Motivatie speeches ministers voor MULO-examen

4
Ministers houden motivatie speeches voor MULO-examen

De ex-ministers Ganeshkoemar Kanhai(VHP) van Openbare Werken(l) en Edward Belfort(ABOP) van Justitie en Politie(r), hebben het afgelopen weekend op diverse scholen in Suriname motivatie speeches gehouden. De toespraken moeten kandidaten voor het MULO-examen extra motiveren. De mondelinge examens beginnen deze maand. De motivatietoespraken waren op verzoek van de scholen Avond MULO Latour en Wim Bos Verschuur school te Kwatta.


4 REACTIES

  1. De komende paare ellende zal vele schoolkinderen demotiveren. Altijd als de na Dagu partij aan de macht komt na staking in het onderwijs. Ndp en lijder en paars volk zijn zeer slecht van aard. Het gros der ndper’s zijn crimineel misdsdig van aard en gaan niet graag naar school. No, roof leki baas en zijn roverheid. Ndp is en zorgt voor een misdaadvloek. Veel jeugdigen krijsen paars demonisch dom…..sa wi moes go na skoro efoe ie kan trong later politcus. Efoe wang moordenaar, wang drogamang, wang dief, bankrover, wang nietsnut kantrong president of minister of parlementarier? Na so jong dong ndpsma pikien e denki. Wo ka, wahahaha


    Maak melding

  2. ‘ neem mijn voorbeeld’,zegt Belfort,van een serial killer eerder ben ik nu motivational speaker geworden.’ik ben een inspiratie bron voor de jeugd’.’Mijn plaats is niet achter slot en grendel,maar voor de klas staan en dit allemaal dank zij jullie die het niet beter weten.


    Maak melding

  3. Off topic. Ik vind dat teveel Javaanse jongeren by de toelating exams middelbare school niet slagen. Ze worden dan toegelaten tot de Havo. De Javaanse politieke partijen houden hun mond.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.