dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDJ Jean voor optreden in Suriname

DJ Jean voor optreden in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

DJ Jean was in 2006 de allereerste Nederlandse DJ die een groot concert gaf in Suriname. In dat jaar kwamen er maar liefst 3.000 gasten af op het optreden in de Athony Nesty Sporthal. Hij bleef de jaren daarna vaker terugkomen. In zijn talrijke Radio en TV interviews heeft hij al diverse malen aangegeven dat Suriname bovenaan zijn lijstje staat van favoriete landen om naar toe te gaan.

Volgens hem vanwege de ontspannen cultuur en uiteraard de daarbij behorende sfeer met leuke en gezellige mensen. Met zijn aanstaande optreden, op vrijdag 3 februari in de pas geopende CACAO CLUB (in samenwerking met 18 events), keert DJ Jean na een afwezigheid van 5 jaar weer terug naar Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. @Counter,

  Moet je even corrigeren broeder. De eerste (echte) house DJ in nederland is / was Eddy de Clerq. In 1988 werd onder zijn leiding de eerste feesten gegeven in de discotheek Roxy in Amsterdam. DJ Jean begon in 1989, toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Na enige tijd draaien in verschillende clubs werd hij uiteindelijk bekend als DJ van de Amsterdamse Gay uitgaansgelegenheid iT.

  Jean heeft aan de voet gestaan van de moderne DJ. Hij heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de Nederlandse dance industrie. Het is een vakman puur sang.


  Maak melding
 2. @Counter,

  Moet je even corrigeren broeder. De eerste (echte) house DJ in nederland is / was Eddy de Clerq. In 1988 werd onder zijn leiding de eerste feesten gegeven in de discotheek Roxy in Amsterdam. DJ Jean begon in 1989, toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Na enige tijd draaien in verschillende clubs werd hij uiteindelijk bekend als DJ van de Amsterdamse Gay uitgaansgelegenheid iT.

  Jean heeft aan de voet gestaan van de moderne DJ. Hij heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de Nederlandse dance industrie. Het is een vakman puur sang


  Maak melding
 3. @Koos, klopt helemaal…….maar ben niet zo diep erop ingegaan…..aangezien velen hier een leek zijn in de “Dance” en “DJ” scene…..maar je hebt helemaal gelijk!


  Maak melding
 4. Ze moeten die grote boksen met die enorme basdreunen verbieden voor huiselijk gebruik. Vreemd dat je geen geluid mag maken boven de 90 decibele maar er wel apparaten worden verkocht die daar ver overheen gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES