zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTwee jaar cel geëist tegen Suriname’s King Koyeba

Twee jaar cel geëist tegen Suriname’s King Koyeba

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 feb – King Koyeba (Lowinso Misiedjan) wacht mogelijk een gevangenisstraf van twee jaar. De van het verhandelen van marihuana verdachte artiest is voorgeleid bij de rechter. De vervolging acht schuld bewezen en heeft daarom vrijlating uitgesloten.

Dit was eerder gevraagd door de verdediging van de rapartiest. Volgens officier van justitie Shanta Mahadew staat onomstotelijk vast dat King Koyeba de wet op evrdovende middelen heeft overtreden. Behalve de gevangenisstraf, mag hij van de vervolging ook een boete betalen van vijfduizend Surinaamse dollar (ongeveer vijfhonderd euro). Als niet wordt betaald, zal de King nog vier maanden extra moeten brommen.

De vervolging heeft een groot deel van het strafpleidooi gebaseerd op verklaringen van een neefje van King Koyeba. Het negentienjarige familielid is ook aangehouden. Volgens het nog schoolgaande neefje moest hij de koopwaar bewaren. Als tegenprestatie mocht hij een deel van de waar zelf verkopen. Bij een inval heeft de politie vorig jaar een deel van de marihuana aangetroffen in een schooltas.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

45 REACTIES
 1. Maar 2??? mijn God!!! Deze stinkende drol had eigenlijk 10 moeten krijgen!!!
  Komt het, omdat hij Missiedjan heet???

  Ik ben wel teleur gesteld!!! Ach ja!! daar moeten wij mee doen!! het kan niet anders!


  Maak melding
 2. Altijd is de kleine man de Lul, mensen die honderden kilo´s exporteren zijn vogelvrij omdat, wanneer ze betrapt worden
  goede straf pleiter (s ) kunnen betalen.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Hang ‘m high voor het Gouverneursplein als voorbeeld voor de potentiele geboefte .

  Passend crime- look , voor anti crime doeleinden.


  Maak melding
 4. Ik snap niet dat je voor wiet in Sur de gevangenis in moet.
  Boete of een taakstraf ligt mij meer voor de hand.
  We praten hier niet over tientallen of honderden kilos.


  Maak melding
 5. Geen probleem met de gevangenis straf !
  “Tigri Barba” en awariedomri “Misieka” zullen voor de kinderen zorgen en natuurlijk ook de belastingbetaler via sociale zaken met ons belasting geld. In santo Boma mag hij in een apparte kamer ook nog een paar kinderen verwekken !!


  Maak melding
 6. @ Soldier

  Wiet valt ook onder de wet verdovende middel,dus dat is ook verboden volgens de wet. Tenzij voor eigen gebruikt
  dan is het wel gedoogd.

  @djeems

  Op jouw vraag is het antwoord nee, K.K.moet dat zelf doen,
  hij had het zelfs moeten bedenken, voordat hij in dat spul ging handelen. En buitendien ; hij heeft de kinderen op de wereld gezet, dus dan moet hij voor zijn kroost zelfs zorgen.

  sari tori


  Maak melding
 7. @ Bon – Srananmang

  In Santo Boma mag hij in een apparte kamer nog een paar
  kinderen verwekken !!!!

  Hoezo dan; en hoe weet je dat het zo is heb je daar ook gezeten ???????

  No spang, het is gewoon een vraag en tevens LOL

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. @Wazig,

  Die moeder gaat dan op zoek naar een andere man die haar tijdelijk kan onderhouden. Daar krijgt ze dan ook een kind van. Die man loopt weg. Dan hoe moet ze 2 kinderen onderhouden? Ze moet dan op zoek naar een derde man.

  Dus dat die Koyeba voor die kinderen wilde zorgen is alleen maar te prijzen. Alleen jammer dat hij de verkeerde inkomensmethode koos.


  Maak melding
 9. @Kwik Split,

  In de cultuur van Afrika was het de gewoonte dat de mannen kinderen maakten en op jacht gingen en lange tijd afwezig waren en de vrouwen al het werk deden en gezamenlijk de kinderen opvoedden.

  De mannen maken nog steeds jacht (in Suriname), maar dan individueel en de vrouwen moeten nu ook voor de kinderen zorgen maar dan individueel, sinds ze naar de stad zijn getrokken.

  De grootste fout die is begaan is naar de stad te komen. De bosbewoners hadden niet naar de stad moeten gaan, maar de stad naar het bos moeten brengen.


  Maak melding
 10. recht staat is verkracht door een man en simons en todo dora . houden julli ogen niet dicht voor deze niets nutten en geboefte , van deze tijd blijf waak zaam mensen . moro da , ondro trafa . groetje schiet baan weg .


  Maak melding
 11. @Identiteit
  En zo ziet de gemiddelde NDP-er eruit
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Liever zo, i p v een kleintje te hebben.zoals de groep die op jou lijkt.


  Maak melding
 12. @NDP is Notie,

  Rechtstaat was verkracht op 25 november 1975.
  Javanen, chinezen, hindoestanen wilden niet onafhankelijkheid. Alleen creolen wilden.

  Toch creolen hebben doorgezet via omkoping. Hindorie hebben ze dingen aangepraat en geld gegeven. Toen hij was om. En daarmee begon ellende voor Suriname.


  Maak melding
 13. @ Damsco
  Ik ben een creool maar niet zo een. Maar jij bent dus wel van die type creolen die een schande zijn voor onze ras.
  Shame on you jongen. Ga terug naar school en leer iets nuttigs.


  Maak melding
 14. @ Identiteit,

  Zelf verwacht ik niet dat die hebi tussen de creolen en hindustanen ooit zal ophouden.
  Deze groepen wonen bijna 150 jaar samen, maar nog steeds gunnen ze elkaar het daglicht niet.

  Haast bij elk nieuwsbericht wordt er openlijk of in bedekte termen gediscrimineerd.
  Ook hier is dat weer het geval.

  Hindustanen noemen vaak creolen zwarte apen, creolen hebben het vaak over de fysieke kenmerken van hindustanen.
  Wat een kinderachtig gedoe.

  En juist deze mensen roepen het hardst dat ze in Nederland worden gediscrimineerd.
  Wat ze niet doorhebben is dat ze worden uitgelachen door de Hollanders.


  Maak melding
 15. @ Jambu,

  Dan zijn het domme Hollanders die lachen om het leed van anderen. Voor zulke mensen ben ik allergisch.
  Lol hebben is altijd leuk maar niet ten koste van anderen.


  Maak melding
 16. Het is niet alleen tussen creolen en hindoestanen maar helaas ook tussen hindoestanen onderling. Lichte kleur hindoestanen discrimineren donkere hindoestanen. Jaloesie en afgunst maken dat zij nu een kleine groep zijn ondanks dat ze misschien wel de meerderheid vormen.


  Maak melding
 17. Wat geef die man een boete en een voor waardelijke gevangenisstraf. Wiet wordt overal gedoogd. Maar Suriname is een land waar de president en zijn zoon zijnveroordeeld voor internationale cocainehandel maar een kleine wietdealer voor jaren de bak ingaat.


  Maak melding
 18. @ Damsco

  Sorry hoor; normaal gesproken zou ik je geen antwoord willen geven, maar je hebt gelijk als je schrijft dat ik, uit mijn
  nek lult. Want jij doet het uit je stinkende reet, ik sluit me aan bij de mening van Identiteit. Niet dat ik mijn mening niet
  heb, maar figuren als jij en de lamlendige lullen die ik niet bij name zal noemen !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 19. Zijne excellentie King Koyeba mag van mij 100 x liever amnestie krijgen dan Zijne Excellentie a Guyaba e Lolo. Een paar marihuanaplantjes verkopen is niet te vergelijken met 15 ongewapende Surinamers op de vlucht doodschieten.


  Maak melding
 20. Als de ene schaap over is, je weet het wel toch!!!!

  Bouta was en is de grootste voorbeeld, dus waarom hij niet en straks nog anderen!! weet je nog? die ene stewardessje?? in haar poentje drugs gesmokkeld en gepakt op Schiphol!! wat ik wel jammer vond, dat zij niet van achteren niet gepakt is! Ach ja! zo netjes zijn wij om van voren te grijpen!!! HMMMM lekkkerrrr toch!! in SantoBoma Jail!!!! soso dre bruine lepie bana nanga batjaw!!!


  Maak melding
 21. @@ Damsco!! als je beetje(0,01%) hersenen hebt om tot 0,05% verstand te komen, dan had je JZwartamans zeker kunnen begrijpen wat hij mee bedoelt! maar, ach ! jij als een drol Awarie met 0,0% zonder verstand zit, dan ben je echt een mol onder de grond!

  Het beste is dat jij je zichzelf ophangt( eigen respect) in de hoogste mahonieboom! ik ( yepi de) wil het voor je opzoeken, want je bent te lui om dat doen!!! Yu dagu yu!!


  Maak melding
 22. @@ JZwartmans! Jaco mi brada! no go spang yu ede nanga ding lullo’s !!
  Tek wan swiet dey!!! wan Agio Sigara naga wan mooi kowru Parbo biri ina varanda nanga a verwarming tap 25 graden, da yu don ina maka! wel!! a tori switi!!! a libi ey go en a mooi mang mi mati!!!

  Barca lasi fu PSG!!!! 0-4 een echte pak slaag en dat krijgt Damsco ook!!!

  No go broko yu ede!!


  Maak melding
 23. @ Wiep-Ding,
  Bestaat er nog “Agio-Sigara” ? Of bedoel je een andere sigara?
  Volgens mij werd “Agio-Sigara” door de fraters gemaakt(Leo Victor) aan de Gemenelandsweg , waar Bouta in het internaat zat !!
  Het wordt tijd dat “Bouta” te biecht gaat bij de pastoor(bischop Choenie) zoals hij dat geleerd heeft bij de fraters !! of is hij bang dat Awaridomri Steve en Misjieka, de “ban-vkoek” over hem gaan uitspreken als hij dat doet ??


  Maak melding
 24. Owhoo…2 jaren gevangenisstraf voor het verhandelen v wiet,zeer zielig voor K.K..Wie staat dan terecht voor de laatst grote coka vangst op het havencomplex en over hoeveel jaren gevangenisstraf zal er worden gesproken ?????? Dink a torie…..


  Maak melding
 25. Het probleem zit hem in de samenstelling van het Justitieapparaat in Suriname. De VHP heeft haar eigen mensen daar neergezet. Officieren van Justitie-rechters . De hoogste baas is een VHP-er. Conclusie. Geen enkele hindoe boy/girl die zich met grootschalige drugshandel bezighoudt, zal worden vervolgd.
  De vele officieren van Justitie met een hindoe-achternaam zijn door Chandrika voorgesteld en die stomme Venetiaan ging daarmee akkoord.
  Die gasten kunnen nauwelijks uit hun woorden komen en plegen dagelijks plagiaat. Hun scripties zijn geschreven door hun hindoe-docenten( die ook plagiaat gepleegd hebben).

  Het hele Justitieapparaat moet worden gede-etniciteerd.
  Santhoki wil koet-tu-koet president worden en zie die stomme afro-Surinamers voor hem dansen. Ik prijs mij gelukkig dit soort systemen door te hebben.
  Bouta is een klojo en moet in de bak( samen met de hele verrotte club van zgn adviseurs en companen). Wat mij betreft mag hij in een Amerikaanse cel wegrotten.
  Maar Santhoki c.s. is geen haar beter en de vele afro-Surinamers zien het nog steeds niet.


  Maak melding
 26. Ik heb een vriendelijk vraag aan u.Hebt u wel eens een school bezocht?.En u zegt dat de Hollanders een bepaalde groep uitlacht?.Mijn vraag aan u is:Bent u een ezel??Er is een jongeman met een beetje wiet betrapt!.Mensen doen precies alsof de hele wereld vergaat!.Lieve mensen ga alstublieft een leven zoeken man!.😉


  Maak melding
 27. Ik heb een vriendelijk vraag aan u.Hebt u wel eens een school bezocht?.En u zegt dat de Hollanders een bepaalde groep uitlacht?.Mijn vraag aan u is:Bent u een ezel??😉


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES