zijn niet zo zoals hij wordt voorgehouden dat ze zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.