woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentHiphop-artiest Angelo King heeft hart op juiste plek

Hiphop-artiest Angelo King heeft hart op juiste plek

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlands-Surinaamse hiphop-artiest Angelo King heeft zich wederom van zijn sociale kant laten zien. Dat zijn hart uitgaat naar minderbedeelden bleek uit de schenkingen die hij aan kinderen uit verschillende buurten heeft gedaan. Tijdens een kort bezoek aan Suriname heeft hij liefst vierhonderd kinderen uit de buurten Abrabroki, Pontbuiten, Ramgoelamweg, Witboiti, Nieuwweer en Awaradam met spullen overladen.

Het assortiment is breed. Het gaat vooral om schoeisel, slippers, kleurboeken, kleurtjes, kleding, voetballen, schooltassen, speelgoed, kinderscooters, voetbalschoenen en opblaasbare zwembaden. Ook heeft de artiest besloten zelf de distributie te doen. Speciaal voor deze actie zette hij een tourbus in. “Ik kon kiezen om geld of spullen aan een aantal instanties te doneren, maar dat is niet wat ik wilde. Het geeft je voldoening om de blije gezichten te zien van de kleintjes als ze een cadeutje krijgen”, vertelt King.

Wat de totale waarde is van de schenkingen wil de artiest niet kwijt. Het is niet de eerste keer dat King dit sociaal gebaar maakt. In het verleden doneerde hij spullen aan het Kindertehuis Saron. “Ik heb heel veel liefde voor Suriname en krijg ook heel veel liefde voor terug. Mijn streven is om elk jaar rond kerst iets voor het Surinaamse kind te doen. Zij zijn de toekomst van het land”.[FOTO: Angelo King poseert met de kinderen]

Angelo King:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Kijk dat is nou wat moois. Het begint allemaal bij jezelf. En voor de losers doe nooit wat gedaan hebben in Suriname is altijd plek op wtk. Altijd wat te zeiken bij juliie,sta van je luie bil en ga zelf wat doen voor de arme kids.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES