maandag, mei 20, 2024
HomeFotoEerste dienstreis minister Pollack-Beighle (BuZa)

Eerste dienstreis minister Pollack-Beighle (BuZa)

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse zaken (BuZa) was deze week aanwezig op de 28ste Staatshoofden- en Regeringsleidersvergadering van de CARICOM. Deze vergadering vond op 16 en 17 februari plaats in Georgetown (Guyana) en werd voorgezeten door de Guyanese President, David Granger, die thans voorzitter is van het regionaal orgaan.

De Surinaamse regering vindt het belangrijk dat Suriname zijn stem laat horen op deze regionale vergadering. Er spelen namelijk enkele zaken die voor het land erg belangrijk zijn, waaronder de markttoegang van producten vanuit Suriname naar de overige lidstaten van de Caricom.

Het was de eerste dienstreis van Pollack-Beighle, die op 1 februari jl. werd beëdigd als minister van Buitenlandse Zaken in het kader van het ‘reshuffle’ beleid van president Bouterse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Beste Surinamers,
  Wat hebben jullie toch gedaan?
  Waar hebben jullie voor gekozen ?
  Herstellen jullie je fouten. Het is al laat wacht daarom niet langer. 2020 is nog heel ver.


  Maak melding
 2. Deze joeka is totaal ongeschikt voor deze functie. Ze heeft hiervoor als secretaresse gewerkt ( koffie rondbrengen, post openen, telefoontjes opnemen etc).
  Hou de eer aan je zelf en stap op yldiz.


  Maak melding
 3. Broeder @snel, hahaha.

  Geen grappen maken over zuster Yldiz, hahaha. Je ziet toch dat ze een moslim naam heeft, hahaha. Zij is black power muslim brada, hahaha.


  Maak melding
 4. Geen commentaar..

  Op alle belangrijke posten in Suriname bij belangrijke (staats) bedrijven zijn pure amateur benoemd die moeten doen wat Bouterse en zijn Paarse Rovers Bende ze opdraagt,

  Ben je kritisch zoals de financieel directeur van Telesur, dan wordt je met smoes de laan uit gestuurd om plaatst te maken voor een paarse marionet zonder enige kennis

  Telesur, Staatsolie, SLM, EBS….ze gaan allemaal naar de kloten dankzij Bouterse en zijn bejaarde en demente adviseurs van staat,


  Maak melding
 5. Broeder @hmolenaar2016, hahaha.

  Broeder, maak je toch niet zo druk, hahaha. Bouterse bereidt alleen maar de invasie van SuriNeds voor, hahaha.

  Als straks niemand meer geld gaat lenen aan Suriname, komt hij uiteindelijk uit bij de SuriNeds, hahaha. En die gaan dan de voorwaarden bepalen, hahaha. Het worden gouden tijden voor de SuriNeds, hahaha. Zij gaan de ministers leveren en ook de directeuren van alle staatsbedrijven, hahaha.
  De Surinamers hebben dit nog niet door, hahaha.


  Maak melding
 6. Sang !! Is deze Minister nu al zwanger ??? Mie-e-sie-wang-bigie-bere !!! Straks heeft ze ook een rolstoel nodig zoals Bessy Turf !!
  So-so-fatoe-bigi-bere-sma in deze regering !! Kijk maar naar de “zwarte Goebels “11


  Maak melding
 7. Bij gebrek aan ervaren intellectuelen, specialisten en vaklui krijg je dit soort toestanden. Het komt niet meer goed in Su. Criminelen zullen het winnen van mensen die wel hard werken en willen opbouwen.

  Criminelen die regeren maken ook wetten voor hunzelf. Zoals stelen, moorden, verkrachten, roven mag niet zwaar gestraft worden vanwege de mensenrechten.

  Op de foto kan ik net niet zien of de nieuwe minister een trui of sok aan het breien is.


  Maak melding
 8. Veel militairen met een crimineel drugsverleden beheren ndp zaken maar zijn ook raad van commisaris, of driko van een bedrijf of ministerie. Ndp is nu gewoon……….de nieuwe revo’s van deze tijd. Oerdom paars volk is te beklagen. Wiens sma kan jepi wang ndper in nood, geen probleem. Ma als een ndper vraagt om ete, drinke of kado, mars jagi eng na eng paarse didibri lijder. Ndpers zijn de wekelijke oorzaak van deze paarse misdaad en verarming van land en volk. Ndpers zijn een slecht volk. Ze aanbidden en vereren onberechte moordenaars, drugsbonzen en dieven. Wo ka.


  Maak melding
 9. Deze mini- ster zal gretig misbruik maken van de njang dringi prisiri leuze. Wahahaha Dora de tweede. Wahahaaahaha, ondertussen schijten vele kinderen van de honger, kinderen vnl van paars oerdomme debiele dwaze idiote aanhangers van deze moordenaars/drugs. bankroof partij, ndp de vloek van het gehele land en volk. Wo ka, bidde gaat ook niet helpe.


  Maak melding
 10. Na so a de
  Deze mini- ster zal gretig misbruik maken van de njang dringi prisiri leuze

  Zie je niet dat die smaatje alvast aan het opschrijven is waar ze gaat shoppen.

  ben je weer jaloers, kan je het weer niet laten.

  laat die smaatje met rust. Oelewapper!


  Maak melding
 11. @ ” slachtoffer roof overval”,

  Ik heb zo het idee dat de “Tom Tom Macoute” al in Suriname is, dit zijn echt de Hatiaanse “Tom Tom Macoute” methodes
  tijdens “Papa Doc” die in Suriname gelden !!
  Wordt er wel onderzocht hoeveel “Tom Tom Macoutes ” uit Haiti al in Suriname zijn ????


  Maak melding
 12. De minister weet zelf niet wat ze daar is gaan doen.Ik lach mij rot als ik deze komedie ziet.In het buitenland lachen ze Suriname als land uit met zo een president die zicht als een dictator gedraagt en alle wetten aan de kant zet wanneer het om hem gaat.OM/vakbonden enz niets hebben te vertellen.Ook het volk wordt bedreigt en hebben niets te vertellen want ze zijn bang dat ze worden opgepakt en doodgeschoten als in 1982.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES