dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTV: Roué Verveer gaat vissen in Canada

TV: Roué Verveer gaat vissen in Canada

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond, maandag 23 januari 2017, is cabaretier Roué Verveer te zien in het TV programma ‘Big fish Klaas’, om 22:15u op NPO3. In het programma reist Klaas van der Eerden met telkens een andere vissende BN’er naar de mooiste visplekken ter wereld. In deze aflevering is te zien hoe Klaas met Roué Verveer gaat vissen in Canada.

In Canada proberen de twee de koning onder de zalmen en de grootste zoetwatervis te vangen. “Als je wilt weten wat ik in augustus in Vancouver Canada deed dan moet je vanavond(23 januari) kijken om 22.15 op NPO3” aldus de in Suriname geboren Verveer op Facebook.

Big fish Klaas (2016)
23 januari 2017, 22:15 – 23:10 uurNPO 3

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Afgunst?!? Hij zou inderdaad liever iets kunnen doen voor de arme kids in Su. Roue is met zo’n HYPOCRIETE ZAKKENVULLER als Jorgen Raymann. Zn optreden 23 december in NIS was de WAARDELOOSTE ever. WALGELIJK!!!Die achterlijke ONZIN over zn zoon en de bedescapedes met zn vrouw. Te MISSELIJK voor woorden. Hij heeft ook al zo’n hoge dunk van zichzelf denkt dat hij er al is. NEE HOOR jongen weet dat een heleboel mensen al balen van je en NOOIT MEER een dubbeltje aan je zullen besteden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES