woensdag, april 17, 2024
HomeFotoNieuw bestuur Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project

Nieuw bestuur Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementariër Rashied Doekhie feliciteert de voorzitter en leden van het nieuw bestuur van het Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project (OWMCP), nadat ze vrijdag in Nieuw Nickerie zijn geïnstalleerd door minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname. Het bestuur bestaat uit: Nastali Pawirodikromo (voorzitter), Adreas Premchand, Sergio Linga, Silvia Helena Pile en Afra Waterberg, Akbarkhan Nazieramadkhan, Zorida Mohamed, Andre Pinas en Lakshmidevie Nankoe.

Dit bestuur bestaat uit aangewezen leden en moet binnen zes maanden zorgen voor een bestuursverkiezing. Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie noemt de overgang van gezag en bevoegdheden naar de waterschappen een gevorderde fase van het decentralisatieproces dat al enige tijd in uitvoering is.

De doelen van het OWMCP zijn: 1. Het voorzien van het overtollig waterschapsgebied van voldoende irrigatiewater en het afvoeren van overtollig water uit het waterschapsgebied; 2. Het verlenen van diensten aan en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de inliggende waterschappen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Hopelijk kunnen ze deze plannen uitvoeren , want het is een belangrijke toegevoegde waarde in de infrastructuur

    Aan de andere kant Moet zoals gewoonlijk , plannen gefinancierd worden.

    Met de crisis an sich , ben ik benieuwd hoe men dit gaat financieren.

    Ben eigenlijk benieuwd, om wat voor bedrag het gaat, want daar wordt niet over gesproken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES