dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoStichting krijgt deel opbrengst advertentiezuilen

Stichting krijgt deel opbrengst advertentiezuilen

-

Does Travel - naar Suriname

De Stichting 1 voor 12 in Suriname mag voortaan maandelijks rekenen op 20% van de opbrengsten van de advertentiezuilen van het commissariaat Paramaribo. Zo zorgt het commissariaat dat een deel van de inkomsten van de districtskas langs sociale projecten van deze organisatie terugvloeit naar de gemeenschap. De stichting heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met het helpen zoeken naar steun voor mensen in moeilijke situatie.

De hulpbehoevenden variëren van zieken die niet in Suriname geholpen kunnen worden, maar geen geld hebben voor medicatie in het buitenland, tot gezinnen die dakloos zijn geworden als gevolg van brand. De bijdrage aan de stichting is begin deze maand vastgelegd in een contract dat is ondertekend door districtscommissaris Mike Nerkust (r) en Louis Vismale van 1 voor 12 (l).

Het commissariaat heeft twaalf plakzuilen geïntroduceerd waar organisatoren van shows en overige evenementen hun advertenties op kunnen plaatsen. Zo wil het districtsbestuur voorkomen dat evenementorganisatoren winkelpanden en andere gebouwen beplakken met hun promotieposters.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Deze 20% inkomsten van de reclame zuilen kunnen de administratiekosten en de initiele kosten voor hulpverlening dekken. Dan kan de prive donaties de projecten afmaken.

    Voorbeeld van geode samenwerking burgers en overhead. In de toekomst wanneer de overheid geld heeft dan zou sociale zaken en de openbare werken meer actief kunnen zijn.Bijv. met het vervangen van uitgebrande woningen voor zover niet verzekert etc. Psychologische assistentie van niet verzekerde individuen in nood.etc.


    Maak melding
  2. Die boodschappen van de overheid op grote borden zijn vaak in het Sranang Tongo geschreven. Maar iemand die kan lezen, kan ook Nederlands lezen en iemand die niet kan lezen, heeft geen boodschap aan die teksten, in welke taal dan ook. Waarom kiest de overheid er dan voor om in het Sranang Tongo z’n boodschap door te geven ipv in het Nederlands, de officiële taal? Vreemd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES