Eigenaar drugs op Surinaamse haven nog spoorloos

26
Meer coke uit Suriname dan ooit
Archieffoto: onderschepte drugs uit Suirname.

PARAMARIBO, 19 feb – De grote jongen of jongens achter de poging tot drugshandel vanuit de Jules Sedney haven is of zijn nog niet opgespoord en achter de tralies gezet. Het Korps Politie Suriname heeft tot nog toe elf personen aangehouden. Onder hen bevindt zich niemand waarvan gezegd kan worden dat die degene is die aan de touwtjes trekt.

Het onderzoek dat is ingesteld heeft in dit opzicht nog niet veel opgeleverd. “Tot nog toe zijn slechts helpers aangehouden”, zegt politiecommissaris Guno Roossenhoff tegenover de Times of Suriname. Het onderzoek wordt gestaag voortgezet, terwijl de politie nog een verdachte op het spoor is. In twee vrachtcontainers op de haven is in totaal negenhonderd en acht en zeventig kilogram cocaïne gevonden.

De cocaïne heeft een straatwaarde van ongeveer drie miljoen euro. De twee containers waren reeds gecontroleerd door de douane en voorzien van zegels. Gebleken is intussen dat de zegels verbroken werden. De containers zijn opnieuw verzegeld zonder dat het bij de douane geregistreerd staat. Twee douaniers die zijn aangehouden, zeggen niets af te weten van de illegale verzegeling.


26 REACTIES

 1. De eigenaar is spoorloos, hahaha. Uiteindelijk is God toch de ‘eigenaar’ van alles, hahaha. Laten ze een claim bij de kerk, bij Chhoennie en Meije indienen, hahaha.


  Maak melding

 2. Het zal weer die grote rijstboeren of die import export handelaar van Nandan zijn. Die zijn de grote jongens die aan de touwtjes trekken maar wel schijnheilig iedere ochtend voor hun goden de mantra’s opzeggen.


  Maak melding

 3. Broeder of zuster @Anti Schijnheil, hahaha.

  Je weet half niet wat die missionarissen in hun bijbels verstoppen die ze naar vele landen in grote hoeveelheden verschepen, hahaha.

  Als je per bijbel 50 gram verstopt, heb je met 20 bijbels al een kilo, hahaha.


  Maak melding

 4. Vraag aan de president wie aan de touw trekt hij weet alles hij heeft veel strontvliegjes die eromheen vliegen. Hij is niet alleen de president maar ook de baas van de strontvliegjes


  Maak melding

 5. In Suriname worden de grote jongens nooit gevangen genomen.
  Tot vorig jaar werd er bij een drugsvangst niemand gevangen genomen.

  Nu draaien een paar kleine visjes op voor de grote vangst.

  Mi swietie sranang.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 6. 99% van de doaniers vermoeden wie de grote baas is. Sowiezo nationale drugs partij gangsters. Ook het gros der bevolking heeft sterk het vermoeden wie allemaal met al deze grote drugstransporten te maken hebben. Alleen het feit al dat sinds 2010 grote drugstransporten blijven stijgen, doet velen vermoeden dat na leki in de jare tachtig, toen enkele leidinggevende militairen het verderfelijk spul zagen als een manier foe tja monie in a kondre. Los van dat oerdomme paars verarmde dwaze ndper’s willens en wetens stemden op een bij verstekveroordeelde drugsbons, wiens zoon in de VS ook voor drugssmokkel vast ziet, naast een Boroe die ook werd opgesloten, zijn ook vele gevallen bekend van hoge militairen die Xtc smokkelden naar het buitenland. Ondanks deze feiten blijven deze oerdomme ndpers krijsen….neks no fout, zo gaat baas en zijn roversbende ons voorzien van gratis ete, drinke en huisje. Soso lobi baas.


  Maak melding

 7. Begin bij de gasten die je hebt.
  Waar en wie gaf hun de coke?? Dan pak je die en waar hebben zij het vandaan?????? Ze moeten het van ergens hebben want is niet 1 of 5 kilo, dit is met truck vervoerd. Waar is het ingeladen??
  Anders krijgt een ieder 20 jaar.


  Maak melding

 8. Het verschil met NF regering en nu is simpel.
  Bij NF gaf Chan opdracht wie het werk deed.
  Konkroeman nee doe mee
  Die lay ging weg,’
  Nu kunnen zn mannen dat niet meer doen.


  Maak melding

 9. Zoals het gebruik is in deze wereld zullen er koppen vallen. We zullen dus vroeg of laat horen, dat de persoon die werkelijk verantwoordelijk is voor die lading is geëlimineerd


  Maak melding

 10. Wendy,

  Je weet blijkbaar niet hoe het werkt?

  Kleine visje krijgt een telefoontje. Hij kan dit en dat daar en daar ophalen. Er ligt ook een envelop voor hem bij. Hij hoeft dit en dat alleen maar in een container te stoppen en deze te zegelen.
  Kleine visje heeft geen mens gezien, hij weet niet wie z’n opdrachtgever is, maar doet het werk en krijgt z’n geld.
  Hoe kom je dan erachter wie die grote vis is?


  Maak melding

 11. Eigenaar drugs op Surinaamse haven nog spoorloos???

  Wat een onzin! Ze zitten daar gewoon op visite en genieten met een djogo in de hand van alle ophef in de media.


  Maak melding

 12. 1.000 kilo drugs met een waarde van slechts 3 miljoen? Iemand zit te liegen de warde is zeker 10 tot 20 keer hoger.
  Wim, je hebt gelijk. Er zullen koppen rollen


  Maak melding

 13. Whahaaa de eigenaren zijn te vinden op de hfd knt van de Verenigde Hallucinatie Partij (VHP). Segebai Santhoki is verantwoordelijk voor deze rotzooi. Oppakken en voor jarenlang opsluiten.


  Maak melding

 14. Als je in Suriname over vijf minuten een scheet zal laten of overweegt om over een jaar een buitenvrouw of buitenman erop na te gaan houden, dan weet het hele land het al voordat jij het zelf weet en dan wil men ons doen geloven dat de eigenaar van deze mega drugsvoorraad niet bekend is? Er is in Suriname maar één persoon die dit kunststuk voor elkaar kan krijgen en ook dat is al bij iedereen in het land bekend.


  Maak melding

 15. De grote jongen of jongens achter de poging tot drugshandel vanuit het Surinaamse havencomplex is of zijn nog niet opgespoord en achter de tralies gezet..Dit is in alle talen toch wel heel vreemd,meer nog dat er reeds 11 aanhoudingen zijn,kan men zogenaamde niet uit hun monden weten wie de opdrachtgever is en tevens eigenaar..Letterlijk een grote BS in Suriname..Typische A No Mi beínvloeding…


  Maak melding

 16. Als er ergens een coka loopse teef rondhuppelt, lees de drugswereld in de eindbestemming(Holland) is er wellicht een reu te vinden, lees de Surinaamse drugswereld, die ermee aan de haal wil.
  Mi no wani jere NEKS!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.