zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJavaanse stichting SJiF viert 12e verjaardag

Javaanse stichting SJiF viert 12e verjaardag

-

Does Travel - naar Suriname

Op 11 februari 2005 werd de akte voor de oprichting van de Javaanse Stichting Setiga Jawa ing Flevoland (SJiF) te Almere gepasseerd. Ter gelegenheid van het 12-jarig bestaan van deze stichting gezeteld in Lelystad, organiseert zij op zaterdag 18 februari 2017 een lezing over de Keris, een Javaans cultureel erfgoed.

Geheel in lijn met de doelstellingen is er rondom de lezing een programma samengesteld met diverse culturele activiteiten zoals de traditionele Sriempie dans, de Javaanse Hofdans zoals die geschiedt in het Koningshuis van Yogyakarta en een Pencak Silat demonstratie zoals we die ook kennen uit bijvoorbeeld Suriname.

Als grootste uitdrager van de Javaanse cultuur zal de Indonesische ambassade vertegenwoordigd zijn door de ambassadeur Z.E. de heer Gusti Agung Wesaka Puja. De activiteiten vinden plaats vanaf 18:00u in Buurthuis Cobra, Hildo Kropstraat 8 te Almere.

(FOTO: SJiF voorzitter de heer Kaboel Karso)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES