donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOorkonde voor redders vrouw en kinderen in water

Oorkonde voor redders vrouw en kinderen in water

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 feb – Giovani Blankendaal, Dickson Lorenzo, Amrish Mathoera en Dhawtal Narin zijn gisteren in het zonnetje gezet. Deze helden hebben afgelopen woensdag drie levens gered van een gewisse dood, toen een automobilist met haar voertuig in een diepe sloot terecht kwam. Als blijk van waardering voor hun kordate optreden kregen ze een oorkonde uit handen van VHP voorzitter Chan Santokhi. Naast een oorkonde kregen de heren ook bloemen en een enveloppe met inhoud.

Voorzitter Chan Santokhi gaf aan heel trots te zijn op deze Surinamers. “Jullie zijn een voorbeeld van moed, een toonbeeld van durf om snel te handelen. Als partij zijn wij veel dank aan jullie verschuldigd. Het is dit soort handelen dat laat zien wie we zijn. Een gemeenschap die op kritieke momenten voor elkaar klaar staat. Onbaatzuchtig, zichzelf wegcijferend om drenkelingen in nood te redden”.

Santokhi noemde hen rolmodellen, niet alleen voor deze gemeenschap, maar voor heel Suriname. “Jullie hebben laten zien dat je er in tijden van crisis voor elkaar bent en elkaar steunt. Dat geeft hoop en vertrouwen. Jullie hebben ons behoed van een tragedie. Het is mij daarom een voorrecht om jullie een oorkonde uit te reiken als blijk van waardering” aldus de VHP voorzitter.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Intussen heeft onze first clown een muur, waar wij voor moeten betalen, om zijn kabinet en poppenkast opgetrokken, daarom laat onze clown in dit specifieke geval niets van zich horen.


  Maak melding
 2. Na so a de,

  Denk je dat als Bouterse in zijn zwaar bewapende konvooi daar langs zou rijden en hij zou die wegzinkende auto zien, dat hij zou laten stoppen om die mensen te redden?

  Ik denk dat hij gelijk zou denken aan een trick om een aanslag op hem te plegen en vol gas weg zou laten rijden. Die man ziet overal spoken. Hi weet dat niemand echt van hem houdt. Hij geeft iets gratis weg (BBmetR) en krijgt loyaliteit terug. Maar niemand houdt van hem.


  Maak melding
 3. Leer nu rijden.
  Bepaalde figuren moeten niet achter het stuur.
  Je rijdt met kinderen dan die je je extra aan de toegestane snelheid te houden.
  De politie moet zware boetes en straffen geven.
  Ik ben voor de kinderen blij.
  De ruiten zijn zo donker dat je geen moer kan zien.
  Santokie slooft zich tegenwoordig vreselijk uit.
  Straks heeft hij paasboodschap.
  Publiciteitsgeil is hij


  Maak melding
 4. Het redden van een mens is het redden van de hele mensheid.

  Het doden van een mens is het doden van de hele mensheid.

  Het beroven van een mens is het beroven van de hele mensheid.

  Als heel Suriname bestond uit zulke helden dan was Suriname nooit zo diep gezonken en verdronken als de dag van vandaag.


  Maak melding
 5. Hulde aan santoki,poepsprekers,en neokolonisten,nu wordt Chan en zijn 40 rovers de hemel in geprezen voor wat,wedden dat als het om iemand van het binnenland was,hij nog in zijn hol zat te schijten,de ndp is voor iedereen,maakt niet uit wie j bent,wij zorgen vr iedereen en zijn geen holle vaten,hulde aan de brontji djari van Su,we zijn niet selectief bezig


  Maak melding
 6. Get a very good job guys….Heel trots op jullie. Terecht om deze 4 helden een oorkonde uit te reiken,bloemstuk en een enveloppe met inhoud te geven. Dat is een goede waardering…


  Maak melding
 7. Santokhi is geen geboren politicus omdat het hem niet in de genen zit, maar hij gedraagt zich wel als een politiek dier. Over de ruggen van deze redders denkt hij politiek te scoren bij de gemeenschap. In het verleden heeft hij meer van dit soort streken uitgehaald. Hij denkt de regering een stap voor te zijn om met de eer te strijken.


  Maak melding
 8. Na so a de; ik heb j zeker op j tere ziel getrapt,vandaar jou kleuter reactie,je weet nl precies waar de schoen wringt bij Chan en zijn 40 rovers;love Su en zijn brontjie djari


  Maak melding
 9. @Van coblijn over kleuter reactie,…ik denk dat jij
  hier de kleuter bent. Een volwassen vrouw als jij zou het beter moeten weten. Typisch een vrouwen reactie. Zo emotioneel.


  Maak melding
 10. Broeder @Van Coblijn, hahaha.

  Broeder, zie je niet dat Santokhi 2 zwarten eert met een oorkonde voor een heldendaad? hahaha. Wat wil je nog meer broeder? Hahaha. Wil je misschien dat Santokhi de Surinaamse Kim Kardashian een oorkonde geeft, hahaha.


  Maak melding
 11. Het zou je president sieren als hij wat van deze positieve geilheid zou overnemen.Als “president van het Volk”..gaf hij nog niet zo lang geleden een beetje van zijn geilheid weg door met een jong meisje uit het Volk op zo’n walgelijke,onwaardige wijze te dansen.Hij heeft het niet,en het hoeft ook niet want Surinamers gedragen zich als een ongeciviliseerd volk.


  Maak melding
 12. Sorry hoor…maar laat die van Coblijn stikken in zijn stommiteit…zulk soort moet je niet eens proberen te verlichten.Onlangs hielp dhr.Santokhi nog een Javaan,zijn huis was totaal afgebrand.Sommige mensen op dit forum lees ik overheen nadat ik het geprobeerd heb.”Ziende blind horende doof”Ik ben geen Chan volger hoor ook niet tot de VHP Clan maar de goede dingen moet je belonen en erkennen.Surinamers verzwelgen en scharen zich graag achter het kwaad en negativisme.


  Maak melding
 13. Fred nickerie minder daru zuipen,het woord emotioneel wordt hier verkeerd gebruikt,Diana ik denk dat jij j nog niet heb gewassen van onderen ga dat eerst doen,voordat j plaats neemt achter j pc,broeder habi bullah,Allahu akbar,Mohamed is zijn profeet,peace be upon HIM ,dood aan de ongelovigen en dronkaards


  Maak melding
 14. Goed gedaan , iemand moet het doen.

  degenen die kritiek hebben zijn hypocrieten , moeten eerst naar zich zelf kijken hoeveel stront in de broek hangt.


  Maak melding
 15. Santokhi heeft het succes en de heldendaad van deze jongens gewoon weggekaapt, en naar zijn politieke partij toegetrokken.

  Waarom hadden twee van de mannen oranje gekleurde bovenkleding aan ? Niemand kan mij vertellen dat het ’toeval’ is geweest !

  Santokhi wilde als eerste scoren met de actie van deze jongens door hen een ‘oorkonde’ toe te kennen !


  Maak melding
 16. Tot op heden neks gehoord van de nationale dommen, debielen, dwazen, demonen,drugs, dedesma partij lijder en trwawanten. Deng habi ka te make met land en volk, net als die vele dictators in arm beroofd Afrika. Suribabwe is nu een misdaadstaat in de macht van misdadigers.


  Maak melding
 17. Allen, jong of oud, rijk of arm, geschoold of ongeschoold, gelovig of niet, die aanhangers zijn van een onberechte moordenaar en zijn nationale dedesma partij, zijn verantwoordelijk voor de heersende paarse misdaad roof vloek die het gehele land teistert. Maar ook zijn vaker dader en slachtoffer ndper, bij navraag gebleken. Tra winti e waai sinds 2010 toen Lon en zijn oerdomme aanhangers ook ndp op handen droegen, naast Judas Somo. Na baas libi deng en dong aanhangers in de steek, da sa deng moes doe, wroko no de. Lees de kranten maar, moord, roof, doodslag, drugs etc. Bij de geschoolde ndpers gaat het nog sluwer aan toe, corruptie, oplichting, verduistering, fraude, steekpenningen, witwassen zorgen voor meer paarse rechtszaken, naast immoreel gedrag of bedreiging. Ndp is een vloek geworden en ndpers ervaren die vloek erger dan anti na dagu poepe partij dong aanhangers. Wo ka. Jare tachtig doro, 7x erger, wacht maar af, baas en duivelse trawanten gaan zorgen voor veel onrust, onvrede, armoede devaluatie, mega we go ka moro schuldenlasten en revo onderdrukking naast censuur. Stef en Misika, de grootste awariedomries van het land gaan overuren maken om al die paars bezeten van misdaad knettergekke moordenaar aanbidders te overtuigen dat wat paars slecht is goed is. Wo ka. Misdaad loont in Suribabwe voor een kleine elite paars stinkende corrupt rijk geworden groep ndpers, sa volk incl. paars dongdong volk e meki ka. Wo ka. Tang teki njang paarse schijt en pis vol kommer en kwel.


  Maak melding
 18. Na so a de ; j klink steeds wanhopiger,j komt woorden te kort,want al die scheldpartijen gn jou niet helpen,j bent niet tussen jou soort genoten(dieren)dus gedraag j,denk aan j bloeddruk of is j vrouw met een ander vandoor gegaan


  Maak melding
 19. Met emosies heb ik naar de beelden gekeken.Er zijn gelukkig
  nog surinamers waarop je trots mag zijn.Weer een voorbeeld van onverantwoord rijgedrag schering en inslag.Auto rijden is meer dan alleen gas geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES