Gonini Motorclub Suriname bezoekt minister

8
Gonini Motorclub Suriname bezoekt minister

De Gonini Motorclub Suriname heeft vandaag(donderdag) een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken (m) in Suriname. De minister gaf aan dat het bezoek een begin is van een structurele samenwerking voor de toekomst. Zij stelt het bezoek van de club op prijs en heeft aangegeven dat er momenteel wordt gekeken naar andere takken van sport, naast voetbal, die jongeren interesseren.

De club vindt het belangrijk dat de minister op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de motorsport in Suriname. De delegatie onder leiding van de president van de club, Kenny Refos, gaf aan dat de club ervoor zorgt dat de motorsport naar grotere hoogtes gebracht wordt en Suriname positief uitdraagt in het buitenland.


8 REACTIES

 1. Als je hoort hoe ze razen en keihard gas geven in de nachtelijke uren( 03.00/ 04.00 uur) en vooral in de stad, wordt je niet goed van!! Je schrikt echt wakker!! Ook alwaar de uitgaansleven is en de mensen zitten met alle rust te eten en hun dingen doen in alle rust!! Deze mensen verstoort alles!!

  Ga langs en dan praat je wel( wie commentaar heeft op mijn reactie)
  Gooi gewoon lege flessen voor hun!! Ga een langs aan de Van Sommelsdijckstraat, Jong bouw en Wilhelminastraat richting de Antondrachtenweg, dan merk je het e.e.a. wel!!! NIET NORMAAL!!!! BRR, BRRRR BRRRRR BRRRMMMM, BRRRMMMMM BRRRRMMMMMMMMMMM!!!!


  Maak melding

 2. Met de komst van deze clubs zal de criminaliteit snel stijgen. Turken en Marokkanen zullen een goed heenkomen in Suriname vinden voor hun criminele activiteiten. Dank u wel mijnheer de president.


  Maak melding

 3. @ Wiep-Ding,

  Ook bij vermelden, “onder de neus van de politie” de Jansteenstraat in Parb’bo noord. Baby’s en kleuters schrikken s’avonds wakker !!
  Als je belt naar de politie:” we hebben het te druk met andere zaken “!!!
  “NO SURENDER”BESTAAT UIT BLANKE NEDERLANDERS EN ENKELE SURINAMERs en MOLUKKERS !!!


  Maak melding

 4. @@Bon-Korosrananmang!! JE WEET HET WEL!! Ik hoef niets verder te vermelden!! een en al een idiote gedoe! en jawel, je hebt volkomen gelijk!! ook “onder de neus van de politie” Zelfs de auto/huis alarm begint te loeien!! laat staan de kids!!! Een echte bakba kondre!!!!


  Maak melding

 5. de minister moet zich niet door deze bende om de tuin laten leiden pas minister hou afstand van dit soort gasten ze zijn niet te vertrouwen ze niet ze komen naar jou toe zogenaamd schonen handen sommige mensen hebbben alles voor over om hun doel te bereiken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.