zondag, april 21, 2024
HomeFotoPresentatie TUI Nederland over plannen met Suriname

Presentatie TUI Nederland over plannen met Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Binnenkort breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname uit in samenwerking met partner Surinam Airways (SLM). Een delegatie van het bedrijf is momenteel in Suriname, waar het officiële contract tussen TUI Nederland en Surinam Airways wordt ondertekend. Onder hen Arjan Kers(r), General Manager bij TUI Nederland, die samen met directeur Robby Lachmising(m) van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) gisteren de Surinaamse stakeholders toesprak en de plannen van het Nederlandse bedrijf presenteerde op een speciale kick-off bijeenkomst in Torarica.

Lachmising gelooft dat de pas gesloten samenwerking het toerisme in Suriname enorm zal boosten. De officiële coöperatie start op 1 april. TUI zal in het voorseizoen stoelen afnemen van de SLM op de woensdag en zaterdag. Vanaf 3 juli gaat ze haar eigen toestel(Dreamliner) inzetten, waar er alleen op de maandag gevlogen zal worden. Daarna zal de SLM ook stoelen afnemen bij TUI om passagiers te vervoeren. Van april naar juni toe zal de SLM voor TUI vliegen naar de Middellandse Zee. De samenwerking duurt tot 31 maart 2018.

VIDEO: Arjan Kers: “Suriname is een diamant”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. De Ticketprijs vanuit NL gaat omlaag en wordt waarschijnlijk
  € 400,= pp.
  Voor de Suries vanuit Suriname € 575,= en je mag twee warang visie en een borgoe meenemen!!

  We zullen zien wat voor diamant het zal worden, zeer waarschijnlijk van HOL!!!


  Maak melding
 2. -Die man heeft het erover dat de Nederlanders op zoek zijn naar VEILIGHEID!!!!! Help, ga nu niet naar Suriname.

  Elke dag worden er mensen beroofd en anderen vermoord. Er is geen respect meer en sommigen hebben de opvoeding van vele leiders overgenomen.

  Pas op voor oplichterij en fraude!!!


  Maak melding
 3. Maar Suriname is op het moment onveilig volgens de president en de PG. Er zijn in Suriname staatsgevaarlijke activiteiten.
  Er wordt geroofd en gemoord dat zelfs het leger moet optreden.
  Mensen voelen zich in hun eigen huis niet eens veilig, ze moeten leven achter “diefijzer”. Eigenlijk achter tralies in eigen huis.
  Suriname was leuk en gezellig maar niet nu misschien na enkele jaren weer.


  Maak melding
 4. tui ….kome …pe …fu du san ?
  de witte stranden van su zullen uitpuilen van de witmangs.
  de wereldstad paramaribo zal blinken als nooit tevoren.
  alle kapotte wegen zullen gemaakt worden naar europese maatstaven.
  mihelin sterren zullen ala dol uitgedeeld worden aan de warungs op blauwgrond.
  of zal tui de stekker na een jaar eruit trekken omdat su een bananen land is ?


  Maak melding
 5. Subhaas , helemaal eens. Ik zou het een goed plan vinden maar er zi t een addertje onder gras. De kisten zitten in het laag seizoen vol met Chinezen en andere rommel van verschillende landen. Vorig jaar zat ik in een klm toestel vol met Chinezen en mannen met islamitische klederdracht en er werd volop gebeden achterin de machine waar iedereen het tafereel gade sloeg en afvroeg van wat gebeurt er hier. Dus ik Denk dat het een hele flop worde en dat er aleen maar transit passagiers hier gebruik van zullen maken. Ik ben benieuwd!


  Maak melding
 6. Het staat nog lang niet vast dat ticketprijzen omlaag gaan. Sterker nog; probeer maar een boeking te doen op de site van TUI voor een reis naar Su in juli. Je zal het niet willen geloven; je bent ruim EUR 1100 kwijt en dat is meer dan EUR 200 duurder dan de KLM.
  Wie zou er nou sterker uit de onderhandelingen tussen TUI en SLM zijn gekomen? Het laat zich zoals gewoonlijk makkelijk raden. Srananmang nanga onderhandel.


  Maak melding
 7. zoals reeds voorspeld gaat men het contract van de A340 zosnel mogelijk vol vliegen. De A340 wordt vanaf Amsterdam nu in gezet voor TUI.
  Resultaat is:

  1. SLM kan breakeven gaan vliegen met haar A340 en heeft het lease contract sneller af gerond.
  2. SLM zit sneller zonder vliegtuigen en wordt een loket van TUI.
  3. TUI start haar operaties vanaf Curacao en neemt het SLM locale netwerk over en wellicht dat van air Insel.
  4. Heel velen gaan staan over een poosje weer te schelden op die Hollanders die de winst maken. Foutje TUI zijn Zwitsers.


  Maak melding
 8. TUI richt zich denk ik op “echte” toeristen die niet op familiebezoek gaan maar echt Suriname willen verkennen. Ze bieden denk ik daarom ook voornamelijk complete pakketten aan dus vliegreis plus overnachting plus eventuele tours.
  Ik denk niet dat door TUI vliegen naar Su goedkoper wordt maar eerder duurder, omdat de “echte” vakantiegangers / toerist bereidt is meer te betalen.


  Maak melding
 9. Op zich kan dit goed uitpakken voor Suriname maar….

  Er moet DRINGEND wat gedaan worden aan de criminaliteit
  Het overtollig personeel (versneld) af vloeien.
  Stop de IPB ( bijna vrij reizen) voor pesoneel, buitenvrouwen , vakbondsbestuurders en hun buitenvrouwen.


  Maak melding
 10. @ Kolibri,

  Mij is vorig jaar ook het volgende overkomen:
  -Zat in boarding-hal (KLM) op Schiphol ; zag alleen maar armoedige Chinezen om mij heen !! Ik dacht “zit ik verkeerd;ben ik op weg naar China?Toen kwam iemand later,een bekende NDP-er naast mij zitten;dus ik zat wel goed in de boarding-hal.
  In het vliegtuig zag ik een paar Afrikanen, gekleed in Arabische klederdracht !! op weg naar Suriname.Afstammelingen van de verloren stam van JOZUA
  dacht ik; dus Jakob had een zwarte (negroide) zoon ergens verwekt!! Op Zanderij hoefden de Chinezen niet in de rij voor afstempeling; de hele groep werd door iemand opgewacht en gelijk via een zij deur naar buiten geleid !! Geen controle door M.P./douane,geen controle op hasj/heroine !!
  Dit is het land van “a-ptjien-Ingi-Boi” de vader des vaderland, de surinaamse Obiangmang!!!

  de surinaamse


  Maak melding
 11. Hoelang zal dit duren. Toerisme?????
  Al die rovers, dieven en schurken zullen ervoor zorgen dat het heel gauw afgelopen zal zijn met de toeristen die € komen uitgeven in Suriname.

  Tjee


  Maak melding
 12. TUI is hetzelfde lot beschoren als Martin Air in het verleden. Iedere bereisde toerist kiest voor service, dienstverlening, fatsoensnormen en waarden, witte stranden en blauwe zee. En niet voor een corrupte, criminele, onbeschofte en onbeschaafde slangenkuil.


  Maak melding
 13. Beste Tour operators en Investeerders,

  Misschien kunnen jullie een concept bedenken en investeren om van de kustvlakte bij de monding van de Surinamerivier een pracht van strand te maken en daarmeede toeristen aan te trekken en Suriname zodoende op de kaart hoger te brengen.

  https://www.google.nl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.beautiful-aruba.nl%2Fimages%2Fstrand_zee%2Fstrand_aruba_manchebo_beach.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.beautiful-aruba.nl%2Fontspanning%2Fstranden_op_aruba.html&docid=L2jHJP5jfutpxM&tbnid=K_ZPuiEuPHh4GM%3A&vet=1&w=620&h=349&bih=452&biw=320&q=strand%20aruba&ved=0ahUKEwjHk-nd4YXSAhXpAsAKHWlKAXMQMwgdKAEwAQ&iact=mrc&uact=8

  Tip: nemen jullie voorbeelden van Curaçao St.Maarten Grenade en soort gelijke eilanden in het Caraibischebied.

  I.P.V verkeerd geld te investeren in elegale stoffen naar Europa.

  Zie breakingnews nieuwe Haven onlangs.


  Maak melding
 14. Deze overeenkomst biedt kansen voor de toeristenindustrie in SU. Voor de toerist die het binnenland wil bezoeken is het aanbod van goede accommodaties beperkt.

  De sector moet in het binnenland flink investeren in betere accommodaties, comfortabeler vervoer en klantvriendelijkheid.
  Wat de klant wil lijkt de organisatoren van tours en de beheerders van accommodaties in het binnenland vaak niet te interesseren. Ze doen maar wat.
  Trips naar wonderschone plekken in het binnenland worden vaak verpest door slecht onderhouden vieze slaapplekken en entertainment die niet verder komt dan veel eten en in een soela hangen.
  Kabalebo resorts kan als voorbeeld dienen voor hoe het moet. Met meer van dergelijke resorts kan Su grotere aantallen eco toeristen ontvangen.


  Maak melding
 15. Doe eerst wat aan de criminaliteit, met kinderen op vakantie gaan raad ik af, zodra je op weg bent en als toerist moet je constant uitkijken voor dieven en dit is niet normaal, ook slapen doe je op je gemak!!!
  Wordt onderschat nu maar als het zo door gaat dan zie je geen toeristen meer en waar blijft de wisselplicht!!


  Maak melding
 16. Patrick@

  Als het een drive-in campingoord wordt , dan is succes verzekerd.

  Surinamers hebben buitenvrouwen en komen graag s’avonds even langs om de liefde te bedrijven op jouw campingoord.
  De volgend dag mag je alle rotzooi als dank opruimen

  Hahahahahahahah

  Ik woonde vroeger in een buurt, het was s’avond net een kermis was. Sommige gasten waren zo GEIL, ze konden niet wachten tot het donker werd, en kwamen overdag hun dame een beurt geven.

  Met een goeie verrekijker kon je meegenieten,,,,

  hahahahah.


  Maak melding
 17. Lachmising beweerde dat als de KLM er ons niet onder kan krijgen lukt dat TUI zeker niet.

  Een beetje raar. KLM maakt dankbaar gebruik van de ondoelmatigheid van SLM en kan haar prijzen hoog houden.
  Naar Curacao en Aruba moeten ze de zelfde afstand 40% goedkoper aanbieden omdat er echte concurrentie is.

  TUI is groter dan KLM dus heeft veel meer power dan KLM om haar business case op Suriname voor haar winstgevend te maken.
  SLM wordt op de trans Atlantische vluchten onderaannemer van TUI en raakt helemaal overgeleverd aan haar.
  Als de A340 haar contract vol gevlogen is gaat TUI bepalen waar mee gevlogen wordt. In eerste instantie haar bareeltjes. B767ER. 2 motorig en wat kleiner zodat ze elke dag kunnen vliegen.

  Vervolg stap wordt dat ze een heel doelmatige rondvlucht kunnen plannen via Curacao en Aruba als dat goed past en dus de markt van SLM en Insel en Fly allways etc. gaan bewerken.
  Hebben ze niet aangekondigd jungel in Su en strand op de Antillen als pakket.

  SLM wordt een ticketbureau voor TUI.


  Maak melding
 18. Veel succes aan alle toeristen toegewenst die nog steeds voor de gek gehouden worden dat Suriname een prachtige toeristische land is.

  Ik heb heel anders meegemaakt. En gelukkig overleefd. Er is helaas een klote mpp volk in Suriname die het helaas voor de rest van de mensheid daar verkloten.


  Maak melding
 19. Hahahah een vakantie land, wat een lachertje. Een vakantie zonder familie bezoek in SU kost meer dan een reis naar Thailand die verder is dan SU. Bovendien leef je achter tralies als je in SU ben want dieven en moordenaars lopen vrij rond. Iedereen wil je uitbuiten, prijzen in SU is anders dan voor de mensen in SU, je wordt zowiezo belazerd. Het gross van de mensen die naar SU gaan is voor familie bezoek dus niet echt vakantie gangers, ze geven weinig uit, accomodatie, korte reizen en eten is gratis.
  Straks gaat TUI ook vliegen, we zullen zien hoe rendabel dat is want met de KLM en SLM vliegen ze al half vol op bepaalde tijden, met TUI erbij zal het erger worden. Robbie boi droom maar verder….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES