Aandacht voor film ‘Tuintje in mijn hart’ in AK Magazine

5
Aandacht voor film 'Tuintje in mijn hart' in AK Magazine

Op 15 maart verschijnt er een nieuwe editie van Alakondre(AK) Magazine met o.a. aandacht voor de nieuwe film ‘Tuintje in mijn hart’. AK magazine had een intieme fotoshoot en interview met Mike Libanon, Leo Alkemade en Edwin Jonker(FOTO). Hierin staat hun eigen liefde voor het land Suriname centraal.

De film ‘Tuintje in mijn hart’ is vanaf volgende week te zien in de Nederlandse bioscopen. “De film zal vele harten laten smelten door zijn mooie beelden van Suriname, het prachtige stukje paradijs op aarde” aldus AK Magazine.

Bovengenoemd interview met een deel van de cast van ‘Tuintje in mijn hart’ is volgende maand te lezen in Alakondre Magazine, het magazine voor Surinaamse-Nederlanders en iedereen die affiniteit heeft met het land Suriname. Voor meer informatie www.akmagazine.nl.


5 REACTIES

 1. Lachen geblazen en popcorn-time!

  Heb de (official)trailer gezien, cliché verhaal, maar wel héél véél humor.
  Trailer ook op youtube te bekijken. Ben er als de kippetjes bij op 2 maart.

  Tip van mij:
  Lion tranen- trekkend, waargebeurd verhaal, met verschillende Grammy –nominaties en Bifa(British) prijs voor beste acteur.
  Moonlight, ook genomineerd en tranen- trekkend.

  Ook voor (echte)mannen!


  Maak melding

 2. Zwarten hebben al jaren hun handen opgehouden niksnut,vertel mij hoeveel geld we hebben verdient aan Suriname dan zal ik ik vertellen hoeveel honderden miljoenen hebben moesten bijspijkeren om dat steen rijke land Suriname op poten te houden hersenloze


  Maak melding

 3. PVVD Faarlijk@
  Er zijn Hollanders die meer liefde hebben voor jou suriname dan jij,.het is jammer dat je rassisties bent ,maar we hebben een troost je zit er faarlijk naast


  Maak melding

 4. @ Haco

  Je hebt gelijk als je dat schrijft ; maar je gaat een beetje te ver vind ik. Je hebt het over zwarten, en dat vind ik persoonlijk generaliserend. Ik ben ook zwart, maar heb altijd keihard voor mijn bestaan moeten werken, en dat vind ik ook niet erg. Ik begrijpt jou mening wel; maar ben niet blij mee als je het over zwarten hebt ! Je hebt het nu tegen PVVD Faarlijk en niet, tegen alle zwarten neem ik aan.
  Maar goed, no hard feeling mijner zijds.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.