Lancering communicatie vakblad Relatief! in Suriname

6
vakblad Relatief

Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) in Suriname heeft op maandag 13 februari 2017, de formele lancering van het communicatie vakblad Relatief! gedaan tijdens een netwerkevent van het congres ‘zakendoen met Curaçao’. De positieve boodschap staat centraal in dit informatief en actueel vakblad, waarbij trends, succesverhalen, tips, business opportunities en leukigheden elkaar afwisselen.

Relatief! zal vier maal per jaar actuele informatie verstrekken op het gebied van communicatie. Suriname als trekpleister in de toerisme branche profileren en de business opportunities van Suriname en de regio delen. Het vakblad is daarom in het Engels en het Nederlands.

Met Relatief! wil CCPR, door kennisuitwisseling aantonen dat diverse methodieken ervoor kunnen zorgen dat communicatie tastbaar kan zijn. Ook de communicatie mogelijkheden binnen de branche worden gestimuleerd en de lezers worden inspireerd voor communicatie als vakgebied. Het vakblad is vanaf deze week verkrijgbaar via alle goed gesorteerde supermarkten, hotels en eetgelegenheden.


6 REACTIES

 1. Wie Wil Blijven Stil Staan In Bladen, Moet Dat Maar Doen.

  Websites die dit thema online ook doen of zullen gaan doen zullen dit blad links, rechts, onder, boven, over, just like that inhalen en lichtjaren achter zich laten. Wie Niet Meegaat Met De Tijd/Het Tijdperk Van het Internet Heeft Het Nakijken.

  Stilstand is achteruitgang.

  We leven in het internet tijdperk. Snelheid Van Informatie Gaat Met Een Klik Op Het Internet/Online Zijn Is De Trend In De 21 ste Eeuw/Internet Tijdperk!

  Recht En Waarheid Maker Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Zijn een paar mensen die zich zelf willen promoten en snel wat geld maken om daarna weer iets anders uit te proberen. Wedden dat de 3e editie nooit uitkomt? Suriname heeft eerder behoefte aan mensen die eerlijk en oprecht zijn. Als de bestuurders van het land uit criminelen bestaat kun je dit niet met een kwartaal blad wegpoetsen.


  Maak melding

 3. @passant,

  Internet heeft z’n gebreken.
  Het is erg dat iedereen steeds afhankelijker wordt van Internet, want alles wat je daar doet wordt opgeslagen, hetzij door jouw eigen PC, hetzij door je provider of een andere partij.
  Als je je privacy waardeert, dan is Internet vol risico’s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.