Nieuwe districtscommissaris van Sipaliwini

9
Nieuwe districtscommissaris van Sipaliwini

Districtscommissaris August Bado van Sipaliwini (Bestuursressort Tapanahony) spreekt leerkrachten en pupillen van de Prinses Beatrix School op Stoelmanseiland toe. Hij heeft zich donderdag aangemeld op Stoelmanseiland, zijn nieuwe standplaats. De burgervader maakt deel uit een delegatie van minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling, die sinds 9 februari op werkbezoek is in zuidoost Suriname. De delegatie heeft de afgelopen dagen bezoeken gebracht aan onder meer het Inheems dorp Apetina en de Marrondorpen Drietabiki, Godo Olo en Granbori. Na aankomst woensdag in het bestuurscentrum van Stoelmanseiland heeft Dikan de burgervader donderdag aan de lokale gemeenschap voorgesteld.


9 REACTIES

 1. Prinses Beatrix school….dacht dat ze met de- kolonisatie bezig waren in Suriname….? Persoonlijk heb ik geen problemen met de koloniale namen…. !


  Maak melding

 2. De zoveelste paarse pion. Alles wat met de ndp te maken heeft en is betekend we gaan nog vo vijf, tien, vijftien jaren van paarse verloedering. Het was voorspeld in 1980, militairen zullen het volk verdelen en voor een grote misdaadgolf te weeg brengen, vnl onder aanhangers en leden. Voorheen lachte men, bedreigde men, schold men degenen uit voor redi musu en landverrader. Ook in 2010 en 2015 voorspeld pa Vene waarschuwend voor de paarse partij der rovers. Ook toen lachte men, schold men krijsend neks no fout. Anno 2017 schijten en pissen het oerdom zeer slecht dwaas paars volk zich paars hoe te overleven. Velen hun maskers zijn afgevallen en zelf voorgangers belijden hun paarse afgod om den brode. Het zeer slecht dwaas dom volk verdiend de stinkende rotte paarse vruchten vol onrust, onvrede, kommer en kwel.


  Maak melding

 3. @ prof.Misababoi,

  Volgens mij zitten genoeg Javanen op de Overheidskantoren; ding brede-e-botro op een slimme manier !! “De stille kracht” !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.