vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMiranda Lyceum reünie party za 11 feb in Rijswijk

Miranda Lyceum reünie party za 11 feb in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 11 februari 2017 vindt er een speciale Miranda Lyceum(LYCO) Reunion Party plaats in Rijswijk(Zuid-Holland). We gaan terug in de tijd met live muziek van de bekende band TRAFASSI! Tussendoor draait DJ Meo Mania de leukste hits uit onze LYCO tijd. Het feest vindt van 22.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club te Rijswijk(vlakbij Den Haag).

Vorig jaar bestond het Mr. Dr. J.C. De Miranda Lyceum(LYCO) in Suriname 50 jaar! Om dit te vieren werd er in november 2016 een gezellige Lyco Reünie in Paramaribo georganiseerd. En dat gebeurt nu dus ook in Nederland. In november 2016 is in verband met het 50 jarig bestaan van het Miranda Lyceum een jubileumboek uitgegeven. In dit boek kan de lezer als in een tijdmachine 50 jaren Lyco 1 herbeleven. In het boek is tevens een lijst opgenomen van alle geslaagden in de afgelopen 50 jaar. Het Lustrumboek is ook op de avond verkrijgbaar.

Deze unieke Lyco Reunion Party mag je niet missen! Kaarten zijn online verkrijgbaar via http://bit.ly/LYCOreunion of in Den Haag bij restaurant Warung Mini en in Rotterdam via 010-2151770. Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar(duurder!).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. …Nul…reacties op dit bericht!

  Totaal geen interesse….dus. Blijkbaar valt hier nauwelijks wat te schelden of te vloeken…En over onderwijs gerelateerde onderwerpen (behalve bij stakingen c.q. handje ophouden) moet men al helemaal niet op dit forum zijn. Aan onderwijs hadden ze immers van kinds af aan, een broertje-dood. Zie de hedendaagse verwording!!!
  Zegt eigenlijk alles over het twijfelachtige niveau van bijna iedereen die hier dagelijks, de grootste onzin (in meervoud) uit hun gore nekken uitkramen….
  Het niveau van deze onbenullen, heeft zich blijkbaar nooit verder ontwikkeld dan het voor hen maximale G.L.O.- onderwijs.
  Van het Miranda Lyceum hebben deze nobodies nooit gehoord behalve dan bij een door hen “toevallig” gepleegde inbraak in het verleden…..Wat een stel armzalige lamzakken bij elkaar…


  Maak melding
 2. @Xavier…
  Vreemd dat u de moeite neemt om een posting hier te plaatsen. Bent u soms niet intellect genoeg om te reageren op een intellectuele forum elders.
  Fijne dag.


  Maak melding
 3. Dit is nu exact wat ik bedoel met het gemiddelde niveau van de alhier dagelijks aanwezige posters….reacties van….nul en generlei…. waarde. Maar domweg/ongenuanceerd schelden en nog eens schelden…dat kunnen jullie heel goed.

  Zelfs in het voormalige Brits Guyana is jullie land Suriname, ook op het onderwijs vlak geheel voorbij gestreefd.
  De Surinaamse samenleving heeft het allerlaagste IQ (intelligentie quotient) uit het voltallige Caraïbisch Gebied. Maar enige schaamte hebben hierover en er acties op ondernemen…ho maar! Volslagen passiviteit….
  Maar wel de allergrootste bekken hebben over alles en nog wat!

  Is het dan zo verwonderlijk dat het gros van jullie hier op dit forum, dagelijks alleen maar onzin c.q. wartaal uitslaan?

  Is het gek dat de gemiddelde autochtone Nederlander en alle nieuwkomers, neerkijken op jullie Surinamers?
  Erg gek hè?!!! Aan wie zou het eigenlijk liggen?
  Ook hier geldt: A NO MI…toch?

  Kijken jullie maar weer geheel uitgezakt zittend op de bank, in alle rust uit naar de volgende uitkeringsdag van de gemeente en/of het UWV…..

  I rest my case


  Maak melding
 4. @ Xavier ´d Lorean: Waar maak je je zo druk over? Het gaat in het bericht over een Surinaams feestje in het Nederlandse Rijswijk. De naam Miranda Lyceum is er alleen maar bijgehaald om aandacht te trekken.
  Reünies voor een school hou je niet op 11.000 km afstand van waar de school gevestigd is, of is iedere afgestudeerde naar Nederland vertrokken?

  Je klaagt over het niveau van de reacties hier, maar je opmerkingen over het intellect van Surinamers getuigd nu ook niet bepaald van “niveau”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES