Derde Restaurant Week in Suriname

9

De Restaurant Week Suriname, het grootste restaurant-event van het land, gaat binnenkort weer van start. Tijdens de derde editie van Restaurant Week Suriname, die van 30 januari tot en met 5 februari 2017 plaats vindt, bieden verschillende toprestaurants een fantastisch driegangen Lunch menu voor maar SRD 95,- en – Diner menu voor SRD 125,- per persoon.

De deelnemende restaurants openen hun deuren om gasten laagdrempelig kennis te laten maken met hun culinaire hoogstandjes. Voor de gast is dit een geweldige manier om goed en betaalbaar uit eten te gaan, terwijl het restaurant zich van zijn beste kant kan laten zien aan vele nieuwe gasten’.

Na het succes van de voorgaande editie zijn er ook deze keer verschillende restaurants die een specifiek menu aanbieden dat kenmerkend is voor hun keuken, de zogenaamde “signature dish”. Bij deze editie wordt vooral de nadruk gelegd op creativiteit. Er doen 21 restaurants mee. Deze zijn: Spice Quest, De Waag, Rutu, Puur, Courtyard Marriott, Buitengewoon, Moments, Jiji’s, Baka Foto, Padre Nostro, Art Café, Ambiance, Ramada, Torarica, Fusion Restaurant, Krasnapolsky, Under Water Elephant(Fredriksdorp), Jacana Amazon Welness Resort, Houttuyn, ’T Vat.


9 REACTIES

 1. Er wordt teveel gegeten in de wereld. Een van de redenen waarom er zoveel criminaliteit en hebzucht is, is dat mensen teveel eten. De hersenen (bij wie ze heeft) wordt overbelast, er gaan dan teveel gedachten (vaak criminele) ontstaan en de mensen raken in depressie en gaan gekke dingen doen.
  Laat mensen minder eten en je zult zien dat mensen gelukkiger worden!


  Maak melding

 2. Ontzettend leuk!
  Dit ondersteun ik, maar Su heeft geen uiteten cultuur. Gezellig in de avond uiteten of terrasje pakken. Het is ook een zaaie boel savonds. Niet te vergelijken met andere Z-Amerikaanse steden. En dan maakt het niet uit hoeveel inwoners er zijn. Maak bijvoorbeeld van die prachtige oude panden leuke cafés, restaurants etc etc


  Maak melding

 3. Na wang boeng tori.

  Ik hoop dat er heel wat Vloggers erop af komen, kunnen we de volgende dag genieten van al die gerechten op Youtube . En niet vergeten een kijkje in de keuken en last but not least, de wc’s , dat zegt al heel wat over de hygiene in zo’n restaurant .


  Maak melding

 4. En Suriname heeft armoede!!! wordt er gezegd!!

  Ik ga geen steun meer geven!! Geen pakketten meer!!!! Nu worden wij om de tuin geleid!! en de minimum salaris is 6,27 SRD p/u. per dag dus SRD 50,– op basis van 8 uren per dag werken. de lunch kost srd 95,=

  Wordt er ook op rekening gegeten??? wat hebben zij als onderpand staan???


  Maak melding

 5. Wiep- Ding@ Heheheh,waar gaat dit over? Een lunch duurder dan een dagloon? en geen pakketten meer sturen 😕 Ik denk juist 2 dikke pakketten sturen. Hahahahah


  Maak melding

 6. Het is goed om hier te vernemen hoe de Surinamer met de huidige situatie in dat land omgaat. Door al die spanningen en bedriegerij van de regering blijkt de bevolking creatief genoeg te zijn om de dagelijkse zorgen gelukkig aan de kant te zetten. Stel je voor dat ze elkaar beginnen uit te moorden nog meer criminaliteit etc.etc. Dus sranagmangs ga zo door en laat je niet verder frustreren door de paarse boevenbende er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Deze bende gaat ooit eens een keer het veld ruimen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.