Caribbean Party met La Fiesta & 2-Remember

0
Caribbean Party

Op zaterdag 4 maart 2017 kun je weer genieten van de altijd gezellige Carifesta Caribbean Party XL in DEKKER ZOETERMEER! Het wordt weer een heerlijke dansavond van 22.00u – 03.00u, met top entertainment in een super mooie locatie! Te gast zijn de top bands LA FIESTA en 2-REMEMBER. Uiteraard is er ook dit keer een Special Guest en dat is niemand minder dan TRAFASSI-man (BUGRU)! Tussendoor draait DJ MEO MANIA de leukste Caribische hits aan elkaar waaronder merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek.

Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats in de ruim opgezette exclusieve party accommodatie Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur! En er is genoeg zitgelegenheid aanwezig (Grote tafels met stoelen)!

LET OP: Deze gezellige combinatie maak je niet vaak mee, dus mis dit feest niet! Kaarten zijn normaal 17,50 euro MAAR tijdelijk ALS EARLY BIRD slechts 15 euro excl. fee (OP=OP). Daarnaast zijn er ook voordelige GROEPSTICKETS beschikbaar, die toegang bieden aan 5 personen voor 65 euro. Deze tickets zijn nu alleen nog online te koop via www.carifesta.party. Op de dag zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar).

Info over een eigen VIP TAFEL met drank en VIP service: 010-2151770.