woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameInternationaal jeugdvoetbaltoernooi goed meetmoment voor Suriname

Internationaal jeugdvoetbaltoernooi goed meetmoment voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, di 7 feb – In samenwerking met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) organiseert stichting Soccer Development Suriname (SDS) in de week van maandag 13 februari het SPSB/Telesur internationaal jeugdvoetbaltoernooi. Deelnemers aan dit toernooi zijn de U-16 teams van de Nederlandse clubs FC Twente en FC Utrecht en de U-17 nationale selecties van Curaçao en Suriname.

Voor het U-17 elftal van Suriname en Curaçao heeft dit toernooi een bijzonder karakter, omdat het een goed meetmoment is in de voorbereiding naar het CONCACAF Men’s U17 Championship, dat van 21 april tot 7 mei 2017 in Panama wordt gehouden. Het toernooi kan dus gemarkeerd worden als graadmeter voor in het bijzonder Suriname, waarbij spelen tegen de internationale topjeugd laat zien waar Suriname als voetballand staat en welk gat eventueel nog moet worden gedicht om aansluiting te vinden.

Zowel de SVB als de SDS is de mening toegedaan dat de organisatie van dit toernooi de ontwikkeling van het Surinaamse jeugdvoetbal in z’n geheel ten goede komt. De toernooidagen zijn: maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17 februari 2017, steeds in het Dr. Ir. Frank Essed Stadion. [FOTO: een speler van Feyenoord wordt geinterviewd tijdens het toernooi vorig jaar georganiseerd door Soccer Development Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES