donderdag, april 11, 2024
HomeFotoMilitairen herdacht bij Monument voor Gevallenen

Militairen herdacht bij Monument voor Gevallenen

-

Does Travel - naar Suriname

Fred van Russel, voorzitter van de Federatie van oud-strijders en ex-militairen in Suriname, loopt met begeleiding naar het Monument voor Gevallenen aan de Waterkant voor een kranslegging. Vrijdag werd de terugkeer naar Suriname van 350 Australiëgangers 70 jaar geleden herdacht. De herdenking in Paramaribo ging gepaard met een reünie van oud-strijders en ex-militairen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Hoe raar dat mensende geschiedenis belangrijker vinden dan de actualiteit.
  Herdenken is niet slecht, maar de huidige problemen aanpakken is beter, een plicht zelfs.
  Maar niemand die eraan wil beginnen. Want praten en herdenken is makkelijker.


  Maak melding
 2. In het verleden leven is veiliger.Niemand durft te handelen en de zaken te benoemen.Allemaal boter Op hun kop….Kransje leggen in een mooi pakkie aan..kost geen moeite.Als jullie je met grotere zaken bezig houden doe ik wel mijn mooie jurk aan en leg de krans plus houd ik een mooie speech.Allemaal voor niets….dan kan Suriname weer vooruit.Stop met kiekeboe…gooo action.


  Maak melding
 3. Tarang@

  zeker niet nooit de Afrikaanse ellende gevolgd , zitten ook van machtswellustelingen, neven van bouta eerst na denken dan pas schrijven lampie, er komt een tijd zal het lachen je zal vergaan Sari Tori


  Maak melding
 4. @haco,

  Broeder, hahaha. Je moet je gauw bekeren tot de Islam broeder, hahaha. Dan zul je tenminste ophouden onzin te kraaien, hahaha.
  Wanneer hebben de Afrikanen een wereldoorlog veroorzaakt broeder? Ben je zo dom of ben je een slaaf, hahaha.


  Maak melding
 5. Habi Bullah….

  de primitieve stammenoorlog tussen de Hutu’s en Tutsi’s heeft 1 miljoen levens gekost. Idi Amin heeft miljoen mensen afgeslacht.


  Maak melding
 6. Broeder Habi Bullah, ik ben tot jou geloof bekeerd. Mag ik nu met je zus ( hopelijk is ze nog maagd) trouwen? Ik zal haar al het goede van de Islam bijbrengen, indien nodig met enkele stokslagen bijv.als ze zegt dat ze hoofdpijn heeft en mij niet kan pleasen dan krijgt ze 20 stokslagen op haar dikke zwarte reet….hahahahahatsjoee


  Maak melding
 7. @Broeder Salamander,

  So what? De ‘ontwikkelde’ Romeinen hebben ook tienduizenden Jooden en den Joode Jezus afgeslacht, hahaha. De ‘geciviliseerde’ Nazis hebben ook e.e.a. gedaan, hahaha. Maar de Afrikaanse broeders hebben in ieder geval niet de hele wereld een oorlog opgedrongen zolas de Europeanen dat hebben gedaan, hahaha.

  @Broeder Papadang, hahaha. Broeder, mijn zus is al vergeven, hahaha. Je moet toestemming vragen aan haar man voor jouw voornemens, hahaha. Maar grote kans dat hij jou in stukken hakt als je dat doet, hahaha.


  Maak melding
 8. A ha, broeder Habi Bullah, heb je geen dochter van 18 plus, ik wil niet door een gekke islamist in stukken gehakt worden. Jij lijkt mij een goede moslim, geef me je dochter van 13, ik volg het voorbeeld van de profeet Mohammed Allah w’oh salam, vrede zijt met hem.


  Maak melding
 9. Broeder @Papadang hahaha.

  Jij wilt mijn dochter? Dat kan, hahaha. Maar dan moet je 20 koeien, 30 schapen en 40 geiten gereed hebben als bruidschat, hahaha. Heb je dat klaar broeder? Dan kunnen we nog vandaag zaken doen, hahaha. Anders kan je ook je vrouw en dochters aan mij geven in ruil voor mijn dochter, hahaha.


  Maak melding
 10. Deal broeder Habi, als bonus krijg een Zundapp erbij. Op welk adres moet ik met die beesten zijn, is nogal veel….allah Hafiz. Je dochter is toch niet krankzinnig?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES