zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoVijf nieuwe ministers in Suriname beëdigd

Vijf nieuwe ministers in Suriname beëdigd

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Desire Bouterse heeft woensdag zijn kabinet gewijzigd. Hij heeft op het Presidentieel Paleis in Suriname vijf nieuwe ministers beëdigd. Ferdinand Welzijn neemt bij Handel en Industrie (HI) het roer over van Sieglien Burleson, terwijl districtscommissaris Jerry Miranda nu de scepter zwaait op Openbare Werken (OW), waar Siegfried Wolff het veld heeft geruimd.

Christine Polak vervangt Joan Dogojo op Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo), districtscommissaris Roline Samsoedien neemt bij Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) over van Steven Relyveld, en op Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft Niermala Badrising plaats gemaakt voor Yldez Polack-Beighle. Dogojo blijft echter in het kabinet, ze vervangt Faizel Abdoelgafoer op Sport- en Jeugdzaken.

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) wordt opgedeeld: Transport en Communicatie worden ondergebracht bij OW; Toerisme wordt ondergebracht bij HI. Met het wegvallen van TCT als departement, verliest ook minister Andy Rusland zijn plek in de regering.(FOTO: Vlnr: Ferdinand Welzijn, Roline Samsoedin, Yldez Polack-Beighle, Jerry Miranda en Christine Polak)

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

15 REACTIES
 1. Ai boy,soso lafu
  A mang drungoe
  A mang haar wang lijntje witte Poeder
  Je ziet het als je onheil ziet naderen wordt je nerveuser
  A mang ai biegi bruhjaa


  Maak melding
 2. Awari jaagt de ratten weg! en dan komen de veldmuizen!! soort kent soorten!! zit in de genen!! en STERKER NOG!! ze lijken en gedragen zich ook nog op/aan elkaar!!!

  Waar kan Su nog naar toe??? een stuurloze schip!!!!
  Moeder aarde! het is nu aan U!!!!


  Maak melding
 3. Weer 5 personen erbij, die straks als ze minister af zijn, de rest van hun leven een uitkering opstrijken, met allerlei privėleges, die de samenleving weer mogen opboesten, dankzij deze moordenaar, die de chaos op de verschillende ministeries denkt te kunnen oplossen door ministers te vervangen, terwijl de hoogste tijd is aangebroken, dat deze crimineel snel plaats maakt, voordat hij nog meer schade kan aanrichten.


  Maak melding
 4. Met Miranda er bij krijgt een ieder vergunning om te bouwen op bermen.Vooral de brede bermen in noord zijn daar erg geschikt voor.
  Mohamed Kasto kon de Chinezen niet stoppen en Miranda kan geen weerstand bieden aan de hosselaars.


  Maak melding
 5. Bouterse zegt dat deze vijf mensen met hem willen samenwerken, ondanks er gezegd wordt dat hij opgesloten wordt.

  Ik vraag me af wat Bouterse hiermee wil zeggen? Ik weet 100% zeker dat alle moordenaars die nu opgesloten zitten in Santo Boma en alle voorgangers van de Volle Evangelie Gemeente, allemaal ook willen samenwerken met Bouterse als zij daarvoor een ministersalaris met alles erop en eraan kunnen krijgen. Het zou pas opmerkelijk zijn als ze allemaal ervoor zouden kiezen om samen met hem de gevangenis in te gaan wanneer hij levenslang opgelegd krijgt.


  Maak melding
 6. @ Amigo
  zou graag zoals @ Ray willen zijn … een mens in de ware zin des woords … een mens met echte liefde voor land en volk …. maar dat zal je nooit … nooit…. lukken … domoorrrrrrrrrr !!!


  Maak melding
 7. @ Danny

  Je hebt gelijk; kleren maken de man / vrouw maar niet altijd.
  Trouwens het gaat straks om hun beleid, en wat ze voeren en niet om wat ze aan hebben.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES