vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreAK Magazine presenteert 'soldaat van Oranje'

AK Magazine presenteert ‘soldaat van Oranje’

-

Does Travel - naar Suriname

Vanaf 15 maart is er weer een nieuwe editie van Alakondre(AK) Magazine online te lezen of te koop bij de 200 verkooppunten in Nederland en Suriname. In deze nieuwe editie o.a. een interview met Jules Pengel(FOTO), soldaat in dienst van United Nations Asia. Hij is als ‘soldaat van Oranje’ het resultaat van Nederlandse trots met een puur Surinaams hart.

Pengel vertelt in AK Magazine over zijn ervaringen, familie en werkomstandigheden die hij de afgelopen jaren onder meer als oud-medewerker van defensie Nederland meegemaakt heeft. Zijn liefde voor Suriname is heel sterk en hij vindt het vooral in het buitenland belangrijk om die afkomst te vertegenwoordigen.

Een interview waarbij beeldstellingen omtrent afkomst duidelijk worden door de ogen van een soldaat in dienst van Nederlandse overheid. Lees zijn verhaal in de volgende editie van Alakondre magazine. Kijk voor meer info op www.akmagazine.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. “De Zwarte Soldaat ” dat zou een mooie biografie zijn. Een boek uitgeven en vervolgens verfilmen.

  Wat ik weet hebben zwarte Surinaamse soldaten ook meegevochten in de tweede wereld oorlog.

  Ik weet niet of die mensen nog leven zijn , maar 1 biografie kan al voldoende zijn voor een verhaal uit eigen bodem.

  Titel: Soldaat van Orange komt mij de keel uit.

  Het is maar een idee,,,,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES