maandag, december 4, 2023
HomeFotoVHP-Nickerie brengt bezoek aan Post Utrecht

VHP-Nickerie brengt bezoek aan Post Utrecht

-

Does Travel & Cadushi Tours

Post Utrecht is een kleine inheemsgemeenschap vlak aan de overkant van Wageningen in Suriname. Op verzoek van de dorpsleiding van Post Utrecht, heeft een delegatie van VHP Nickerie onder leiding van de DNA-leden J.Kalloe en D. Jaggernath afgelopen weekend een bezoek gebracht aan dit dorp. De bestuursleden van de DCT Nickerie waren ook mee gereisd.

De kapitein van dit dorp is mevrouw Dorethy Marius lambert. Door het uitblijven van plaatselijke ontwikkeling is de gemeenschap uitgedund, de bewoners zijn op zoek naar een beter bestaan. Het ethanol project van Staatolie aldaar was voor de regering Bouterse een alternatief voor werkverschaffing voor de plaatselijke bevolking. Echter is deze stopgezet en de middelen zijn aangewend voor Newmont.

De gemeenschap van dit dorp is zwaar teleurgesteld in regering Bouterse, ze heeft haar misnoegen geuit aan de delegatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Deze Riool rat bouta is een vernietiger van alles!1 hopelijk is hij straks zelf vernietigd!!! Hij maakt alles, maar dan ook alles kapot wat goed ging/gaat!!!


  Maak melding

 2. De bewoners van Nieuw Utrecht moeten hun dorp hernoemen tot Nieuwegein.
  Die blikken BB en zakken Rijst komen blijkbaar niet meer aan…stelletje egoistische NDP’ers..


  Maak melding

 3. Santoki alias kwak; waarom heb j de bewoners niet gevraagd,wat zij de afgelopen 60 jr voor hun zelf en het land hebben gedaan ,behalve alcohol zuipen,en de hele dag laveloos liggen slapen,handje ophouden schijnt nog steeds 1van de verworheden van het oude politiek;tijden veranderen mi mang.


  Maak melding

 4. Citaat van toki en zijn 40 rovers aan de bewoners van post Utrecht ,ik vind het jammer dat jullie van deze regering zelf in jullie onderhoud moeten voorzien,ik beloof dat als ik aan de macht komt,vr jullie alles gratis zal zijn inclusief alcohol,dus stem op de oranje partij en zijn 40 rovers


  Maak melding

 5. Als ik het zo bekijk dan zijn het Indianen. Een zeer bescheiden volk De eigenaar van Suriname. Hebben anderen nooit problemen bezorgt , je hoort ze niet. Ze klagen niet, de natuur is hun rijkdom. Prachtig voorbeeld.!

  Diepe respect voor deze mensen.


  Maak melding

 6. Eigen mening Democraten;ik praat geen onzin; leer de mensen om een coöperatie op te richten,De volgende stap is nr de bank gaan vr een lening,om een cassave perser te kopen,het enige zware werk wat ze moeten verrichten,zijn een duizendtal cassave stengels in stukjes van 20cm in de grond stoppen,na 3/4 maanden kan j al oogsten,pepre watra,Casiri en cassave brood zijn zeer gewilde produkten,dan kunnen zij in hun eigen levens behoeften voorzien,er zijn nog meer produkten wat j uit cassave kunt halen,dat weten de mensen ook,de mensen zijn rijk alleen ze beseffen dat nog niet,grond om te planten hebben zij genoeg,wie heeft het over onzin hier


  Maak melding

 7. Aanvullend;de cassave stengels hoeven niet eens in de grond worden gestopt,je legt de stengels van 20cm gewoon plat op de grond heb j veel meer productie


  Maak melding

 8. Niks wat de ndp regering doet is goed vr vhp.lt santoki me mars eten
  Heb je ook gezien wie de grote boevn zyn vrg santoki waar die 600000usd ook is.praten ze over corup
  Hy gt nog op zyn bek valln
  Lt het volk weten vhp ledn boevn zyn
  Mr time to telln lulln jullie over en ander
  Neger makn jullie je ogen open lt geen enkel santokie pres worden nog jogi we gn schyten
  Het hele kabinet gt hindoestanen zyn .alle rechters zyn het al.opennnnnnnnnnnn jullieeeeeeee jeeeeeeee ogennnnnnnnn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES