zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe Sranan Gowtu verzamelalbums en videoclip

Nieuwe Sranan Gowtu verzamelalbums en videoclip

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend zijn er drie nieuwe verzamelalbums van de Sranan Gowtu-serie in de Amsterdamse concertzaal Paradiso gepresenteerd. De bekendste nummers van Master Blaster, Sukru Sani en Iwan Esseboom & The Funmasters zijn nu ook gemasterd en geremixt. Alle drie de albums verschijnen zowel fysiek (CD) als digitaal. Het album van Iwan Esseboom & the Funmasters bevat zelfs twee CD’s: 1 CD met hun greatest hits, en 1 CD met gloednieuwe opnames!

Met de albums is er ook een nieuw kaseko song ‘Dans als een Surinamer’ van Patrick Teve Tevreden en Serry Schenkers gepresenteerd. De bijbehorende clip werd vorige week gelanceerd op YouTube en kreeg binnen de kortste keren duizenden views. ‘Dans Als Een Surinamer’ past in de opzet van het befaamde platenlabel Top Notch om niet alleen de rijke Kawina en Kaseko traditie uit Suriname opnieuw onder de aandacht te brengen, maar tegelijkertijd oude beroemdheden samen te brengen met jong Surinaams muziektalent.

Een eerder voorbeeld is de succesvolle vertolking van ‘Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw’ van Max Woiski jr. door Edgar Burgos en rapper Keizer. ‘Sranan Gowtu’ is een initiatief van Top Notch. De levensloop en ontwikkeling van de muziek uit Suriname wordt zo eindelijk vastgelegd. Als onderdeel van deze muzikale serie verschenen al eerder albums van onder andere Lieve Hugo, Trafassi, Max Nijman, Trafassi, Oscar Harris en Papa Touwtjie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
 1. Dans Als Een Surinamer

  Een hand op het hoofd en de andere hand op je rug.

  De ene voet op zij en de andere er naast

  Draaien met de heupen, nee niet met de billen! boeke, boeke boeken? nee boeke!, geen boeken.

  Dans als een Surinamer, Nee niet als een Surined.

  Dans als een Surinamer, Welke soort Surinamer?

  Dans als een Surinamer.

  Wie Zei het Ook Weer?, Een (soort) Surinamer bestaat niet. O ja het was een Nederlander bestaat niet. Het is net hoe je het bekijkt of wil verklaren.

  Zie de USA, Wie Is Amerikaan en waarom de Anderen Dan Niet? Ok, zo zien jullie het dus ook, Alles daar is bijna Import, waarvan één soort de hoogste toon heeft en anderen niet mee tellen.

  Blijven jullie maar dansen i.p.v. naar een formule te vinden, te gaan denken, een plan van aanpak en dit voor jullie leven toepassen hoe jullie je eigen soort zo danig zouden kunnen neer zetten dat het financieel, economisch, enz een oplossing biedt voor altijd en maak daar een lied voor. De groep van Dans als een Surinamers moeten hun mentaliteit nu een keer echt gaan veranderen.

  Dans, dans, dans, dans de hele avond en nacht door terwijl andere soort Surinamers denken aan werken, werken werken, geld verdienen, geld verdienen, ondernemen, sparen, goed investeren en zich goed staande houden en goederen en kapitaal opbouwen voor zichzelf en hun nageslacht.

  Surinamers zijn lui!, Een bepaalde soort wil alleen maar dansen en eten en drinken, enz en voelen zich vaak gediscrimineerd. Dans, dans, dans de avond en nacht door, terwijl anderen ‘s morgens vroeg naar het werk gaan, ga dan lekker slapen de hele dag door en als het avond/nacht geworden is het dans, dans, dans dan als een Surinamer is. Lang Leve de lol.

  Denken jullie alleen maar aan dansen, vrouwen, eten en alcohol drinken. kids bij verschillende vrouwen, moeders met kids en ooms die komen en gaan.

  Van werken heeft een groot gedeelte van dans als een Surinamer nog nooit gehoord. Gelukkig dat er enkelen zijn, die het over een andere boeg gooien en hun kids de juiste tools geven waardoor die zich zullen handhaven. Er is nog een lange weg te gaan voor deze groep.

  Alle Surinamers zullen hun mentaliteit moeten veranderen, dit geldt voor de groep dans als een Surinamer, waardoor Suriname wel grote stappen vooruit zal maken in welvaart en welzijn.

  Advies!
  Time4Change!
  Wie De Schoen Pas Trekt Het Aan.
  De Waarheid Moet Gezegd Worden.

  Zie Hoe De Vlag Van Suriname Erbij Hangt En Dan Dans Als Een Surinamer

  Sari (His) Tori!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES