dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoNieuwe minister Handel en Industrie maakt kennis

Nieuwe minister Handel en Industrie maakt kennis

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Ferdinand Welzijn van Handel en Industrie in Suriname heeft bij zijn eerste onderhoud met zijn directie en personeel benadrukt hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken om de gestelde doelen te bereiken. Welzijn is sinds 1 februari bewindvoerder op Handel en Industrie. Het protocol van overdracht werd op die dag getekend tussen hem en zijn voorganger Sieglien Burleson. Welzijn is een van de nieuwe ministers in het bijgesteld kabinet van president Desire Bouterse van Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Als je minister van handel en industrie bent dan moet je ook geld kunnen uitgeven.Deze minister kan op dit moment weinig uitrichten. Het land is skeer.

  Sardjoe voert namens de regering gesprekken met de multinationals. Welzijn zit er voor spek en bonen bij. Triest


  Maak melding
 2. heeft meneer welzijn wel de nodige papieren voor dit werk?
  of wordt hij na een tijdje ook bij het grof vuil gezet zoals al die andere non valeurs
  wat kost het eigenlijk de belastingbetaler dit gesodemieter


  Maak melding
 3. Ik hoop dat deze heer welzijn aan zijn naam wel de hoogste eer geeft en laten we wel zeggen, dat hij aan de voorouders die niet meer zijn de eer bovenop houdt!!! Heb respect voor de Naam welzijn en wij ook wel voor hun zijn!!


  Maak melding
 4. @ Wie is Hij

  Of hij de nodige papieren heeft is vraag 1
  Vraag 2 is ; misschien wel, maar hij heeft wel goede vrienden anders, was hij daar niet terecht gekomen !!

  Fatu dja.

  Jacko


  Maak melding
 5. Hij is een meester in the rechten. Verder heb ik geen info.Jammer dat waterkant en andere kranten geen curriculum vite geven van de nieuwe ministers. Vanzelf sprekend is hij een ndper en zoals eerder vermeldt goede relaties heeft met bouta of presidentiele cabinet leden.


  Maak melding
 6. @@ tungak!! Als je niet paars gekleurd bent, kom je ook nergens in Su aan de bak!! Van mij horen zij allemaal stuk voor stuk in de bak!!! Het zijn allemaal misbaksels!!

  @@JZwartmans! Hij is een Paarse pauper!! een echte Paarse strontvlieg!! Time will tell!!! Straks is hij ook weg geschoffeld!!!!

  Het is varen tussen twee schepen!!! en straks komt inderdaad zwarte rook uit hun achterste dkrentenhol, net als van een loco!


  Maak melding
 7. De redder in nood, maar niet heus!
  Apintie vraaggesprek van 27 december 2011.
  Deze ‘dikke deur’, valt lelijk door de mand met zijn prognose dat er betere tijden zouden komen. ‘ t was niets, ‘ t is niets en het wordt niets!


  Maak melding
 8. Elke lul kan je tot minister en president maken in Suriname. Het stelt toch niets voor.Het land kan toch niet goed bestuurt worden want ze hebben geen economische kennis.Als ik deze grappenmakers ziet dat vraag ik mijn zelf af of het Surinaamse deze mensen serieus nemen.Al stuurt Bouterse de hele regering naar huis dat helpt geen reed.Bouterse is het probleem van Suriname als hij weg gaat dat wordt het stukken beter in het land.Er is geen vertrouwen in deze domkop.Het land is leeggeroofd alle reserves zijn weg in de zak ban Bouterse en zijn adviseurs.Het volk weet dat en voelen zichzelf belazerd.Eigen schuld van het volk bij de verkiezing om zo iemand te kiezen als president van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES