Toerisme workshop IMEAO commissie monitoring en kwaliteitszorg

0

De commissie monitoring en kwaliteitszorg IMEAO heeft vorige week op het Instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL) in Suriname een sessie gedraaid waarbij kennis van een beroep centraal stond. Manuella Veldkamp, voorzitter commissie monitoring en kwaliteitszorg IMEAO, zegt dat de sessie meer gericht was op de handelingen die men verricht tijdens het werk in onder andere de toerisme sector in Suriname. Het IMEAO heeft vijf richtingen maar voor de workshop, die voor directeuren en onderdirecteuren van het IMEAO en inspectiepersoneel van het MINOWC bestemd was, is er bewust voor toerisme gekozen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.