zondag, april 21, 2024
HomeFotoSuriname op Staatshoofdenvergadering CARICOM

Suriname op Staatshoofdenvergadering CARICOM

-

Does Travel - naar Suriname

De 28e tussentijdse Staatshoofdenvergadering van de CARICOM staatshoofden op 16 en 17 februari in Guyana is succesvol verlopen voor Suriname, aldus het Miniserie van Buitenlandse Zaken (BuZa). Suriname werd vertegenwoordigd door BuZa-minister Yldiz Pollack-Beighle, bijgestaan door haar colleca Jennifer Silos van Justitie en Politie en deskundigen van de minsteries Handel en Industrie.Suriname op Staatshoofdenvergadering CARICOM

Er zijn een aantal besluiten genomen met betrekking tot de verdere integratie van de Caribische gemeenschap, de intensievere samenwerking tussen landen ten aanzien van regionale veiligheid en de versterking van de CARICOM als regionaal blok.

De voorzitter van de CARICOM, de Guyanese president David Granger, heeft daarbij het belang van de ‘CARICOM Brand’ benadrukt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Leeghoofd Dora is ook van de partij. Neem even de tijd en kijk naar de inauguratie rede van de massamoordenaar uit 2010.Tijdens het oplezen van de voorgekauwde speech, maakte meneer een gebaar en zei in het surinaams; mi no mang anga papiera” Dat is de enige keer dat hij de waarheid sprak.Nu blijkt wat voor ravage hij dagelijks aanricht. Hij kan niet tegen papiera, schreeuwen van leugens kan hij goed, maar tegen papier.Zo kom je ver.


  Maak melding
 2. Farao al Bouta heeft Yldiz Pollack-Beighle naar Guyana gestuurd om Granger te verwennen. Granger houdt van dikke vrouwen dus Bessie Turf komt ook heus wel aan de beurt.

  Farao al B.durft voorlopig het land niet uit.


  Maak melding
 3. Ons staatshoofd durft zijn hoofd/smoel/tronie/porem/bakkes/gezicht niet in het buitenland te vertonen, zelfs Guyana moeten bezoeken bezorgt hem al slapeloze nachten, hoofdpijn en ‘broko-ede’. Hij duikt liever onder in Brokobaka


  Maak melding
 4. Ik denk dat Suriname toch wel 1 en ander te vermeld heeft op vragen..

  De voorzitter wil natuurlijk weten hoe het met meneer Bouterse .

  Leef meneer Bouterse nog? Zoja! Is hij ziek, eet hij wel goed, hij heeft toch niet weer last van loesoe beri ?

  Hij heeft toch geen last van obia nachtmerrie’s , kan hij nog chille met zijn NDP matie’s.

  Waarom ziet hij zo siki en fatoe uit? toch niet van al die aantal sputie dagelijks?
  Kan hij nog goed plassen, kook zijn vrouw nog voor hem ? Hij toch niet aan het dementeren?? .

  Lijdt ie aan schrifofrenie , opgepakt te worden?

  Allemaal belangrijke vragen natuurlijk. Want van elke staatshoofd wordt verwacht dat ie persoonlijk aanwezig is.

  Dus ze gaat zeker ja! Antwoorden.

  A mang no kong , want a abi weri ede probleme tog.

  .


  Maak melding
 5. Allenmaal afleidingsmanoeuvre samen met dat van het braamspunt en ivana hilton ,het lukt bouta om de meeste mensen af te leiden van het groter probleem nu gaande,STVS censuur,het volk mag niet goed geinformeerd worden,ik hoop dat deze post het in de forum maakt en de moderator hem niet verwijdert.

  Opo kondremang oe opo


  Maak melding
 6. Wat een lachertje de firma list en bedrog zitten bij elkaar ,en vertellen elkaar hoe zij op de makkelijkste manier hun zakken kunnen vullen, dat is hun bijdragen


  Maak melding
 7. Bouterse en zijn bende verkrachten Suriname maar het volk blijft wachten tot er een leider komt met een nog grotere bek of een leider die met de harde hand orde op zaken kan stellen. Het volk gaat uit zich zelf niks doen. Het is gedaan met Suriname.


  Maak melding
 8. jaaaaaaaaaaaaaaa komt er van met een staat hoofd als amateur bouwterse . er is maar een gang de rechters moeten hem snel achter slot zetten . genoeg is genoeg . dit kan niet in een recht staat . toon ballen rechters .


  Maak melding
 9. Dat persoon heeft in ieder geval een keertje van pen gewisseld.
  Daarvoor moet je als regeringsleider weet van hebben. Zou dat op die zomercursus in Keulen zijn geleerd?


  Maak melding
 10. Het gezicht van dikke Dora spreekt boekdelen!! Ra ra…; waar heeft iedereen het toch over op deze vergadering?? Waar gaat deze vergadering eigenlijk over??, zie je haar zichzelf afvragen.


  Maak melding
 11. Onze president is slechts tussen de marowijne en de corantijn zichtbaar.Op de staatshoofden vergaderingen van de caricom kan hij niet verschijnen hij weet dat hij niet welkom is.Ook op de jaarlijkse bijeenkomsten van de V,N.schittert hij van afwezigheid na het vonnis van zijn zoon.De geindoctrineerde surinamer heeft daar ook geen moeite mee.Ze geloven in heilig in Limbo, Hooghart en Doeki Wat er nu in Su gebeurt verdienen ze.
  No sari din.Wie niet horen wil moet voelen.


  Maak melding
 12. Kon de naam bedenker niet een simpele naam kiezen bijvoorbeeld Carolina Wasnadoya in plaats van Yldiz Beighle.

  Deze hele Gaahricom delegatie is een flauwekul, Suriname heeft geen voordelen alleen maar bulshit.
  Het land behoort tot de 10 armste Afrikaanse landen !!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES