vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappij Surinaamse vrouw en kinderen net niet verdronken

[VIDEO] Surinaamse vrouw en kinderen net niet verdronken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 feb – Een veertigjarige vrouw en haar twee kinderen zijn ternauwernood ontsnapt aan de verdrinkingsdood. Het drama voltrok zich in het district Saramacca in Suriname. De auto met daarin onder meer een vier maanden jonge zuigeling, raakte op gegeven moment van de weg. De moeder kon het niet meer voorkomen.

De kennelijk oververmoeide vrouw was in slaap gevallen achter het stuur. Het voertuig slipte in een mum van tijd van de rijweg en belandde in een aangrenzende waterafvoertrens. Voor haar geluk en dat van haar jonge kinderen, waren er andere weggebruikers in de directe omgeving. Volgens Dagblad Suriname was het een heldendaad van vrachtwagenchauffeur Revin Bachoe(zie onder) die het drietal redde van een gewisse dood.

Eenvoudig was het niet. Alle ruiten van het voertuig waren automatisch gesloten. De redder moest de achterruit kapot slaan om de inzittenden te bevrijden. Dit gebeurde terwijl het voertuig almaar bleef zinken. Volgens de krant was de moeder op weg naar haar familie in Saramacca, toen zij de controle over het stuur verloor. Bachoe ontdekte het voertuig in het kanaal en schoot de slachtoffers gelijk te hulp.(Foto: Dagblad Suriname)

UPDATE
De eerder door Dagblad Suriname genoemde naam klopt niet: Volgens politie bericht en video beelden gaat het om Giovani Blankendaal, Dickson Lorenzo, Amrish Mathoera en Dhawtal Narin, die de 3 levens gered hebben.

UPDATE 2
Giovani Blankendaal, Dickson Lorenzo, Amrish Mathoera en Dhawtal Narin zijn vrijdag in het zonnetje gezet en kregen een oorkonde, bloemen en enveloppe met inhoud als blijk van waardering voor hun kordate optreden.

VIDEO:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. God zij dank!! Revin Bachoe jij bent een held!!!! God zegene jullie allemaal!!

  Anderen vermoorden mensen en deze arme vrachtwagen Chauffeur redt levens!! wat een verschil zeg!!!


  Maak melding
 2. Deze HELD stante pede decoreren en benoemen tot Groot-officier in de Ere Orde van de Gele Ster; daarna bij de eerstvolgende reshuffeling aanstellen als minister van Defensie.


  Maak melding
 3. Deze mannen verdienen een medaille van de regering.
  Waren zij er niet dan waren er 3 mensen niet meer op deze wereld.
  Chapo en proficiat dappere helden die levens hebben gered.


  Maak melding
 4. @@Kami-kami! helemaal mee eens!!

  @@ Bigi Sma!! Ik denk ook met jou mee, maar het enige wat de regering heeft voor deze mensen, is de bruine drol!!!!!

  Wie moorden op hun geweten hebben, heeft dat alleen te bieden en wie levens redt heeft heeeel veeeeel te bieden, behalve mensen laten creperen zoals de grootste boef nu in SU!!!!!!


  Maak melding
 5. Groot respect voor de redders, standbeeld of iets dergelijks is niet nodig, daar de dank van moeder en haar kinderen groter zal zijn dan welk standbeeld dan ook.

  HULDE, grote HULDE aan de redders.


  Maak melding
 6. Waterkant;als ik de video beelden bekijk,zie ik een man met afro haar de mensen uit de zinkende auto halen,in uw publicatie wordt alleen de naam Revin Bachoe vermeld,terwijl de mensen op het droge duidelijk de naam Gio roepen,wat raar vind u ook niet


  Maak melding
 7. Mensen, wie is de man de achterruit heeft ingeslagen om de mensen te redden. Wie is de man de de baby als eerst naar buiten heeft gedragen.

  Wie is de man die achter op de auto is geklauterd om de kleuter en daarna de moeder uit het zinkende voertuig wist te halen ?

  Alle anderen stonden half in het water of aan de kant te schreeuwen en te roepen !

  Ik heb alleen respect voor de man die het allereerst de baby vanuit de wagen haalde en overdroeg aan z’n maat of collega die ook in het water stond.

  En wie waren al diegenen die aan de kant stonden en niets deden ???


  Maak melding
 8. Heet de man die al de mensen uit het zinkende voertuig heeft gehaald Revin Bachoe ?

  Het zou moeten kunnen, een Afro Surinamer met een Aziatische naam, alleen moet die man in the spot lights !

  Alleen de man die al de mensen uit het zinkende voertuig heeft gehaald verdiend alle granie, en niemand anders !


  Maak melding
 9. De mensen zijn gered,das hoofdzaak,waarom weer dit RACISTISCHE GELEUTER,,…ik vond het al vreemd,dat de naam van Bouterse nog niet negatief erbij gehaald is .


  Maak melding
 10. Zie politieberichten;de redders waren Giovanni Blankendaal de man met afro haar,Lorenzo Dickson,en Narin Dawthal,hoe waterkant en dagblad Suriname aan de naam Revin Bachoe kwam mag Joost weten,ik zelf denk uit hun duim gezogen,van dagblad Suriname is alom bekend dat zij een loopje nemen met de waarheid


  Maak melding
 11. Aanvullend ;in blauwe trui in het water is Lorenzo Dickson,man met rode trui is Narin Dawthal,met afro haar Giovanni Blankendaal alle drie verdienen een helden status


  Maak melding
 12. @Bal Dalahoer,
  Wat ben je toch een ouwehoer.
  Wat maakt het nou uit wie of wat het gezin heeft gered?
  Jij probeert er een andere draai aan te geven. Met mislukkelingen zoals jij komt het land geen steek vooruit.


  Maak melding
 13. Ik denk dat lal bahadur juistheid van zaken geeft.

  Hij geeft goed gedetailleerde informatie, zonder een kwestie goed te kennen zal dat niet lukken.

  Of ik moet mij sterk vergissen.


  Maak melding
 14. Mensen mensen Suriname is een brontjie djari en dat moeten wij blijven koesteren,het enige ras die ik ken,is het menselijke ras,ik zou niet in een land kunnen wonen met 1 bevolkingsgroep,houd te veel van mijn roti,doksa masala,rijst pom,tayer soep,griti bana soep,bami,tjauw min,pepre watra,jou named het,denk erom ontwetendheid kent geen grenzen,heb veel bevolkingsgroepen in mijn familie om te discrimineren;vr mij staat het welzijn van Suriname op de eerste plaats,en een ieder die daaraan komt,krijg met mij te doen,John sjikara ik heb gemerkt dat j een ruimdenkend mens bent,al zijn wij soms niet met elkaar eens,maar dat respecteer ik


  Maak melding
 15. Het staat oververmoeide vrouw, maar ik denk dat ze aan het bellen was, want zij wordt uit de auto weggehaald met haar mobiel in haar hand.

  Hebt ook meegemaakt op Saramacca dat ze aan het rijden zijn en met mobiel bezig zijn en mij bijna had aangereden als ik niet achte uit had gesprongen. Stond aan de kant van de straat om over te steken en zag de auto ook maar wist niet dat de bestuurster op de berm zou rijden en ik wenkte of zij (was een vrouw) goed in haar hoofd is en dat deed zij ook bij mij en reed weg.

  Maar ben blij dat ze allemaal ongedeerd zijn.
  Petje af voor deze 3 heren.


  Maak melding
 16. @@ Jongens, jongens!!! ophouden met al het gezeur van wie wel en wie niet de redders zijn!!

  In elk geval zijn de 3 mensen gered!! Ik geef al die bevrijders een CHAPOO!!!! Het zijn echte redders en ze verdienen wel de heldendaad!! Het minste een bos bloemen!!!!!!!

  Van mij een dikke 10+!!!!!! en alle zegen van de allermachtigste!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES