dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse transgender met de dood bedreigd

Surinaamse transgender met de dood bedreigd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 feb – Transgender Yvanna Hilton is met de dood bedreigd. Dit gebeurde op Facebook. Hoewel het wel vaker gebeurt, lijkt het deze keer zo ernstig dat de politie een onderzoek is gestart. De naam van een vrouwelijke politie-agent wordt genoemd als verstuurder van de doodsbedreiging.

Het betreft de politieagente M.K. Er is een brief gepost op de Facebook-pagina van de transgender. In de brief vol vulgaire taal, wordt aangegeven dat Yvanna Hilton en andere transgenders zullen worden vermoord. Het Korps Politie Suriname weigert de betrokkenheid van een politie-agente te bevestigen. “We zijn bezig te onderzoeken of het inderdaad om een politiebeambte gaat”, meldt het korps aan de Ware Tijd.

Het politie-onderzoek volgt op aangeven van minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie. De minister was eerder benaderd door de Amerikaanse journalist Kevin Robertson. Die confronteerde haar met foto’s en bedreigingen van M.K. “Het lijkt inderdaad op een politiebeambte, dit moet gelijk naar de korpsleiding”, was de reactie van Van Dijk-Silos. De politie tracht nu dus de werkelijkheid te achterhalen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Heeft Ivana Hilton soms deze agente iets misdaan dat ze met de dood moet worden bedreigd.

  Als mocht blijken dat deze agente deze doodsbedreiging heeft gedaan moet ze flink worden gestraft.

  Is Ivana soms geen mens dat ze dood moet.

  Is die agente soms God die over leven en dood gaat?


  Maak melding
 2. Wanneer gaat de amerikaanse journalist met pictures van bouta bij silos gaan.Ik hoop gauw aangezien ze de amerikaanse journalist geloofd zonder enige twijfel!


  Maak melding
 3. Schande als blijkt dat dit afkomstig is van een politieagente…..gelijk ontslaan dit wijf…….geeft ook aan welke mongolen worden toegelaten tot de politie!!!


  Maak melding
 4. Wat een gezeik weer zeg!

  Laat die mensen toch met rust!

  Het is hun leven en als ze anderen niet mee lastigvallen , laten anderen hun ook niet lastig vallen.

  Mensen zijn zelf verantwoordelijk over hun eigen. Wat heeft een ander mee te maken, bemoei je met je eigen tori.


  Maak melding
 5. Deze bedreiging is typisch ndp, net als tijdens de mislukte revo periode werden tussen 1982 en 1991 veel anti revo mensen telefonisch bedreigd. Veel ndper’s kijken de andere kant op wanneer het gaat om de grootste moordenaar van het land aan wie ze hun zielen hebben verkocht. Ndper’s zijn dan ook een zeer slecht volk.


  Maak melding
 6. Veel mensen begrijpen niet dat 20% van de mensen op allerlei gebieden (dus ook op geslachtsgebied) afwijkt van het totaal. Het zal nooit meer worden.
  Pas als het meer wordt, is er reden tot zorg.


  Maak melding
 7. Vele apen zijn ge-evolueerd tot mens, volgens Darwin. Niet geheel duidelijk is waarom die evolutie ineens gestopt is.
  Waarom veranderen dieren niet meer? Immers, evolutie zou een continue proces moeten zijn als het inderdaad een natuurlijke verschijnsel is.
  Bovendien, wat komt er na de mens? De apen zijn veranderd in mensen. Waarin zouden mensen moeten veranderen? In Aliens? Of zouden ze nu vleugels en een staart moeten krijgen?


  Maak melding
 8. Het zal mij niet verbazen als manlief een affaire heeft(gehad) met mevr. Yvanna.

  En in plaats van die vent eruit te gooien, gaat mevr de agente verhaal halen bij haar concurrent, die er waarschijnlijk veel leuker uitziet.

  Typisch!!!


  Maak melding
 9. @ Klingon,

  Aha, dus je bent een vent.
  Een vent die zich op zijn pik getrapt voelt, omdat ik het opneem voor een onschuldige vrouw.

  Weet je wat!
  Wij gaan nu écht aan tafel.

  Mazel!


  Maak melding
 10. Esmerald,

  Zie je je eigen tegenstelling in? Je neemt het op voor de ene ‘vrouw’ en trapt de andere vrouw de grond in. Is dat een vorm van jaloersheid?
  Je weet niet eens of de bedreigster getrouwd is, een relatie heeft of niet, maar ben al te graag bereid haar de grond in te boren.
  Heb je zelf soms man-vrouw neigingen?


  Maak melding
 11. Esmerald,

  Zie je je eigen tegenstelling in?
  Je neemt het op voor de ene “vrouw” en trapt de andere vrouw de grond in. Is dat een vorm van jaloersheid?

  Je weet niet eens of de bedreigster getrouwd is, een relatie heeft of niet, maar bent al te graag bereid haar de grond in te boren.

  Heb je zelf soms man vrouw neigingen?
  Overdenk je zonden maar goed tijdens het eten.


  Maak melding
 12. De gehele NDP elite en lijder zijn de werkelijke bedreigers van het volk. Niet om de belangen van land en volk wordt er geregeerd, maar om de belangen van hun baas en eigen duistere belangen. Het oerdom debiel, dwaas paars volk krijgt de klote van hun baas. Tante Dora is opmerkelijk vele kilogrammen bijgekomen. Al bij al mag gezegd worden dat zij het grootste marionette is van de verdorven nationale Dieven, Drugs, Dedesma partij. Wo ka. Zo slechte leider, zo slechte roverheid en paars slecht volk. Wo ka.


  Maak melding
 13. @Ndpsma,

  Een ezel stoot zich niet 2 maal aan dezelfde steen, maar het Surinaamse volk, m.n. de Afrikaanse groep, wel meermaals.

  In 1975, in 1980, in 1982, in 2010, in 2015.

  Steeds was het de Afrikaanse groep die de verkeerde beslissing nam. Daarom moet deze groep niet meer in staat worden gesteld beslissingen voor het land te nemen. De rampen zullen dan alleen maar erger en heviger en frequenter worden.


  Maak melding
 14. Ooowww men! Op deze forum zitten echt veel van die domme gasten , erg jeri.

  Wanneer gaan jullie eindelijk begrijpen dat moedernatuur niet perfect is denk maar aan een mens met 2 hoofden, 12 vingers, grote tieten met een pik, mens met een olifanten kop, mens met schubben huid, mannen met een penis van 50 centimeter, man in vrouw lichaam en ga zo maar door…….

  De Transgenders zijn laat bloeiers, op latere leeftijd komen pas achter wie ze eigenlijk zijn.

  Leven en laten leven, zou ik zeggen.

  .


  Maak melding
 15. wat een volk zeg ze steken de moord van armoede en vallen over elkaar heen als moraal ridders pijnlijk dat niet verder kijkt dan je neus lang is , het is in dat verschrikkelijke mooie land Suriname ene grote corrupte bende, en jullie vallen over een transgender, om misselijk van te woorden.
  het is vele male erger met die etnische tegen stellingen, jullie gunnen elkaar de dood niet het is triest,maar een ding weet ik zeker julie hebben discrimineren uit gevonden


  Maak melding
 16. De autoriteiten in Suriname moeten deze bedreigingen van wetsdragers zeer serieus nemen. Nog een paar dagen terug kon men uit de woorden van een politieagent opmaken dat de politie er geen moeite mee heeft dat pedofielen in een politiecel worden mishandeld door criminelen. Dit is mijn inziens een gevaarlijke ontwikkeling. Het ligt aan de rechter om te beoordelen of men een strafbaar feit heeft gepleegd en/of mensen/personen sancties krijgen opgelegd.


  Maak melding
 17. Ik zie vele “Nederlanders” hierop reageren. Leuk dat je je mening geeft. Maar wat heeft het nou met jullie te maken? En dan weer Surinamers zitten afbreken? Please, you’re relevance is basically invalid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES