zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways duimt voor herstel Insel Air

Surinam Airways duimt voor herstel Insel Air

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 feb – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, lacht bepaald niet in haar vuistje nu het concurrent Insel Air niet voor de wind gaat. Integendeel, er zijn volgens SLM-directeur Robbi Lachmising genoeg redenen om te hopen op een snel herstel.

Wat nu gebeurt met Insel Air zou best een domino-effect kunnen sorteren. “In de luchtvaart kan elk wantrouwen van de klant overwaaien naar de SLM. Daarom kunnen wij de problemen waarmee Insel Air kampt op het gebied van veiligheid nooit toejuichen”, zegt Lachmising tegenover de Ware Tijd. Het ligt vooral aan de aard van het beestje. De burgerluchtvaart is een uiterst gevoelige business.

Pech en tegenslag bij de ene kan makkelijk overslaan naar de rest. “Mensen zijn over het algemeen bang om te vliegen. Als één maatschappij met problemen kampt, kunnen passagiers zich beginnen af te vragen hoe het dan met Surinam Airways, Caribbean Airlines of Jamaican Airlines zit qua veiligheid”, aldus Lachmising. Het Antilliaanse Insel Air heeft de laatste jaren het reizen tussen Paramaribo en bepaalde Caribische landen goedkoper gemaakt.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. lariekoek verkondigd je.
  Hoeveel voorbeelden heeft u meneer Lachmising uit het verleden dat er als 1 maatschappij failliet gaat die andere onafhankelijke maatschappij meeneemt, de door u genoemde reden.

  SLM zou juist voordeel uit moeten halen. Of spelen andere dingen een rol die voor de gewone sterveling onzichtbaar zijn.


  Maak melding
 2. Wat een kulverhaal weer van Lachmising die elke dag in de krant wil om .zichzelf te verkopen. Tot nu toe heeft hij nog niets gerealiseerd van wat hij heeft beloofd. Dat ultra moderne entertainment systeem dat in maart zou komen….komt er natuurlijk niet.


  Maak melding
 3. Beste Bird,

  Je hebt volkomen gelijk.

  ““Mensen zijn over het algemeen bang om te vliegen. Als één maatschappij met problemen kampt, kunnen passagiers zich beginnen af te vragen hoe het dan met de SLM, Caribbean Airlines of Jamaican Airlines zit qua veiligheid”

  Waar baseert hij deze onzin op?

  “mensen zijn in het algemeen bang om te ”

  1) vliegen
  2) auto te rijden
  3) spruitjes te eten
  4) geblinddoekt een weg over te steken
  5) een lift in te stappen

  Wie neemt deze directeur nog serieus?


  Maak melding
 4. Die hoop komt van Tui …over een miskoop hoor je niet…is het niet zo dat ook in Su de juiste onderdelen of kennis niet in huis is om een veilig vlucht naar Amsterdam te kunnen waarborgen..lang leven de overheid…


  Maak melding
 5. Het maak mij geen ene moer uit!! ha ha haaaa!! ik vlieg met de KLM!!!!!! Ben dan ook gegarandeert zekerrrrr, dat het altijd goed komt!!! Bij vertragingen komt de restitutie binnen 2 weken binnen!!!

  Dus geen YUI
  Dus geen INSEL
  Dus geen SLM!!!!
  En dus ook geen porkisch lijn!!
  bij mij!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES