woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieJaarlijkse premie avond Varossieau Suriname N.V.

Jaarlijkse premie avond Varossieau Suriname N.V.

-

Does Travel - naar Suriname

Op vrijdag 24 februari j.l. organiseerde de grootste verffabriek van Suriname, Varossieau Suriname N.V. haar jaarlijkse premie avond. Alles draaide die avond om knowhow, vakbekwaamheid en omzetcijfers. Tientallen dealers en aannemers genoten in Restaurant Khazana van een feestelijke award-uitreiking en een smakelijke maaltijd.

Varossieau huldigde bij deze gelegenheid aannemers en dealers. Aannemer Firoskhan Rahmoe (m) won voor de derde keer de award voor ‘Aannemer van het Jaar’. Ondernemer Cheng Qui LIn van Sheng Da (l) Bouwmaterialen nam de award voor beste ‘Dealer van het jaar’ in ontvangst uit handen van Varossieau Sr. Commercial Manager Nuria Phang(r).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Wonderlijk dat er nog wordt geproduceerd in Suriname.
    De regering produceert alleen maar troep.
    Het bedrijfsleven produceert blijkbaar verf. Paarse verf?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES