wo 21 feb 2018 21:45
post thumbnail

Javaanse stichting SJiF viert 12e verjaardag

4

Op 11 februari 2005 werd de akte voor de oprichting van de Javaanse Stichting Setiga Jawa ing Flevoland (SJiF) te Almere gepasseerd. Ter gelegenheid van het 12-jarig bestaan van deze stichting gezeteld in Lelystad, organiseert zij op zaterdag 18 februari 2017 een lezing over de Keris, een Javaans cultureel erfgoed.

Geheel in lijn met de doelstellingen is er rondom de lezing een programma samengesteld met diverse culturele activiteiten zoals de traditionele Sriempie dans, de Javaanse Hofdans zoals die geschiedt in het Koningshuis van Yogyakarta en een Pencak Silat demonstratie zoals we die ook kennen uit bijvoorbeeld Suriname.

Als grootste uitdrager van de Javaanse cultuur zal de Indonesische ambassade vertegenwoordigd zijn door de ambassadeur Z.E. de heer Gusti Agung Wesaka Puja. De activiteiten vinden plaats vanaf 18:00u in Buurthuis Cobra, Hildo Kropstraat 8 te Almere.

(FOTO: SJiF voorzitter de heer Kaboel Karso)

<- klik hier om te reageren op dit bericht
44 Reacties | Plaats Reactie

 1. En sal sein naturlik lekkere eete.

  vrijdag 17 februari 2017 om 14:23 uur.
 2. @ Zwakka

  Ja Zwakka ; et kaat kezellig worde booi ik kaat ook !
  Kom jei ook ?

  sari tori

  Jacko

  vrijdag 17 februari 2017 om 16:01 uur.
 3. Gefeliciteerd met de verjaardag. Goed te zien dat het Javaanse deel in NL vooruitgang maakt.

  vrijdag 17 februari 2017 om 21:29 uur.
 4. 12 jaar. Zo. Dat wordt tijd voor een besnijdenis, hahaha.

  zaterdag 18 februari 2017 om 14:56 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com