donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVlucht Surinam Airways vertraagd om verdachte tas

Vlucht Surinam Airways vertraagd om verdachte tas

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 feb – Een on beheerd achtergelaten tas heeft geleid tot vertraging van een vlucht van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij, SLM. De tas is in de vroege ochtenduren ontdekt op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Er ontstond enige paniek.

Het betrof een reistas die moederziel alleen werd aangetroffen in de vertrekhal van de luchthaven. Volgens de Times of Suriname werd de hal onmiddellijk na de ontdekking hermetisch afgesloten. De politie werd erbij gehaald. Uiteindelijk bleek de reistas toe te behoren aan een passagier van het Antilliaanse Insel Air. Waarschijnlijk was de man in kwestie zo bang achtergelaten te worden, dat hij zich spoedde naar het vertrekkende toestel.

De man is intussen weer in het bezit van zijn reistas. Volgens Roberto Lindveld, woordvoerder van de luchthaven, kon de eigenaar snel worden achterhaald. Er is gebruik gemaakt van de veiligheidscamera’s die overal op de luchthaven zijn aangebracht. Uiteindelijk kon het toestel van de SLM vertrekken, zij het verlaat. De SLM is een van de vlieg maatschappijen die inspringt voor het kwakkelende Insel Air.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Hoe kan een tas verdacht zijn? Een tas verricht immers geen handelingen! Of hebben ze een tas gezien die aan het bellen was en aan het lopen was, hahaha.


  Maak melding
 2. Een tas kan wel verdacht zijn omdat die tas onbeheerd is.daarom is die tas verdacht omdat er niemand bij die tas is,ook bekend als onbeheerde bagage.
  Ik hoop dat het nu duidelijk voor u is.
  Op schiphol zouden wij ook hetzelfde hebben gedaan om,de ruimte hermetisch af te sluiten en verdere aktie te ondernemen.
  De handhavers in Suriname,op de luchthaven hebben het prima opgelost!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES