vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameKorps Politie Suriname vindt drugs tijdens invallen

Korps Politie Suriname vindt drugs tijdens invallen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 feb – Eenheden van het Korps Politie Suriname, KPS, hebben invallen gepleegd. Dit meldt de Times of Suriname. Op verschillende adressen in Paramaribo is opgetreden. Tijdens de invallen zijn partijen marihuana, cocaïne, hasj en ook xtc-tabletten aangetroffen.

Op de adressen waar werd ingevallen, zijn ook verpakkingsmateriaal, scharen en messen in beslag genomen. Ook zijn enkele personen aangehouden. Onder hen bevindt zich een man, die op de opsporingslijst van het korps voorkomt. Volgens politiecommissaris Inder Jangbahadoer is het de bedoeling “Paramaribo veilig te houden.” Bij de invallen waren onder meer speciale opsporingseenheden betrokken.

De adressen werden geselecteerd op basis van vermoedens dat er verdovende middelen werden verkocht. De van beroving verdachte man is intussen in verzekering gesteld. De andere mannen zijn aangehouden omdat zij drugs bij zich hadden. Volgens Jangbahadoer blijft het niet bij incidentele acties. De overheid stelde onlangs geld beschikbaar voor het garanderen van meer veiligheid op straat en thuis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Beste waterkant redactie
  Hebben jullie gaan andere foto van het politiekorps?

  @J Zwartmans:
  Bij die DEA informant aan de Anton Drachtenweg gaan ze niet.


  Maak melding
 2. Kleine visjes, afleidingsmaneuvere. Zo kunnen de bigie visies ongehinderd hun gang gaan. Boefdraad dacht de staatskas bij te kunnen vullen met witgewassen paisa. Hier had DEA geen behoefte aan; zaak boss. IMF….land bankroet…rara voor de derde keer al; welke ezel stoot zich 3x aan ……juist ja; Herrenberg en Bouterse. Twee ezels bij elkaar maakt van Suriname; Boerkiname.


  Maak melding
 3. Bewakers, ingebroken, veiligheid opgevoerd; waterkant militairen dragen zorg voor rust etc,etc. Volgende week; staatsveiligheid in gevaar,read my lips; Hermien vooral jij!


  Maak melding
 4. Het paars volk is een zeer slecht volk. Hun afgod ddb ook een slechte lijdsman. De toekomst voor het oerdom paars slecht volk ziet er verschrikkelijk slecht uit. Moord, roof, geweld, smokkel, drugshandel, doodslag, bedreiging, omkoping etc zijn aan de orden van de dag. Zowel dader en slachtoffer stemden………………….zich dom PAARS HIHI.


  Maak melding
 5. @@Jzwartmans!! Dat hele nest staat aan de Crommelinstraat nr 8!!!!!

  Hele bende aldaar en sterker nog!!! de politie agenten komen daar hun puffie doen! ik heb daarginds gefilmd!!!!!!! een en al een zooitje daarginds!

  Een kleine broko rot wagi bing drape!! twee jaren geleden hebben ze weggeruimd!! ernaast een voetbalveld!! skotu ey kon drape fu set ing tori kung!!! neti yuru! teh 3 yuru!! mi ey taygi yu!! so a san deh!!! teh fi no wan brib mi,af fi go tek wan luku!!!!

  Tek a dey switi!!
  Watrakanti ano fara fu drape!! tek wan Parbo, ma dang wan swiet wang!! a no wan sa deh tapa forum dja!! a dot wang!! die vrijpostige en de ongewenste ellendeling!!!

  Tranga lobi sondro moni!!!


  Maak melding
 6. Wiep ding, het klopt helemaal wat je zegt. Het volk geloofd deze n ik nonsense ook nog. In de cocoslaan, komen directeuren en zelfs militairen en politieagenten hun shotje halen. Verschillende invallen geweest maar toch gaan ze gewoon door.


  Maak melding
 7. Waar ze moeten gaan kunnen ze niet, na zelfmoord, na huize didibri en drogabosses. Sinds de nationale Droga partij in 2010 de macht stal, na soso drugstransporten her en der alsook internationaal. De kleine arme drogaboi’s worden altijd opgepakt net als de keleine man voor elk vergrijp, nu ook vele jeugdigen anaf 12 jaar oud, jongens en meisjes van ndper’s. Ndp isverantwoordelijk voor drugshandel sinds 1980. Het oerdom slecht paars volk heeft gekozen voor een moord, droga president. Wo ka ndp e go doe moro ogri sani.


  Maak melding
 8. Typisch he; deze reacties.
  Drugs koppelen aan de NDP . Hoe stom kan je zijn.
  Toen de kolie mang Thilikdharie in de 60-70 jaren met zijn VHP in de coke zaten had niemand het door. Ons werd voorgehouden dat wij niet in de loodsen van buurman singh en Makesh mochten komen: “want die hadden grote slangen en kikkers”. Na jaren weten wij nu wat deze slangen en kikkers voorstelden.
  Misschien moeten wij ons hoofd richten naar de Coppenamestraat( oeps: Jaggernath Lachmonstraat) in de Olifant. Jaaaahhhh: de Olifant en de zgn rijstarealen in Saramacca en Nickerie. O,, wat zijn wij toch een stelletje stommerikken en naievelingen. Als wij kijken naar de arrestaties in Den Haag en Almere, danvalt toch op wie de drugsbaronnen zijn ( uit een bepaalde etnische hoek).
  Vandaar hun grote rijkdommen met gigantische paleizen; autozaken in bijkans heel Suriname. Hard werken? Mijn mars!!!!


  Maak melding
 9. @Ismail Ghalil
  Typisch een een kafrie,

  .
  Niet werken en de anderen die wel werken,zitten benijden voor wat zij hebben. Dan dezelfde rijken roven en zeggen aan de crime world dat je een soort Robinhood bent.Wanneer komt je grote sprookjes boek uit,want de ndpers zoals jij zijn kampioenen erin.


  Maak melding
 10. Wat dat het? Wat is vanaf 1980 in Su gebeurd, heb je daar een idee van of is de communicatie tussen de twee hersenhelften van jou in de war, zoals je Nak Den Panja partij van die misbaksel van jou.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES