Damaru organiseert ‘schrijverskamp’ in Suriname

8

De Surinaamse zanger Dino ‘Damaru’ Canterburg organiseert volgende week een ‘schrijverskamp’ in Suriname. Damaru neemt het initiatief voor een kamp om collega artiesten in Suriname te stimuleren om betere muziek te maken en zich meer te gaan inzetten voor muziek. De 30-jarige zanger gaat met een groep van zeven artiesten en drie producers buiten de stad om dit project te realiseren.

“Er is voor buiten Paramaribo gekozen zodat de artiesten in twee dagen in alle rust aan hun muziek kunnen werken. In de stad zijn er veel afleidingen. Ook in de studio is dat zo, want dan wordt er veel gesproken of is er vaak bezoek” aldus Damaru.

De locatie zal geheim zijn tot ze klaar zijn met het project. De media mag ook niet aanwezig zijn, maar er zal wel een cameraploeg aanwezig zijn op het schrijverskamp om het geheel op te nemen. Hierdoor kan het later op TV uitgezonden worden.


8 REACTIES

 1. Muziek, muziek, muziek, hahaha.
  Laat me toch niet lachen. Noemen ze dit muziek!
  Wie zijn die andere artiesten en producers? Dat zullen zijn soort genoten zijn.
  Is muziek het enige wat ze kunnen. Gaan jullie toch een vak leren. Ik snap ook niet dat de andere Surinamers uit de stad dit accepteren. Apen muziek noem ik dat.
  De stadsmensen willen ander soort muziek en geen apenmuziek.


  Maak melding

 2. Het is goed dat mensen vooral in de situatie waarin Suriname zich momenteel bevindt hun creatieve geest de vrije loop laten. Hierdoor kan er een hoop frustratieweggenomen worden. Het moorden en roven is toch niet datgene wat wij willen/
  Dus mensen laten jullie de artiesten met rust lever liever kritiek op de huidige regering .


  Maak melding

 3. Ik kijk uit naar de hiphop muziek voor het afglijden van Paramaribo naar een getto situatie waar mensen op klaar lichte dag beroofd en mishandeld worden.

  Of liedjes met hoop dat er een nieuw begint komt ondanks de heersende misere.


  Maak melding

 4. Ze maken hier honderden liedjes over de liefde.Niet 1 maakt een lied over de puinhoop in het land.Dat zien ze n.l.niet.Bille schudden en nonsens uitkraaien daar zijn ze super in.Het land bestaat voor een groot deel uit mensen die zichzelf artist noemen. 99% So ka!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.